به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای فردوس؛ «کوروش زارعی» بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و مسوول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان تهران گفت: جادوی معجزه هنر و فرهنگ این است که هر کاری را ماندگار و هر حرکتی را جاودانه میسازد. نمونه چنین فعالیتهایی چون جشنواره پرچم که به منظور پاسداشت عناصر هویتی برپا میشود را میتوان در تمام رشتههای هنری اعم از سینما، تلویزیون، تئاتر، نقاشی، مجسمه سازی، گرافیک، موسیقی، نقاشی و ... متجلی ساخت.
کوروش زارعی بازیگر نقش «لاوی» در سریال یوسف پیامبر (ص) در گفتوگو با ستاد خبری جشنواره پرچم عنوان کرد: تمام فیلمهای هالیوودی حتی در فیلمهای درجه سه و چهار در بیش از ۱۰ پلان، پرچم آمریکا در نماهای بسته و یا باز نمایش می دهند حتی نشان دادن پرچم امریکا را در تمام تولیدات، بر خود واجب میدانند چنین نگاه و دیدگاهی باید در فعالیت های هنری ایران نیز دیده شود تا عناصر هویتی ایرانی و اسلامی کمرنگ نشود.
وی در پاسخ به این سوال که برپایی جشنواره پرچم تا چه اندازه می تواند در پررنگ کردن عنصر هویتی ملی و اسلامی مان نقش موثر داشته باشد، اظهار داشت: این نگاه نو و رویکرد جدید فرهنگی به پرچم قابل تقدیر است باید در تمام حوزه ها علاوه بر سازمان فرهنگی هنری شهرداری نهایدنه شود تا رنگ مقدس پرچم ایران ، آرم منقوش «الله» بر آن و سمبل جمهوری اسلامی ایران فرهنگ سازی شود. جشنواره پرچم اگر به درستی تعریف شود و مسیر خودش را طی کند یکی از جشنواره های پرمحتوای ملی خواهد شد.
وی با تاکید بر اهمیت بخش کودک و نوجوان جشنواره پرچم یادآور شد: کودکان به دلیل داشتن ذات پاک، بی آلایش و صیقلی ، تربیت و تعلیم پذیری بیشتر از بزرگسالان است. اگر بر این نسل و این قشر کم سن و سال جامعه کار فرهنگی صورت گیرد، این مفاهیم در ذهن و وجود آنها نهادینه خواهد شد.
مسوول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان تهران درباره اهمیت جایگاه پرچم در عرصه های فردی و اجتماعی کشور گفت: یک اتفاق زیبا و جالبی که در پایتخت رخ داده و باید به عنوان یک رویکرد حسنه در شهرهای دیگر نیز تکرار شود، این است که در اقصی نقاط تهران، پرچم های بزرگی برافراشته شده که باعث غرور ملی می شود. بنابراین هنگامی که در جای جای تهران بزرگ سر می چرخانید، پرچم مقدس و پرافتخار جمهوری اسلامی را می بینید.
این بازیگر سریال مختارنامه در پایان یادآور شد: برافراشتن پرچم ایران نه تنها در سطح شهر بلکه در موفقیت های برون مرزی چون عرصه های ورزشی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علمی نیز باعث فخر و مباهات هر ایرانی می شود.
علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره تا سوم خرداد همزمان با آزادی خرمشهر فرصت دارند تا آثار خود را به نشانی تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات، فرهنگسرای فروس، دبیرخانه جشنواره پرچم ارسال کنند.
سایت http://parcham-farhangsara.com و شماره تلفن ۴۴۰۳۱۱۶۰ برای کسب اطلاعات بیشتر اعلام شده است.