به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد اطلاع رسانی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی، رئیس بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، آیت الله عبدالنبی نمازی، محمد باقر خرمشاد، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اعضای فراکسیون فرهنگی قرآن و جمعی از هنرمندان بخش بین الملل شب گذشته در سالن اصلی شبستان افتتاح شد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حمید محمدی، رئیس بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، با اشاره به این مطلب که جمهوری اسلامی ایران نگاه ابزاری به قرآن ندارد، عنوان کرد: در قانون اساسی ایران آمده که حکومت اسلامی براساس حق و عدل قرآن است و مشروعیت جمهوری اسلامی از روز اول انقلاب برپایه قرآن بوده و هست.
وی ادامه داد: نمایشگاه قرآن بخش های تخصصی بسیاری مربوط به نظامات اسلام دارد. در این راستا ما درپی ایجاد شورایی با حضور ۴ وزیر قرآنی هستیم تا حرکت قرآنی کشور زیر سایه شوراها ادامه پیداکند.
محمدی توصیه مقام معظم رهبری را در راستای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن ارزشمند دانست و ابراز کرد: همچنین ایران در عرصه های هنرهای قرآن همواره پیشگام بوده است و متاسفانه دراثر کشورهای اسلامی جای این هنر خالی است، چراکه آن ها تاکنون نتوانسته اند میان هنرو معارف قرآن تطابقی ایجاد کنند.
وی اعلام کرد: ما آمادگی داریم که در سایر کشورها نمایشگاهی با این کیفیت برگزار کنیم. جمهوری اسلامی به دنبال توسعه فعالیت های قرآنی بوده و یکی از اهداف نمایشگاه قرآن ایجاد تعمق ایمان به قرآن است.
همچنین در ادامه این مراسم ماتانگ ماپاندی، معاون وزیر انرژی کشور فیلیپین از حضور در نمایشگاه قرآن ابراز خوشحالی کرد و گفت: نمی توانم احساسم را از اینکه در میان برادران مسلمانم حضور دارم، بیان کنم. صحبت از قرآن مشکل است و من خودم را محقق قرآن نمی دانم بلکه دانشجویی هستم که آمده ام بیاموزم و نمایشگاه قرآن فرصت مناسبی برای تبادل عقاید و ایجاد قدرت و وحدت میان مسلمانان جهان است.
آیت الله نمازی نیز در این مراسم عنوان کرد: اسلام و مسلمانان اگر بخواهند از بند اسارت رهایی یابند، تنها یک راه دارند و آن بازگشت به قرآن است. امروز بشریت با مسئله رهبری در دنیا درگیر است. گروه های مختلف سیاسی غربی امتحانش را پس داده اند و مردود شده اند. امروزها ملت های غربی مدیریت رهبرنشان را قبول ندارند و دلیل این ادعا وقوع تظاهرات و اعتراضات در سراسر دنیای غرب است.
وی با اشاره به اینکه امروز افتخار داشتن رهبری اسلام شناس، فقیه و پرهیزگار نصیب مردم ایران شده است، اظهار کرد: امروز نیز مسلمان جهان برای دستیابی بر حکومتی براساس الگوی جمهوری اسلامی دست به قیام زده اند و میدان التحریر مصر در تمام دنیا نمادی از میدان آزادی تهران است.
محمد باقرخرمشاد، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در مراسم افتتاحیه بخش بین الملل یادآورشد: قطعا یکی از گزاره های کتاب قرآن ، فرهنگ ساز بودن آن است. قرآن علاوه برفرهنگ بیداری، بر عشق، عدل و توحید نیز تاکید دارد.
وی ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با هر گروهی که خود را مسلمان می داند اما به نام قرآن و اسلام قصد اختلاف اندازی دارند، مقابله می کند و از همین روی اهتمام جدی در تاسیس دارالقرآن های گوناگون در کشور دارد و امیدوار است با حضور این مراکز، معارف قرآنی در گستره جهان اسلام گسترش یابد.
بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ۲۵ تیرماه با شعار «قرآن، فرهنگ بیداری» در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرده است و تا ۲۴ مرداد ماه ادامه دارد.