مسافرسازی به جای مسافربری هدف ساخت شهرک های گردشگری بین المللی است
یك سرمایه‌گذار بخش خصوصی:
مسافرسازی به جای مسافربری هدف ساخت شهرک های گردشگری بین المللی است
یک سرمایه گذار بخش خصوصی گفت : ایجاد زیرساخت گردشگری در كنار مراكز حمل‌ونقل سودهی را افزایش می‌دهد.
 
تاريخ : شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۲۲

به گزارش هنرنیوز، محمدعلی شفیعی در نشستی رسانه‌ای درباره‌ی روند فعالیت مجموعه‌ی فرودگاهی، ‌منطقه‌ی نمونه‌ی گردشگری و شهرك گردشگری بین‌المللی در دست ساخت در منطقه‌ی سلفچگان قم، با اشاره به ساخت شهرك گردشگری در كنار فرودگاه بین‌المللی قم در منطقه‌ی اقتصادی سلفچگان، گفت: با این كار به جای مسافر‌بری،‌ مسافرسازی می‌كنیم. كشورهایی مانند امارات و تركیه از مدت‌ها پیش این كار را انجام داده‌اند.

او اظهار کرد: اكنون نیز با طراحی شهرك گردشگری و منطقه‌ی نمونه‌ی گردشگری بین‌المللی «طرلاب»، ساخت فرودگاه در قم می‌تواند توجیه داشته باشد.

وی تشریح کرد: این شهرك پایه‌ریزی یك «جهان‌شهرگردشگری» می‌تواند باشد. این جهان‌شهر بعد از پایان كار ۵۲ هتل را شامل می‌شود و فاز نخست آن شامل ۴۰۰ واحد سوییت‌آپارتمان و یك‌هزار و ۱۰۰ تخت است كه معتقدیم این تعداد حتا میزان تقاضای یك استان را به‌طور كامل جواب نمی‌دهد.

این سرمایه‌گذار بخش خصوصی بیان کرد: قرار است در این جهان‌شهر گردشگری براساس برنامه‌ریزی‌ها، كمپ‌های ورزشی،‌ مراكز تجاری ـ خدماتی، اداری و حتا حیات وحش آزاد نیز ایجاد شود.

شفیعی با بیان این که موقعیت فرودگاه بین‌المللی قم در كشور از نظر هوایی در مقایسه با فرودگاه‌هایی مانند استانبول بسیار بهتر است.اظهار کرد: ما هر چقدر امكانات رفاهی ایجاد كنیم، مخاطب خاص خود را داریم. در فاز نخست، مسافران را از یك دلار تا هزار دلار در این مركز می‌توانیم اقامت دهیم. مسافر با پول كم از امكانات رفاهی خوبی می‌تواند استفاده كند.

وی با اعلام این که تا كنون ۳۵۰۰ هكتار برای طراحی این پروژه مصوب شده است، گفت: فاز نخست این پروژه ۲۲ بهمن ماه ۱۳۸۹ توسط رییس مجلس شورای اسلامی كلنگ زده شد که تا كنون آن فاز ۶۰ درصد پیشرفت فیزیكی داشته است.
او عنوان کرد: تلاش می‌كنیم در ۲۲ بهمن امسال این فاز را به بهره‌برداری برسانیم. این پروژه می‌تواند جهانی شود، چون بر قرار داشتن آن در بهترین موقعیت نیز صحه گذاشته شده است.

شفیعی با اشاره به كم‌ترین حمایت‌ها از سوی دولت از زمان آغاز پروژه، گفت: شاید ما جزو معدود سرمایه‌گذارانی باشیم كه نگاه‌مان به جیب دولت نیست.

این سرمایه گذار تاکید کرد: تا كنون ۱۴ فروند هواپیمای ۷۵۷ به دلایل مختلف از جمله تحریم‌ها در كشورهایی مانند تركیه و هند كه توسط این شركت خریده شده‌، خوابیده‌اند؛ ولی متاسفانه در این قضیه مسوولان قضایی شركت فرودگاهی، حمایت‌های لازم را از ما نكرده‌اند.

وی درباره‌ی میزان اعتبارهای اختصاص‌یافته به این پروژه توضیح داد: تامین اعتبارها برای این پروژه علاوه بر كمك بانكی خصوصی كه با بهره‌ی ۲۷ درصد به ما كمك می‌كند، بیشتر از سوی مردم است.

شفیعی اعلام کرد: این پروژه در فاز نخست ۴۰۰میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت و در فاز بعدی به دوهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد كه در تكمیل فازهای بعدی آن، این میزان را به ۲۰هزار میلیارد تومان می‌توان افزایش داد. 

وی درباره‌ی استقبال مردم از خرید سهام‌های این پروژه، خاطرنشان کرد: علاوه بر خرید سهام از سوی مردم، برخی از آن‌ها اقدام به خرید غرفه‌های كوچك صنایع دستی نیز كرده‌اند. همچنین با ارائه‌ی سهام در بخش‌های مختلف توسط این بخش خصوصی و ارائه‌ی ۵۰ درصد تخفیف در برخی موارد، كمك قابل توجهی به شركت شد.

شفیعی توضیح داد: تا كنون بخش‌هایی از پروژه كه سهام آن فروخته شده، ساخته شده است. نگین گردشگری این پروژه پنج برابر بزرگ‌ترین پروژه‌های گردشگری در حال ساخت است كه با استقبال زیاد مردم قم،‌ برخی علما و مراجع روبه‌رو شده است.

او درباره‌ی این‌كه آیا ساخت فرودگاه بین‌المللی قم در ۷۵ كیلومتری فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) یك موازی كاری است؟ تشریح کرد: این موازی‌كاری نیست. در كشورهایی مانند مسكو‌، تركیه یا لندن چند فرودگاه با یكدیگر فعالیت و به هم كمك می‌كنند و موازی‌كاری انجام نمی‌شود. 

وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت گردشگری در كنار مراكز حمل‌ونقل سودهی را افزایش می‌دهد گفت: با ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در كنار مراكز حمل‌ونقل مسافر و گردشگر مانند ایجاد شهرك گردشگری در كنار فرودگاه بین‌المللی قم، میزان سوددهی را در كشور می‌توان بالاتر برد.

کد خبر: 46265
Share/Save/Bookmark