رییس كمیتهی طبیعتگردی هفتهی گردشگری گفت:
استاندارد اقامتگاههای بومی تدوین میشود
رییس كمیتهی طبیعتگردی هفتهی گردشگری گفت: كارگروهی تشكیل شده تا استاندارد اقامتگاههای بومی را تدوین كند، چون این اقامتگاهها تا كنون هیچ استانداردی نداشتهاند.
تاريخ : سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۰
به گزارش هنرنیوز، محمدعلی فیاضی ـ رییس كمیتهی طبیعتگردی هفتهی گردشگری ـ با توضیح برنامههایش برای این هفته دربارهی روستاهای هدف گردشگری، گفت: بستهی آموزشی روستاهای هدف گردشگری آماده شده است و بعد از این هفته، نخستین دورهی آموزشی در یك روستا آغاز میشود و سپس این طرح ادامه مییابد.
او اظهارکرد: كارگروهی هم تشكیل شده است تا استاندارد اقامتگاههای بومی را تدوین
” رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درخواست لغو روادید با ۶۰ كشور را داده است، حالا ما ۶۰ كشور را نمیخواهیم، به شش كشور هم راضی هستیم؛ ولی وزارت خارجه چنین كاری نمیكند. “
كند، چون این اقامتگاهها تا كنون هیچ استانداردی نداشتهاند.
مرتضی شریفی ـ رییس كمیتهی جشنوارهها و مدیركل امور مراكز و خدمات معاونت گردشگری ـ نیز از برگزاری نشستی با بانكها برای پرداختن تسهیلات به صنوف گردشگری در این هفته خبر داد.
و در ادامه دربارهی طرح استانداردسازی مراكز اقامتی كه قرار بود تا پایان شهریور به نتیجه برسد توضیح داد: تا كنون ۵۷۲ هتل به فرآیند استانداردسازی وارد شده و ۲۳۹ هتل این مرحله را به پایان رساندهاند. ۱۰۷ واحد گواهینامه گرفته و چهار واحد نیز تنظیم درجه داشتهاند.
اكبر غمخوار نیز بهعنوان نمایندهی بخش خصوصی حاضر در این نشست، پس از آنكه توضیحاتی دربارهی ضرورت برگزاری هفتهی گردشگری در كشور داد، تاكید كرد: باید تلاش كنیم سفر در سبد خانوار قرار گیرد و این آموزش به مردم داده شود. علاوه بر آن، مسوولان و تصمیمسازان نسبت به این موضوع توجیه شوند. معتقدم مسوولان در اینباره دغدغهای ندارند چون رسانهها به آن توجه نمیكنند.
او ادامه داد: در همهی بخشها به موضوع یارانهی حمایتی توجه شده است بهجز صنعت گردشگری و به جای حمایت، ارز مسافرتی را حذف و تسهیلات ساخت هتل را
” این یك درد است كه آقای جهانیان میگوید یك ریال پول تبلیغات گردشگری ندارند “
قطع كردند.
غمخوار بیان كرد: ما معتقدیم نجات كشور و خارج شدن آن از بحرانها، در دست گردشگری است. این یك درد است كه آقای جهانیان میگوید یك ریال پول تبلیغات گردشگری ندارند. دولت باید اعتبارات لازم را برای توسعه و ترویج گردشگری فراهم كند، چون بودجهی سازمان كفاف نمیدهد. در ایران یك اجلاس «نم» برگزار شد و ما هر جا میرویم، میگویند ایران یك كشور امن است. حال باید این تفكر توسعه یابد نه آنكه آن را رها كنیم.
این فعال گردشگری همچنین تهیهی قوانین و مقررات مورد نیاز گردشگری را از دیگر اقدامات لازم دانست و افزود: رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درخواست لغو روادید با ۶۰ كشور را داده است، حالا ما ۶۰ كشور را نمیخواهیم، به شش كشور هم راضی هستیم؛ ولی وزارت خارجه چنین كاری نمیكند.