فرم و معنا، رویکرد اصلی انتخاب آثار جشنواره تئاتر دانشگاهی است
دبیر جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران؛
فرم و معنا، رویکرد اصلی انتخاب آثار جشنواره تئاتر دانشگاهی است
دبیر شانزدهمین جشنواره بین الملی تئاتر دانشگاهی ایران، رویکرد هیات بازخوانی و بازبینی جشنواره را جستجوی معنا و محتوا یا فرم و شکلی عنوان کرد که به گفته وی حرفی تازه در عرصه تئاتر دانشگاهی ایران داشته باشد.
 
تاريخ : جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۲۸

به گزارش هنرنیوز به نقل از جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران، ˈعلی تقی زادهˈ گفت: هیچ دبیری کارهای عالی که به جشنواره می رسد را فدای محدودیت تعداد کارهای پذیرفته شده نمی کند. تجربه نشان داده که هر دبیری اگر ۲۰ یا ۲۵ کار عالی داشته باشد، همه تلاش اش را می کند تا کارهای عالی در جدول قرار بگیرند.

وی با بیان این که کیفیت کارهای دانشجویان در نهایت، تعداد آثار راه یافته به جشنواره را مشخص می کند، افزود: باید منتظر دیدن کیفیت کارها بود.

تقی زاده، جشنواره تئاتر دانشگاهی را یک فرصت برای تمرین و به آزمون گذاردن آموخته ها عنوان کرد و ادامه داد: جشنواره ها، تعیین کننده شایستگی افراد نیستند و اگر کاری در یک جشنواره پذیرفته نمی شود، نشان دهنده کاستی های خالقش نیست. در مرحله بازخوانی با تعدادی متن عالی روبرو بودیم که ضمن عذرخواهی عدم پذیرش آنها را اعلام کردیم، چون معیارهای جشنواره ما را نداشت.

وی تصریح کرد، گرچه جوایز و حضور در جشنواره یک امتیاز برای هنرمند و اثر هنری محسوب می شود، اما ارزش سایرین را کتمان نمی کند. متاسفانه یک تفکر غلط فرهنگی مانند خوره در جان دانشجویان رسوخ کرده که در جشنواره نبودن را لزوماً با شایسته نبودن برابر می داند. یادمان نرود جشنواره ها یک تمرین و ممارست برای برخواستن دوباره هستند. باید از این پروسه برای یادگیری و ادامه دادن استفاده کرد.

شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران اردیبهشت سال آینده(۱۳۹۲) برگزار می شود.

کد خبر: 52907
Share/Save/Bookmark