مجلس آماده وضع قوانین برای احیاء و مرمت آثار تاریخی است / صندوق احیاء زمینه ساز اشتغال پایدار در کشور است
قادری؛ عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اصل ۴۴:
مجلس آماده وضع قوانین برای احیاء و مرمت آثار تاریخی است / صندوق احیاء زمینه ساز اشتغال پایدار در کشور است
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: برای احیاء و مرمت بناهای تاریخی و ایجاد بسترهای پیشرفت در این حوزه باید سرمایه‌های داخلی و خارجی را متمرکز کرد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۶
به گزارش هنرنیوز؛ جعفر قادری تصریح کرد: صندوق احیاء می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و ورود سرمایه‌گذاران به این عرصه زمینه‌ساز پویایی و مرمت هر چه بیشتر اماکن تاریخی را فراهم سازد.

نماینده مردم شیراز ادامه داد: بخش‌هایی نظیر صندوق احیاء می‌توانند با فراهم ساختن شرایط مطلوب واگذاری در قالب بسته‌های درآمدزا، زمینه گردش مالی مناسب و اشتغال پایدار را در کشور فراهم کنند.

وی با تأکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی آماده همکاری با دولت و صندوق احیاء برای تصویب قوانین یاری رسان به اهداف سازمانی برای احیاء و مرمت بناهای تاریخی و فرهنگی است، تاکید کرد: برای احیاء و مرمت بناهای تاریخی و ایجاد بسترهای پیشرفت در این حوزه باید قوانین مناسبی وضع کرد و به متمرکز شدن سرمایه‌های داخلی و خارجی در این مینه کمک کرد.

بر اساس گفت و گوی منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی (صابتا)عضو کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی خاطرنشان ساخت: دیدگاه کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حوزه مرمت، حفظ و نگهداری از بناهای تاریخی و فرهنگی بر این است که حوزه سرمایه‌گذاری باید آنقدر جذاب و سودآور باشد که بخش خصوصی برای ورود به این حوزه مشتاق شوند و زمینه مناسبی برای رفتن به سمت اقتصاد پایدار ایجاد کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس نهم یادآور شد: واگذاری‌ بناهای تاریخی در قالب مزایده و قراردادهای بلندمدت اجاره و مرمت، بار مالی نگهداری از اماکنی که ضرورت احیاء آن‌ها وجود دارد را از روی دوش دولت برداشته و گردش سرمایه قابل توجهی را برای کشور به‌ همراه خواهد داشت.
کد خبر: 83723
Share/Save/Bookmark