حمایت از فعالیت های فرهنگی ، یک سرمایه گذاری دیربازده است
محمد خزاعی؛
حمایت از فعالیت های فرهنگی ، یک سرمایه گذاری دیربازده است
محمد خزاعی تهیه کننده سینما با اشاره به اینکه در جذب حمایت های دولتی و خصوصی موفق بوده است ،گفت: حضور بخش خصوصی در فعالیت های فرهنگی و هنری منوط به رویکرد فرهنگی شخص مدیر آن مجموعه اقتصادی است.
 
تاريخ : جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۱۸

به گزارش هنرنیوز به نقل ازروابط عمومی جشنواره فیلم و عکس تلفن همراه؛ گستره فعالیت های فرهنگی و هنری در سال های اخیر که تغییرات و بحران های شدید اقتصادی را همراه داشته با فقر مالی پی در پی روبرو شده و محدودیت های بسیاری را در به همراه داشته که در تغییر زمان برگزاری جشنواره ها نمود پیدا کرده اند. تقویم برپایی جشنواره های کوچک که با تکیه بر بخش خصوصی شکل گرفته اند به امید دریافت اعتبار دولتی جا به جا می شوند و این بی نظمی مدام تکرار می شود. سرمایه گذاری بخش خصوصی در جشنواره ها و آنچه مفهوم واقعی اسپانسرینگ را در بر می گیرد از ساختار مشخص و پیوسته ای برخوردار نیست. این رویکرد زمینه ای شد تا با یکی از موفق ترین دبیران جشنواره های سینمایی و تئاتری که توانسته موفقیت های چشمگیردر این حوزه داشته باشد به گفت و گو بنشینیم.

محمد خزاعی تهیه کننده سینما که دبیری جشنواره های فجر ، کوثر ، دفاع مقدس ، رضوی و بسیاری دیگر را بر عهده داشته و در جذب حمایت های دولتی و خصوصی موفق بوده است معتقد است حضور بخش خصوصی در فعالیت های فرهنگی و هنری منوط به رویکرد فرهنگی شخص مدیر آن مجموعه اقتصادی است.

محمد خزاعی می گوید: حمایت از فعالیت های هنری به نظر مدیر یک مجموعه تجاری و اقتصادی باز می گردد. اگر مدیر فرهنگ دوست باشد، معمولا حمایت های گسترده ای از فعالیت های هنری و فرهنگی خواهد داشت. برای مثال بانک کشاورزی با حضور یک مدیر فرهنگی در دوره ای ، حضور پررنگی در اسپانسرینگ فرهنگی داشت اما مدیر دیگر، حوزه فرهنگ را دورتر از اهداف مجموعه خود می بیند و این حضور کمرنگ می شود.

تهیه کننده "قلاده های طلا" تصریح می کند: بعضا در بخش تجاری، شیفتگی بیشتری نسبت به حوزه ورزش وجود دارد چون تبلیغات و جنجال بیشتری دارد. اما در عرصه سینما و تئاتر باید این اندیشه وجود داشته باشد که یک سرمایه گذاری طولانی مدت انجام داده و بازخورد آن به سرعت دیده نمی شود.

او با اشاره به تغییر شرایط اقتصادی و کاهش رغبت موسسات برای سرمایه گذاری طولانی مدت به ارزیابی جشنواره فیلم و عکس همراه تهران پرداخته و می گوید: خوشبختانه به نظر می رسد کسانی که برای جشنواره فیلم و عکس همراه تهران برنامه ریزی کرده اند کارکرد فیلم را می شناخته اند. مدیومی را برگزیده اند که می شود در کنار آن یک محصول را معرفی کرد و کمپانی های زیادی با حضور در بخش های جشنواره و نمایشگاه آن می توانند بهره برداری خوب داشته باشند.

خزاعی ادامه می دهد: در چنین جشنواره ای حامیان اقتصادی با تشویق جوانان و در اختیار گذاشتن امکانات بهتر در کارجشنواره شریک می شوند و خروجی بهتری نیز بدست می آورند.

این نویسنده تلفن های همراه امروزه را رسانه ای کامل می داند که شبکه اطلاعاتی گسترده ای را در اختیار خانواده ها قرار می دهند و می گوید: تکنولوژی دوربین های تلفن همراه روز به روز افزایش پیدا می کند و می توان پیشبینی کرد که به زودی فیلم ها و تصاویر موبایلی قابل پخش در شبکه های تلویزیونی خواهند بود.

او تصویری که از دریچه دوربین تلفن همراه ثبت می شود را فیلم های تجربی و نو معرفی کرده و می افزاید: انتظار می رود که شرکت کنندگان در جشنواره همراه تهران موضوعاتی را خلق کنند که در مدیوم های دیگر امکان آن وجود ندارد. جنس تصاویری که با موبایل گرفته می شود باید تعریف مشخصی داشته باشد. همان طور که در تصاویر خبری استفاده شده اند در زمینه مستند کارآمد و کارسازاند و به فیلمساز تجربی و نواندیش اجازه می دهند در هر جایی تصویربرداری کند.

وی در پایان تذکر می دهد که هنوز کیفیت هیچ دوربین موبایلی نمی تواند در مرحله تبدیل و تدوین با دوربین های سینمایی برابری کند.

کد خبر: 54842
Share/Save/Bookmark