حسین سهیلیزاده نویسنده و کارگردان تلویزیون در گفتگو با خبرنگار تلویزیونی هنرنیوزاظهارداشت: خوشبختانه مجموعه تلویزیونی «دختران حوا» به رغم زمان نامناسبی که روی آنتن شبکه تهران میرفت به خوبی از سوی مخاطبان مورد استقبال قرار گرفت و دیده شد و من از ساخت و نمایش آن راضی هستم. این وظیفه من را برای ساخت آثار بعدی برای تلویزیون کمی سختتر میکند.
وی افزود: اصولا کار کردن برای تلویزیون کمی سختتر از گذشتهها شده و دیگر نمیتوان هر اثری را ساخت و روی آنتن فرستاد چون مردم اکثر داستانها وقصهها را در مجموعههای تلویزیونی دیدهاند و دیگر با هراثری درگیر نمیشود و آن را هفتگی یا هرشبی دنبال نمیکنند. هر چند اعتقاد دارم که فاکتورهای مختلفی در موفقیت یک سریال مهم هستند که یکی از آنها داشتن فیلمنامه و بازیگران خوب است. چون با فیلمنامه وبازیگران ضعیف نمیتوان سریالی قوی ساخت و برای موفقیت یک اثر همه عوامل هم باید به درستی در کنار هم قرار گیرند.
سهیلیزاده ادامه داد: بعد از ساخت مجموعه تلویزیونی «دختران حوا» من نزدیک به ده ماه است که کاری را شروع نکردهام و فیلمنامههای زیادی هم به دستم برای ساخت رسیده اما معتقدم باید سریالی را برای مخاطب بسازم که حرفیهای تازه و نویی برای مخاطب داشته باشم. چون وقتی به کارنامه کاری خودم در حوزه تلویزیون و به خصوص سریال سازی نگاه میکنم میبینم اکثر حرفها و معضلات جامعه را گفتهام. بنابراین باید کاری نو، جذاب و تازه برای مخاطب بسازم.
وی در خصوص ممیزیهای که در خصوص سریال «دختران حوا» وجود داشته هم تاکید کرد: مجموعه تلویزیونی «دختران حوا» درزمان پخش ممیزی چندانی نشده و طبیعتا یک سری اختلاف سلیقههایی وجود داشته که باعث شده یک سری سکانسها حذف یا اضافه شوند و ممیزی چندانی ما نداشتیم. اما درکل به نظرم باید ما در تلویزیون همگام با نیاز مخاطب حرکت کنیم و به دغدغهها و مشکلات مخاطب توجه جدی داشته باشیم. اگر به غیر این باشد نمیتوان به جذب مخاطب سخت گیر امروز تلویزیون امیدوار بود.
کارگردان مجموعههای تلویزیون «ترانه مادری» و «فاصلهها» در ادامه تصریح کرد: معتقدم در شرایط کنونی ساخت مجموعههای تلویزیونی ۹۰ شبی هنوز هم توانایی درگیر کردن وجذب مخاطب را داردند. اما یک سری شرایطیدر این خصوص باید اتفاق بیافتد که داشتن فیلمنامه متفاوت، داستانی نو و جذاب و همچنین پخش هر شبی آن میتواند از جمله این شرایط باشد تا مخاطب انگیزه جذب و دنبال کردن سریال را داشته باشد، اما اگر غیر از این باشد نمیتوان مخاطب را جذب کرد و کار شکست خواهد خورد.
وی اضافه کرد: ما در شرایط کنونی واقعا در حوزه تلویزیون کمبود فیلمنامههای جذاب و نو در بخش سریال سازی داریم، که باید این مشکل را حل کنیم. و گر نه روز به روز مخاطبان خودمان را از دست خواهیم داد و مخاطب به سمت تماشای شبکههای ماهوارهای با انواع و اقسام برنامه سطحی و ضعیف خواهند رفت. بنابراین باید برای این مشکل فکری اساسی کنیم و از افراد حرفهای این کار برای همکاری دعوت کنیم.