فریندخت زاهدی: پویایی و جستجوگری دانشجویان عامل پیشرفت در تئاتر ایران است
گزارش آئین پایانی سیزدهمین جشنواره تئاتر تجربه؛
فریندخت زاهدی: پویایی و جستجوگری دانشجویان عامل پیشرفت در تئاتر ایران است
مراسم آئین پایانی سیزدهمین جشنواره تئاتر تجربه شب گذشته ۶ اسفند ماه در تالار شهید آوینی دانشگاه تهران برگزار شد.
 
تاريخ : يکشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۵۶

درابتدای این مراسم نمایش«هملت» برای حاضران در سالن آوینی به نمایش در آمد و در ادامه از دکتر فریندخت زاهدی تقدیر به عمل آمد.
در ادامه نغمه ثمینی گفت: از سال ۷۲ شاگرد خانم زاهدی بودم و هستم و خواهم ماند. به نظرم دکتر زاهدی به تمام معنا معلم است و هرگز ندیدم که اطلاعات و آموخته‌های خود را از کسی دریغ کنند.
وی افزود: این استاد گرانقدر هیچ‌گاه بین بچه‌ها فرق نمی‌گذارند و کشف بچه‌های با استعداد یکی از مهم‌ترین کارهای ایشان است. ثمینی سپس تندیسی را به پاس قدردانی از زحمات این استاد به وی تقدیم کرد.
در ادامه فریندخت زاهدی عنوان کرد: من یکی از خوشبخت‌ترین آدم‌هایی روز زمین هستم؛ چرا که توانستم کاری را که به آن علاقه‌مند بودم یعنی معلمی را انجام دهم.
وی اظهار امیدواری کرد که بتواند معلم و مشاور خوبی باشد و افزود: امیدوارم بتوانم از آرامشی که از این کار در طول زندگی‌ام کسب کرده‌ام و لذتی که بردم و آنچه از شماها یاد گرفتم استفاده بیشتری کنم.
این مدرس تئاتر با اشاره به اینکه تئاتر تجربه، تجربه ارزنده‌ای بوده و دانشکده‌ها این جشنواره را برپا نگه داشتند، اظهار کرد: بسیاری از اتفاقاتی که در صحنه نمایشی ایران اتفاق می‌افتد به دست شما دانشجویان تئاتری است. این تجربیات در نهایت به تجربه‌های بزرگتر در سالن‌های مطرح و حتی خارج از ایران ختم می‌شود.
وی تصریح کرد: تئاتر ما در سطح دنیا بسیار پیشرفته است و ما این را از همین تجربه‌های شما دانشجویان داریم. این پویایی و جستجوگری شما عامل پیشرفت و دستاورد در حوزه تئاتر ایران است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به شما عزیزان افتخار می‌کنم و امیدوارم بتوانم سالیان سال شاهد تجربیات شما در عرصه تئاتر حرفه‌ای ایران و جهان باشم.
در ادامه پیام فروتن از حمید پورآذری به عنوان یکی از فعالان جوان در عرصه تئاتر تجربه تقدیر کرد.
پورآذری نیز عنوان کرد: تئاتر این مملکت زنده خواهد ماند؛ چرا که نسل زنده‌ای چون شما دارد و افتخار می‌کنم که در چنین مملکتی زندگی و کار می‌کنم.
سپس دو فیلم کوتاه درباره فریندخت زاهدی و حمید پورآذری به همراه گفت‌وگوی کوتاه با این دو هنرمند برای حاضران به نمایش درآمد.
سپس ستاد برگزاری جشنواره از مبین برومند و فاطمه خدام دو بازیگر خردسال نمایش حرف آخر کار احسان فلاحیان از دانشگاه اراک تقدیر به عمل آورد.
همچنین از علیرضا مؤذی از سایت خبر آنلاین، مانی هاشمیان از موسسه فرهنگ و هنر رها فیلم و میلاد قلیچ از گروه گرافیک کتیبه تقدیر شد.
در ادامه دکتر صنیعی‌پور یکی از اساتید دانشگاه در ابتدای سخنان خود گفت: ما همه عضو یک خانواده هستیم، جشنواره امسال فراز و نشیب‌های زیادی داشت و در شورای آموزشی جلسه‌ای داشتیم و نمی‌دانستیم که این جشنواره را با این قدمت برگزار کنیم یا خیر که با همت شما عزیزان این دوره از جشنواره هم برگزار شد.
