دبیر کل انجمن روزنامه نگاران مسلمان:
تیم مذاکره کننده برنامه دقیقی برای انتقال مطالب به رسانهها داشته باشد
دبیر کل انجمن روزنامه نگاران مسلمان دولت را به صبوری بیشتر در مقابل انتقادها و همچنین توجه جدی به رسانهها فرا خواند و تصریح کرد: انتظار داشتیم که رسانه های ایران بتوانند حضور فعال تری در منطقه و مسائل بین المللی داشته باشند ولی حمایت های لازم صورت نگرفت
تاريخ : سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۴۳
به گزارش هنرنیوز ، نشست خبری انجمن روزنامهنگاران مسلمان صبح دیروز با حضور نظامالدین موسوی، دبیر کل این انجمن برگزار شد.
در این نشست موسوی که مدیر عامل خبرگزاری فارس را هم برعهده دارد ضمن تبریک روز خبرنگار، از این روز به عنوان روز صدیقان و مجاهدان عرصه اطلاعرسانی یاد کرد.
وی با اشاره به اینکه مساله مذاکرات هستهای و نتایج حاصل از آن مسالهای عمومی است و بخشهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ما هنوز درگیر آن هستند، اظهاراتی را دربارهی نتایج این مذاکرات بیان کرد.
دبیر کل انجمن روزنامه نگاران مسلمان با بیان اینکه تیم مذاکرهکننده زحمات زیادی در این مدت کشیدهاند و به گفته مقام معظم رهبری اجر آنها محفوظ است، ادامه داد: تجربه تیمهای مذاکرهکننده مقابل ما بسیار بیشتر از تیم مذاکرهکننده کشور ما بود، به همین خاطر هم مذاکره با آنها نیاز به کیاست و شهامت زیادی داشت. ولی این به این معنی نیست که آنها قدرت فائقه زیادی داشتهاند، تنها تجربه مذاکراتی آنها بیشتر است.
مدیر عامل خبرگزاری فارس نتایج حاصل از مذاکرات را تنها مختص ۲۲ ماه گذشته ندانست و ادامه داد: نتایج حاصله مربوط به ۱۰ سال تلاش تیمهای مذاکرهکننده گذشته است و نمیتوان آن را حاصل یک چانیزنی دموکرات صرف دانست. با توجه به اینکه ما تنها کشوری هستیم که برای رسیدن به این فناوری شهید دادهایم، باید گفت که مذاکرات صورت گرفته را مدیون تیمهای مذاکرهکننده گذشته و شهدای این راه هستیم.
وی با اشاره به فرآیند جمعبندی مذاکرات، اظهار کرد: مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هر قرادادی که با کشورهای دیگر امضا میشود، باید مراحل قانونی خود را طی کند و توسط مجلس مورد بررسی قرار بگیرد.
موسوی ادامه داد: ما به تیم مذاکرهکننده کشورمان اعتماد داریم ولی به هر حال احتمال خطا وجود دارد و به همین خاطر باید برجام نهایی توسط کارشناسان مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و خطاهای احتمالی آن روشن شود.
وی با بیان اینکه من به نحوه اطلاعرسانی مذاکرات و توافق انتقاداتی دارم، گفت: تیم مذاکرهکننده باید بتواند برنامهریزی درستی برای رسانهها داشته باشد و مطالب درست را آنطور که باید و شاید در اختیار رسانهها قرار بدهد. برخی از رسانهها مجبور شدند که خودشان هزینه بدهند تا بتوانند اخبار مربوط به مذاکرات را پوشش بدهند.
دبیر کل انجمن روزنامه نگاران مسلمان در ادامهی این نشست انتقادهایی را دربارهی تذکر و برخورد هیات نظارت بر مطبوعات با برخی رسانههای مکتوب و الکترونیک به خاطر عملکردشان در مذاکرات هستهای مطرح کرد.
وی سپس دولت را به صبوری بیشتر در مقابل انتقادها و همچنین توجه جدی به رسانهها فرا خواند و تصریح کرد: انتظار داشتیم که رسانه های ایران بتوانند حضور فعال تری در منطقه و مسائل بین المللی داشته باشند ولی حمایت های لازم صورت نگرفت و همچنین مشکل بیمه خبرنگاران هم هنوز حل نشده است.
وی دبیر کل انجمن روزنامه نگاران مسلمان همچنین از روند کار وزارت فرهنگ و ارشاد چه در گذشته و چه در زمان حال انتقاد کرد.
موسوی در پایان درباره سطح خبرنگاران و رسانه های کشور اظهار کرد: من معتقدم سطح خبرنگاران و رسانه های کشور ما قابل قبول است و امروز برخی از رسانه های ما در سطح بین المللی مورد توجه قرار گرفته اند ولی باز هم جای پیشرفت وجود دارد.