تلاش رژیم صهیونیستی برای ممانعت از اکران «۳۳ روز» در اروپا
مهدی همایو‌ن ‌فر در گفتگو با هنرنیوز مطرح کرد؛
تلاش رژیم صهیونیستی برای ممانعت از اکران «۳۳ روز» در اروپا
مهدی همایو‌ن‌فر تهیه‌کننده فیلم سینمایی «۳۳ روز» گفت : با نفوذی که رژیم صهیونیستی در اروپا وآمریکا دارد مانع اکران فیلم «۳۳روز» در این کشورها می شود وما تنها در کشورهای اطراف منطقه خلیخ فارس فیلم را اکران خواهیم کرد.
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۳۰
مهدی همایو‌ن‌فر تهیه‌کننده فیلم سینمایی «۳۳ روز» درگفتگو با خبرنگارسینمایی هنرنیوز اظهارداشت: با توجه به وضعیت و تحولات منطقه اکران فیلم در کشورهای عربی به زودی آغاز می شود ما با کشورلبنان وسوریه قرارداد بستیم وبا مصرهم قراردادمان درمراحل پایانی است و درترکیه نیز تلاش می کنیم که این فیلم را اکران کنیم وبرای اکران دربقیه کشورهای منطقه نیزوارد مذاکره شدیم.
وی افزود: فیلم سینمایی «۳۳ روز» یکی از وسیع‌ترین پروژه‌های تاریخ سینمایی لبنان بود و بازتاب جهانی کار نیز تا به حال مثبت بوده به طوری که ما برای اکران گسترده فیلم کارمشغول رایزنی با کشور های مختلف هستیم و از ابتدا به دنبال پخش فیلم در اروپا نبودیم وچون با نفوذی که رژیم صهیونیستی در اروپا و آمریکا دارد مانع اکران این فیلم در این کشورها می شود وما تنها در کشورهای اطراف منطقه خلیخ فارس مشغول رایزنی برای اکران فیلم هستیم.
تهیه کننده «اتوبوس شب» عنوان داشت: این روزها ما بیلبوردهای تبلیغاتی فیلم سینمایی «۳۳ روز» را در سطح شهر تهران افزایش دادیم و امیداوارم در روزهای آینده استقبال مخاطبان ازاین فیلم بیشترشود .ازطرفی فیلم درشهرستانهایی مثل:شیراز،اصفهان ، بوشهر وچند شهرستان دیگر اکران شده واستقبال مخاطبان خوب بوده است.
همایون فر در مورد کم بودن مخاطب فیلم هم تصریح کرد: متاسفانه شرایط سینمای ایران به گونه ای است که ما سالن‌های استاندارد نداریم و چون بیشتر جمعیت کشورما را معولاً افراد جوان تشکیل می دهند وآنها بیشتر درفیلمها به دنبال دغدغه های خود می گردند.ازطرفی به دلیل اینکه در طول سال فیلم‌های مذهبی کمتر ساخته شده افراد مذهبی با سینما قهر کرده‌اند ضمن اینکه برخی فیلم‌ها برای خانواده‌ها اصلاً مناسب نیست.
وی در خصوص ساخت فیلم «۳۳ روز» هم ابرازداشت: ما برای ساخت این فیلم مشکلاتی داشتیم که باید برطرف می شد به عنوان مثال درفیلم ما نیاز به تانک مرکاوا داشتیم که باید یا آن را خریداری می کردیم که این امکان وجود نداشت و پس باید آن را می ساختیم که به نظر من ساخت آن از تجربه‌‌های نو در فیلم «۳۳ روز» است.
این تهیه کننده سینما یادآورشد: ما مشکل دیگری نیز برای فیلم «۳۳ روز» داشتیم و آن نیاز به روستایی بود که در فیلم باید تخریب می شد چون حوادث جنگ ۳۳ روزه خیلی وسیع و گسترده بود بنابراین یک روستا را بازسازی و آن را ساختیم. ازطرفی آقای «محسن روز بهانی» طراح جلوه های ویژه فیلم انصافا درساخت افکت های مجازی به لحاظ تکنولوژی خیلی خوب عمل کردند وامروز فیلم به لحاظ جلوه های ویژه تصویری و رایانه ای به خوبی دیده شده است.
به گزارش هنرنیوز؛ فيلم سينمايی «۳۳روز» هم اکنون در سینماهای کشور درحال اکران است و فیلم به زبان عربی ساخته شده و از بازيگران عرب سود برده و روايت جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله لبنان است. پی‌ير داغر، نسرين طافش (سوری)، كيندا غلوش (سوری)، كارمن لوبوس، باسم موقنيه، يوسف الخال و تعدادی بازيگران لبنانی و سوريه‌ای از جمله بازيگران اين فيلم سينمايی هستند.
تعدادی از عواملی كه در ساخت فيلم همكاری دارند، عبارتند از؛ نويسنده فيلمنامه: علی دادرس، كارگردان: جمال شورجه، تهيه‌كننده: مهدی همايونفر، مديرفيلمبرداری: تورج منصوری، دستيار اول كارگردان و مديربرنامه ريز: اميرشهاب اسماعيلی، صدابردار: عباس رستگارپور، جلوه‌های ويژه: محسن روزبهانی، طراح صحنه ولباس: بابک پناهی، طراح گريم: كامران خلج، مديرتوليد: وحيد معدنی، جلوه‌های ويژه رايانه‌ای: سيد اميررضا معتمدی، تدوين: حسن ايوبی، صداگذاری و ميكس: حسين مهدوی، منشی صحنه: ندا قائدی، عكاس: محمدحسن ناحی.
«۳۳ روز» با همكاری مشترک بنياد سينمايی فارابی، حزب‌الله و دولت لبنان تهيه شده و در جشنواره بيست‌و‌نهم فيلم فجر به نمايش درآمد.

کد خبر: 35492
Share/Save/Bookmark