وی ادامه داد: در دوره قبل، قول‌هایی از سوی برخی ارگان‌ها مبتنی بر کمک و حمایت از جشنواره داده شد اما متاسفانه هیچ یک از این قول‌ها به مرحله عمل نرسید. در راهی که در پیش داریم باید دید بینا و اندیشه داشته باشیم.
سپس برگزیدگان بخش‌های مختلف معرفی شدند.
بخش طرح و ایده
علی مقتصدی برای طرح و ایده نمایش «مقصد زمان ت» رتبه اول را کسب کرد. شیما عرب برای طرح و ایده نمایش سالاد فصل رتبه دوم و رتبه سوم به صورت مشترک به عرفان شیرنگی برای طرح و ایده نمایش «هملت» و محمدرضا بابایی برای طرح و ایده نمایش «در خاموشی نشسته ام» تعلق گرفت.
بخش پوستر و بروشور و موارد تبلیغی
حامد ماهوت فروش برای نمایش «قاشق باز» رتبه اول، سیدمرتضی میر منتظمی برای نمایش «لطف شما همیشه شامل حال ما بوده» رتبه دوم و هامون باقری برای نمایش off/cut/on رتبه سوم را به دست آورد.
بخش طراحی گریم، ماسک و عروسک
مینو نخعی براینمایش «کافه هزارویک شب» رتبه اول، احمد نگهبان برای«لطف شما همیشه شامل حال ما بوده» و «هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود» رتبه دوم و آیدین تمبرچی و نگار باقری برای «مارش انتخاری» رتبه سوم را کسب کرد.
بخش موسیقی
«کافه هزار و یک شب» رتبه اول، «سالاد فصل» رتبه دوم و«هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود» رتبه سوم را به دست آورد.
بخش طراحی صحنه
«هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود»کار سعید یزدانی رتبه اول، – off/cut/on کار نگار باقری رتبه دوم و« سالاد فصل» کار شیما عرب رتبه سوم را کسب کرد.
بخش طراحی لباس
«هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود» و «لطف شما همیشه شامل حال ما بوده» کار المیرا کیانی و آذین دخت احتشامی رتبه اول، off/cut/on کار سایه سیروانی رتبه دوم را کسب کرد.
بخش متن نمایشی
«سفر زمستانی» و«یک داستان بی ربط» کار سروش قاسمیان رتبه اول و off/cut/onکار آزاده آبادپور، ستار گودرزی، سایه سیروانی رتبه دوم و «کافه هزار و یک شب»کار فائزه بهرامی رتبه سوم را به دست آوردند.
بهترین بازیگری مرد
مهدی فریزه «هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود» رتبه اول، سیروان تخت فیروزه «لطف شما همیشه شامل حال ما بوده» رتبه دوم و رتبه سوم به صورت مشترک به احسان عرفانی «سالاد فصل» و محمد صدیقی مهر «لطف شما همیشه شامل حال ما بوده»
بهترین بازیگری زن
ندا جبرئیلی برای «سفرزمستانی و یک داستان بی ربط» رتبه اول، سایه سیروانی"off/cut/on"رتبه دوم و یاسمن میرزایی «کافه هزارو یک شب»رتبه سوم را کسب کرد.
بهترین کارگردانی
«سفر زمستانی و یک داستان بی ربط »از سما موسوی رتبه اول، رتبه دوم به صورت مشترک به «سالاد فصل» کار شیما عرب و« off/cut/on » ستار گودرزی و «هیچ کس دلش برای شما تنگ نشده بود» کار شهاب حسین پور رتبه سوم شدند.
بخش جلوه های ویژه
امیر حسین بهبهانی به عنوان برگزیده این بخش معرفی شد.
سه اثر برگزیده
اثر برگزیده نمایش «مقصد زمان ت» شد و جایزه نمایشنامه نویسی به محمد حسین امیری تعلق گرفت.
هیات داوران جایزه ویژه را به اعضای گروه نمایش «سفر زمستانی و یک داستان بی ربط» اهدا کرد.

کد خبر: 37823
Share/Save/Bookmark