سینما دینش را به دفاع مقدس ادا نکرده است
ابراهیم اصغری؛
سینما دینش را به دفاع مقدس ادا نکرده است
ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما گفت: امیدوارم که ژانر دفاع مقدس و تولیداتش بنا به نیاز جامعه وهمت سینماگران جایگاه واقعی خود را در سبد تولیدات سینمای کشور پیدا کند.
 
تاريخ : جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۲

به گزارش هنرنیوز ؛ ابراهیم اصغری تهیه کننده فیلم سینمایی «شور شیرین» در گفتگو با روابط عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس افزود: سینما نتوانسته رسالت خویش را در مقابل دفاع مقدس برآورده کند، چراکه اگر امروز آزادانه به هنر می‌پردازیم و امنیت و ثبات داریم از برکات دفاع مقدس و مدیون شهدا و دفاع مقدس هستیم.
وی ادامه داد: امیدوارم که ژانر دفاع مقدس و تولیداتش بنا به نیاز جامعه وهمت سینماگران جایگاه واقعی خود را در سبد تولیدات سینمای کشور پیدا کند.
به اعتقاد این تهیه‌کننده، باید‌ با پایان جنگ و شروع تولیدات سینمای دفاع مقدس برای این ژانر برنامه‌ریزی مدونی صورت می‌گرفت که از لحاظ کیفی و هم کمی تا به امروز به توفیقاتی می‌رسیدیم اما متاسفانه در طول سال‌های گذشته، فیلم‌های این ژانر همیشه فراز و نشیب‌هایی داشته که هم تعداد و کمیت به حداقل‌ها رسیده و هم کیفیت پایین، سینماها را خالی از تماشاگر کرده است.
وی معتقد است با توجه به اینکه سال‌ها از جنگ می‌گذرد قبل از اینکه نسل‌های دفاع مقدس و خانواده شهدا را از دست بدهیم باید از تجربه و اسناد واقعی موجود استفاده کنیم و فیلم‌های واقعیت محوری را در برنامه تولید قرار دهیم و به این وسیله بخشی از اسناد واقعی را در تولیدات سینمایی برای نسل های آینده به یادگار نگه داریم و بتوانیم به نوعی دین خود را حتی اندک ادا کنیم.
اصغری با بیان اینکه بیشترین مسئولیت در این زمینه متوجه مدیران سینمایی است گفت: مدیران سینمایی همچنان‌که می‌توانند سینماگران را تشویق کنند برای رشد کیفی می توانند فیلم سازان را به انزوا ببرند و در سال های گذشته بیشتر به دلیل نگاه های سلیقه ای کمتر به فیلم سازان این ژانر توجه شده و به دلایل مختلف واعمال سلایق، متاسفانه، سینماگران رغبت کمتری برای تولید در این ژانر دارند.
وی اضافه کرد: علاوه بر سوء مدیریت‌ها، موضع گیری منتقدان و رویکرد بعضی از جشنواره ‌ا، فیلم سازان را دل سرد کرده و به همین دلیل کارگردانان برای اقبال بیشتر در گیشه و دیده شدن به سمت تولید در ژانرهای دیگر می‌روند، درحالی که مدیران پیشانی تولیدات هستند و به همت آن‌ها آثار مطلوب می‌شود.
به اعتقاد وی، مدیران فرهنگی کشور در حال حاضرتمایل به حمایت از فیلمسازان سینمای دفاع مقدس را دارند اما متاسفانه در بدنه مدیران میانی دیدگاه‌های سلیقه‌ای همراه با حب و بغض احساس می شود.
این تهیه کننده سینما با اشاره به نیازها و مقتضیات امروز سینمای دفاع مقدس خاطر نشان ساخت: یکی از موضوعاتی که از آغاز انقلاب مورد بحث بوده صدور پیام انقلاب اسلامی به کشورهای دیگر بوده است و درحال حاضر ظلم ستیزی و بیداری اسلامی که در سایر کشورها درجریان است مرهون تفکرات انقلابی ملت ایران است.
وی ادامه داد: وقتی موضوعی با نام بیداری اسلامی مورد بحث قرار می‌گیرد صرفا موضوعی ملی را دنبال نمی کنیم بلکه موضوعی فرامرزی که تمام انسان های آزادی خواه با آن در ارتباط هستند را قرار است به تصویر بکشیم.
به گفته وی اگر بتوانیم در این عرصه، تولیدات خوبی داشته باشیم قطعا به یک زبان مشترک و درک متقابل از انقلاب ومقاومت خواهیم رسید که با هنر متعالی سینما انسانیت و یگانگی پروردگار را در جهان نهادینه می کنیم.
اصغری تاکید کرد: مدیران نباید همه چیر را معطوف به جشنواره کنند واگر جشنواره به ارتقای کیفی خود وآثار تولیدی سینما نپردازد نتوانسته به رسالت خود برسد ودر کنار برگزاری جشنواره باید برنامه ریزی شود که رشد چرخه اقتصادی فیلم‌ها توسط اطلاع رسانی و جذب مخاطب از سوی جشنواره به بدنه سینما القا شود.

کد خبر: 44726
Share/Save/Bookmark