مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه:
برنامه «یکی بود یکی نبود، روایت قصهها در موزهها» فردا شروع میشود
برنامه قصه گویی با عنوان «یکی بود یکی نبود، روایت قصهها در موزهها «توسط دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از فردا شروع و تا ۲۱بهمن ماه ادامه دارد.
تاريخ : دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۰
به گزارش هنرنیوز، لیلا کفاشزاده مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه با اعلام این خبر خاطرنشان ساخت که این برنامه به مناسبت بزرگداشت دهه فجر و با همکاری کمیته ملی موزهها (ایکوم) د رموزههای شهر تهران برگزار میشود.
او افزود: برنامه قصه گویی در موزهها که با فضاسازی و موسیقی کودکان همراه است با طرح بازی، ایجاد خلاقیت و پرسش و پاسخ متنوعتر خواهد شد.
قصه گویی برای کودکان روز اول (۱۴بهمن) در موزه رضا عباسی و در روزهای بعد به ترتیب در موزههای علوم پزشکی، موسیقی، علوم و فناوری، آبگینه، کاخ گلستان و خانه موزه شهید بهشتی اجرا خواهدشد.
به گفته کفاشزاده، اجرای این برنامه به صورت رایگان در روزهای تعیین شده از ساعت ۱۰ تا ۱۲برگزار میشود و شرکت در آن برای علاقمندان آزاد است.
او انتخاب قصهها و بازیها را متناسب با فضای موزهها دانست و تصریح کرد: قصههای مطرح شده بر گرفته از ادبیات کهن مانند شاهنامه شامل اجرای هفت خان رستم با کتاب حسی لمسی است.
مسئول دفتر کودک و نوجوان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری خاطرنشان ساخت که، زال و رودابه، پیر زن خردمند، مانکای باهوش، قصههای ریتمیک مانند آواز در مزرعه و مرغ سرخ پاکوتاه از عناوین قصهها خواهند بود.
کفاشزاده در موزهها را بهترین مکان برای یادگیری دانست و افزود: قصه گویی خلاق نه تنها به حفظ و زنده نگهداشتن روایتهای کهن و میراث شفاهی کمک میکند بلکه در القای مفاهیمی چون هماهنگی، احترام به یکدیگر، توجه بیشتر به محیط و همکاری در بین کودکان و نوجوانان نیز نقش بسزایی دارد.
او اظهار داشت: با توجه به اینکه قصه گویان این برنامه از مجربترین قصه گویان شورای کتاب کودک هستند، قصههای انتخاب شده نیز از بهترین قصههای منتخب شورا بوده و فرصتی خواهد بود تا کودکان از ادبیات ناب بهرهمند شوند.
گفتنی است برنامه قصه گویی برای کودکان که در هفته کتاب در موزهها برگزار شد استقبال گسترده آنها را به همراه داشت.