به گزارش هنرنیوز دراین نشست رسانه ای شاه آبادی با اشاره به فعالیت های مرکز آموزش عالی فرهنگ و هنر گفت: مراکز آموزش عالی فرهنگ و هنر با در پیش گرفتن سیاست مهارت ورزی با رویکرد اشتغال محوری پلی هستند بین نظام آکادمیک و دانشگاهی و نقش محوری در این راستا دارند.
وی با بیان این مطلب گفت: هر دستگاه و وزارتخانه ای نسبت به شاغلین خود احساس مسئولیت دارد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم نسبت به همه کسانیکه در این راستا علم آموزی می کنند احساس مسئولیت می کند.
شاه آبادی تصریح کرد: دانش آموختگان فرهنگ و هنر باید در مسیری قرار بگیرند که باری از دوش اشتغال در جامعه بردارند لذا ما قطعا به دنبال آن هستیم که کسانیکه در حوزه فرهنگ و هنر تحصیل می کنند را به لحاظ شغلی تامین کنیم اما این جنبه مستلزم آن است که این افراد با رویکرد اشتغال محوری تحصیل کنند و پس از اتمام تحصیل جذب کار شوند و کارآفرینی کنند.
وی با اشاره به حمایت از دانشجویان در بحث اشتغال زایی گفت: ما در دانشگاه علمی کاربردی به دنبال این نیستیم که مجموعه ای از آموزش ها را به یک فرد بدهیم و اورا رها کنیم بلکه وزارت ارشاد قطعا مشاغل را شناسایی کرده و مسیری را در این راه پیش بینی میکند اما به واقع این مسیر به اینگونه است که بعد از شناسایی مشاغل باید رشته هایی را برای آنها تعریف کنیم و بعد ببینیم برای احراز این شغل دانش آموخته باید چه مهارت هایی کسب کندکه در این راه مراکز علمی کاربردی سرمایه عظیمی هستند که باید از این ظرفیت ها استفاده شود.
مشاور معاون هنری وزیر ارشاد گفت: تولیدات این جشنواره در سالن حجاب به عرضه و نمایش و فروش گذاشته خواهند شد و این جشنواره بخش های مختلفی خواهد داشت اگرچه چیدمان آن بر اساس مراکز علمی کاربردی سراسر کشور است.
وی به حضور بیش از ۲۰۰ غرفه در این جشنواره اشاره نمود و گفت: شاخه معماری، ماکت و طراحی، شاخه گرافیک و پوستر، بخش دیگر شامل نقاشی های عمومی، دیواری و ایرانی و رشته طراحی است، در حوزه عکاسی نیز شاهد آثار قابل عرضه و فروش هستیم.
وی با اشاره به شاخه سیمایی در این جشنواره گفت: شاخه سینمایی در دو بخش فیلم نامه نویسی و فیلم کوتاه یک دقیقه ای خواهد بود، همچنین شاخه خوشنویسی و موسیقی در دو بخش تک نوازیسازهای ایرانی و ساز کلاسیک خواهد بود و بخش مد و لباس هم به پوشش سر و لباس اقوام اختصاص دارد.
به گفته این مقام مسئول بخش های جنبی این نمایشگاه هم در تهران و هم در مراکز استانی فعال خواهد بود که شامل استان های بوشهر، گیلان، کرمانشاه، هرمزگان، کوهدشت، چهارمحال بختیاری، مازندران و سیستان و بلوچستان است.
شاه آبادی تصریح کرد: این جشنواره نخستین گام جدی وزارت ارشاد در حمایت از اشتغال ورزی است که در سراسر کشور به نحو ارائه، عرضه و فروش آثار و تولیدات دانشجویی اختصاص دارد و فرصتی برای معرفی دانشجویان و توان مدیریتی آنها و به نمایش گذاشتن تفکر اشتغال زایی توسط ایشان است.
وی در خاتمه سخنان خویش از انعقاد یک تفاهم نامه با اتاق تعاون وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: این تفاهم نامه برای تعامل و بسترسازی حوزه کار برای جوانان و دانشجویان این حوزه با مهارت های اشتغال زا است.