زندگی نامه نویسی یک جشنواره مستقل می طلبد
سید قاسم یا حسینی:
زندگی نامه نویسی یک جشنواره مستقل می طلبد
 
تاريخ : جمعه ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۰۵
یک نویسنده و پژوهشگر گفت: جا دارد برای کتاب های زندگینامه نیز جشنواره هایی مستقل برگزار شود.

به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری سید قاسم یا حسینی بر ضرورت پرداختن به کتاب های زندگینامه تاکید کرد و گفت: پرداختن به زندگینامه ها در جشنواره های ادبی باعث می شود که این گونه آثار جایگاه ویژه ای پیدا کنند و خلائی که در این زمینه وجود دارد پر شود.

یا حسینی به عنوان یکی از پایه گذاران زندگینامه نویسی حوزه انقلاب و جنگ در کشورمان معتقد است که در پنج، شش سال اخیر کتاب هایی در زمینه زندگینامه نویسی به شکلی چشمگیر تولید شده و می توانیم در این زمینه جشنواره های مستقل برگزار کنیم تا این گونه آثار بیشتر دیده شوند و موردنقد و بررسی قرار گیرند.

این نویسنده و پژوهشگر جشنواره های ادبی حوزه هنری را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: جشنواره های ادبی حوزه هنری خوب هستند و خوب تر هم می توانند باشند، در صورتی که حوزه هنری با نگاه های تازه تر جشنواره های پیش رو را برگزار کند و همچنین برخی خط قرمز های فرضی را حذف کند.

قاسم یا حسینی همچنین از اتمام نگارش کتاب تازه اش خبر داد و گفت: یک ماه است که کار نگارش کتاب تازه ام با نام "ای کاش می توانستم نفس بکشم" به پایان رسیده است. این کتاب بر اساس خاطرات شفاهی پنج تن از جانبازان شیمیایی است که برای نخستین بار به صورت پرسش و پاسخ به چاپ می رسد. من تصمیم دارم این کتاب را برای چاپ به حوزه هنری بدهم.

سيد قاسم ياحسيني در سال ١٣٤٤ در شيراز متولد شد، امايكي از پركارترين مورخان بوشهري به شمار مي‌رود که از سال ١٣٧٠ تا كنون نزديك به هفتاد جلد كتاب در زمينه هاي بوشهر شناسي ‏، تنگستان شناسي ، خاطره نويسي و تاريخ شفاهي جنگ تحميلي و تاريخ روشنفكري در ايران منتشر كرده است. از آثار او می توان به کتاب های ميهمان فشنگهاي جنگي، آخرين شليك، زيتون سرخ، ماركس و انگلس و هجوم ارتش بريتانيا به بوشهر و جنوب ايران اشاره کرد.

کد خبر: 30569
Share/Save/Bookmark