به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی برنامه هفت؛ در ادامه برنامه هفت بحثی با محوریت طرح اذان تا اذان در ماه رمضان با حضور «حبیب کاوش» رییس شورای صنفی نمایش و «رضا نصیری نژاد» مدیریت سینما قدس، شکل گرفت.
حبیب کاوش علت شکل گیری این طرح را اینطور عنوان کرد که وقتی پس از افطار نوعی پویایی به مردم بر می گردد، چرا از این پویایی برای سینما استفاده نکنیم؟
نصیری نژاد تاکید کرد طرح اذان تا اذان تنها در سال اول اجرا پاسخ دهی مطلوب داشت .
کاوش به اهمیت عنصر تبلیغات اشاره کرد که این طرح از آن محروم شده است.
وی افزود: فرهنگسازی همان چیزی است که این طرح به آن نیاز دارد. ما نمی توانیم در بخش خصوصی ویژه ماه رمضان فیلم تولید کنیم و این اقدامی است که بخش دولتی باید آن را بر عهده بگیرد.
مدیر سینما قدس گفت: همیشه فکر می کردیم دو نوبت در سال برای اکران زمان طلایی به حساب می آید. یکی عید نوروز و دیگری عید فطر. یک زمان متوجه شدیم ایام ماه رمضان نیز می تواند تا حدی طلایی باشد، اما این موضوع ادامه پیدا نکرد.
کاوش در ادامه صحبت های خود مشکل را از سمت سینمای دولتی به حساب آورد و بیان داشت: چرا باید سود یک فیلم در زمان تولید آن به دست سازنده اش برسد؟ این موضوع عدم انگیزه برای اکران را در پی دارد و پیشنهاد من این است که دولت هرگز تهیه کننده نباشد.
در این بخش گزارشی از سینماهای مردمی پخش شد که حکایت از عدم نیم بها بودن بلیت ها داشت. کاوش علت این موضوع را اینطور فاش کرد: سینماهای حوزه به این قانون تمکین نکردند!
وی همچنین از دولت آینده خواست ضمن ساماندهی اساسی به اموری از این دست؛ درباره مسائل زیربنایی سینما نیز اقداماتی انجام دهند و برای مثال افزایش تعداد سالن ها را در اولویت کارهای دولت آینده به حساب آورد.
نصیری نژاد نیز از مسوولان خواست اجازه دهند بخشی از کاربری سالن های سینمایی را به امور دیگری اختصاص دهند تا مخارج روزانه ساختمان تامین شود.