بنابه همین گزارش؛ شعله پاکروان دارای لیسانس عروسکی و ادبیات نمایشی بوده و کار هنری خود را سال ۱۳۶۶ با حضور در مجله نمایش و فصلنامه تئاتر در مرکز هنرهای نمایشی آغاز کرده است.
وی در نمایشهای ماندگاری از جمله «تقصییر خاک تهرون است»، «نمایش جعفر خان از فرنگ برگشته»، «ماجرای شاهزاده» «زن مستقل و مرد و غرورش»، «تمثال مادر» و «رهگذر کوچه های تنگ» نقش آفرینی کرده و جوایزی نیز به خود اختصاص داده که از مهمترین آنها میتوان: جایزه کارگردانی نمایش عروسکی برای نمایش «کیک های برنجی»، جایزه اول منتقدین برای بازی در نمایش « رضا موتوری» و دیپلم افتخار دومین جشنواره تاتر ماه برای نمایشنامه خوانی «بازیگران بداهه اشاره نمود.
پاکروان که کتاب نقش تاتر در کلاس دو را به عنوان نویسنده در کارنامه کاری خود به ثبت رساندهاند ،از سال ۸۲ تا ۸۷ مدرس «فن بیان برای وکلا، راهنمایان گردشگری و بازیگران» در جهاد دانشگاهی بوده و هم اکنون نیز در دانشگاه جامع علمی و کاربردی تدریس میکنند.
احسان فکاء کارگردان این نمایش درباره شعله پاکروان میگوید: وی لحجه و لحن و شاکله و جنس بازیگری خودش را دارد، یک آرامش و اطمینان در پاکروان وجود دارد که ذهن آدم را آسوده می کند. بازی پاکروان بی تکلف است و بی پیرایه و هنوز جستجوگری و پویاییه یک دانشجوی بازیگر و پخته گی یک بازیگر سالخورده را دارد. بازیگرانی که درهر لحظه به آینده بازیشان فکر می کنند و پیوسته پیرامون نقششان پیشنهاد تازه دارند کم شمارند. اعتراف می کنم که شاید اولین باری بود بازی بازیگری را ندیده پیشنهاد بازی نقشی را به وی می دادم ، اما از نتیجه کار راضی ام و پرسشگر اینکه چرا صحنه بی دروازه تاتر ما در تمام این سالها بهره ای بیشتر از این بانوی بازیگر نبرده است .
رویا بختیاری (کارشناسی ادبیات نمایشی از دانشکده هنرو معماری) نیز کارش را سال ۱۳۷۷ با بازی در نمایش «پرده عاشقی» به کارگردانی داود میرباقری وارد آغاز کرد و تا کنون در نمایشهایی چون «خانچه و مهتابی»، «رقصی چنین»، «بهار و آدم برفی»، «بازگشت به خان نخست»، «مده آ و نبرد»، «مرغ دریایی من/ پل/ دریا»، «این کدوم پنجشنبه است»، «حلزون»، «شبو روز و امروز»، «خانه عروسک» و «پیچ تند» هنرنمایی کرده است.
بختیاری تاکنون ضمن کاندید شدن برای جایزه بهترین بازیگر زن در جشن بازیگر سال ۹۱ برای بازی در نمایش خانچه و مهتابی، جوایز نخست بازیگری در پنجمین جشنواره بانوان سال ۸۵ برای نمایش خانه عروسک، سوم بازیگری در جشنواره ماه سال ۸۶ برای بازی در نمایش بازینامه فرود و جایزه اول بازیگری زن در جشنواره سیزدهم بین المللی دانشگاهی سال ۹۰ در نمایش شبو روز و امروز را کسب کرده است.
فکاء درباره رویا بختیاری نیز متذکر میشود: رویا بختیاری بازیگریست که بر تاتر تمرکز دارد و متعلق است به نسلی که در بازیگری عصیان گر است .
تلاش می کند و در هر تمرین طول و عرض نقشش را توامان بسط می دهد وی از آن دست بازیگرانی ست که آرام آرام می روند تا به بازیگر مولف تبدیل شوند. رویا بازیگریست که حس مخاطب را از ناخداگاه و شک به یقین و آگاهی می رساند؛ تجربه اش، تنین صدایش، انفجار احساسش، غنای سکوتش یا اینکه نگاهش به تاتر با نگاه تو همسنگ است و هر دو از یک دریچه به این جهان پر آشوب نگاه می کنیم، دریچه ای که چشم اندازش تا افق از بخت بد خاکستری است.
عوامل گروه که تمرینات خود را با مدیریت احسان فکاء و مهزيار درويشي به عنوان کارگردان دوم از اواخر مهر ماه سال جاری آغاز کرده است از نیمه دوم آذر ماه سال جاری این نمایش را در فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه خواهند برد.
«شب به خیر مادر» از آثار شاخص مارشا نورمن و نخستین بار سال ۱۹۸۳ در کمبریچ و ماساچوست اجرا شده است و تاکنون جوایز متعددی را نیز از جمله پولیتزر ادبی و سوزان اسمیت بلکبرن را به خود اختصاص داده است.
«شب به خير مادر» روایتگر يك شب نشيني دو نفره است. جسي زني چهل ساله که انگيزه ادامه ي زندگي را به دلیل بزهکار شدن پسرش و ترک وی از سوی همسرش از دست داده است . وی در حالی که از بيماري صرع رنج مي برد مصمم است زندگي مادرش را سر وسامان دهد ولی تلما مادرش تلاش میکند تا او را از تصميمش منصرف کند
عوامل گروه تمرینات خود را با مدیریت احسان فکاء و مهزيار درويشي به عنوان کارگردان دوم (پس دریافت مجوز از وزارت ارشاد) از اواخر مهر ماه سال جاری آغاز کرده است
عواملی که در این نمایش حضور دارند عبارتند از نویسنده: مارشا نورمن، مترجم: حميد احيا، كارگردان: احسان فكاء، تهيه كننده: مهسا بافكاري، طراح صحنه و لباس: رضا شاپورزاده، موسيقي: آنكيدو دارش، كارگردان دوم: مهزيار درويشي، دستيار كارگردان و مدير توليد: علي فرح راد، منشي صحنه: مريم شجاعالدين، طراح گرافيك: حسين زارعي، عكس: ساتيار امامي، مدير صحنه: مریم خرمی، مدير روابط عمومي وتبليغات: خسرو بابا پور.