مردم در فیلمهای سینمایی جریان زندگی را نمی بینند
آرش سجادی‌حسينی در گفتگو با هنرنیوز؛
مردم در فیلمهای سینمایی جریان زندگی را نمی بینند
آرش سجادی‌حسينی كارگردان سینما گفت: واقعیت این است که مردم در فیلم هایی سینمایی کشورمان جریان زندگی خود را نمی بینند و به همین خاطر به دیدن فیلم ها در سینماها هم نمی روند .
 
تاريخ : دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۵۱

آرش سجادی حسينی نویسنده وکارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: این روزها برای دریافت پروانه ساخت فیلم سینمایی «زهرا» اقدام کردیم و امیدوارم شرایطی فراهم شود تا مابتوانیم هر چه زوتر فیلم را کلید بزنیم.
وی افزود: فيلمنامه اين فیلم نوشته «مجتبی راعی» تهیه کنندگی «جواد قلی‌زاده » درژانر دفاع مقدس است و تمام سكانس‌های آن در جنوب كشور و در خرمشهرفیلمبرداری خواهد شد و فکر می کنم این فيلمنامه با توجه به نقش یک زن در دفاع مقدس مورد توجه جدی قرار گیرد ، چون فیلم «زهرا» داستان زنی با همين نام است كه پيش از اشغال خرمشهر، فداكاری‌های بسياری از خود نشان داد .
سجادی حسینی اضافه کرد: قصد داریم در این فیلم از بازیگران حرفه ای و چهره استفاده کنیم و قطعا من به گیشه و فروش این فیلم هم فکر می کنم و امیدوارم این فیلم اثر خوبی شود. به هرحال این فیلم قبل از فصل زمستان کلید خواهد خورد به دلیل سنگین بودن پروژه فکر نمی کنم امسال این فیلم بتواند در جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد.
وی در خصوص عدم استقبال مردم از فیلم های سینمایی روی پرده سینماها هم تصریح کرد: واقعیت این است که مردم در فیلم هایی سینمایی کشورمان جریان زندگی خود را نمی بینند و به همین خاطر به دیدن فیلم ها در سینماها هم نمی روند . ازطرفی مردم دوست دارند زندگی گذشته و حال خود را بر پرده سینماها ببینند و چون این اتفاق صورت نمی گیرد مردم هم به سینما اهمیت نمی دهند.
سجادی حسینی خاطرنشان کرد: باید سینمای ما به سمتی حرکت کند که مردم جریان زندگی را در آن احساس کنند و این اتفاق نمی افتد مگر اینکه به فیلم نامه نویسان ما اجازه داده شود تا با آزادی بیشتری به سمت نگارش و نشاند دادن معضلات اجتماعی درغالب فیلم بپردازند. چرا که این روزها در همه فیلم ها شاهد این هستیم که سوژه ها و موضعات به شدت تکراری و کلیشه ای شدند و مخاطب هم دوست ندارد با هزینه ای که پرداخت می کند به دیدن این گونه فیلم های تکراری بنشیند.
وی تاکید کرد: متاسفانه برخی از آثار در حوزه سینما سفارشی ساخته می شوند و مخاطب هم به دیدن این گونه فیلمها نمی رود چون دغدغه ها، آمال و آرزوها و مشکلات اش را در این گونه فیلم ها بیان نمی شود. حتی شیوه زندگی کردن هم در این گونه فیلم ها یاد داده نمی شود و متاسفانه اتفاقی که برای سینما افتاده به نوعی در حوزه تلویزیون هم افتاده است و سریال های ما تبدیل به آثاری سطحی و ضعیف شدند.
کارگردان فیلم موج سوم در ادامه ابرازداشت: سینما و تلویزیون ما این روزها به سمتی حرکت می کنند که در راستانی جذب تماشاگر و مخاطبان برای این دو حوزه نیست و بیشتر آثار تولیدی این دو حوزه عرصه ای برای پر کردن آنتن شده اند و در این راستا تنها چیزی که به دلیل محدویت وجود دارد ساخت یک سری آثار بی مصرفی و کلیشه ای است که با سرعتی که ساخته شدند و با همین سرعت هم بدون تاثیرگذاری فراموش شده و به پایان می رسند.
سجاد حسینی تاکید کرد: سینمای دنیا در حال پیشرفت است از آن طرف شبکه های ماهواره ای هم در حال گسترش است و من این نظر را که در کشورمان وجود ماهواره باعث ریزش مخاطب در سینما وتلویزیون شده است قبول ندارم چون کشوری مثل بالییود (هندوستان) با جمعیت شبکه ماهواره ای دارد و با این وجود در سال بالایه هزار فیلم سینمایی در این کشور تولید می شود. یعنی روزی سه فیلم سینمایی ساخته می شود و آنها هر روز به تماشای شبکه های ماهوارای خود می نشینند و در مقابل به سینما هم می روند وفیلم های دلخواه خود را تماشا کمی کنند.
وی ادامه داد: کشوری مثل هند جمعیت میلیاردی دارد و روز به روز هم به جمعیت آن اضافه می شود اما آنها هم شبکه های ماهواره ای دارند و هم سینمای مخصوص به خود را ، پس به نظرم نباید ضعفهایی که در سینما و تلویزیون وجود دارد را به پای گرایش مردم به سمت ماهواره و دیگر سرگرمی ها دانست. هرچند معتقدم ماهواره می تواند به عنوان بخشی از جذابیت های دیداری و شنیداری مورد توجه همه مردم جهان قرار گیرد.
سجاد حسینی یادآورشد: همان گونه که گفتم سینمای ایران می تواند آینه ای از جامعه باشد این درست نیست که به جای حل مشکلات موجود سینما مدام شعار بدهیم و دست به ساخت آثاری بزنیم که درآنها همه شخصیت ها مثبت هستند و آدم فاسد و منفی در جامعه وجود ندارد. در صورتی که همه ما می دانیم در هر قشری آدم های خوب و بد پیدا می شوند و مثلا در هنرمندان هم آدم فاسد و هم آدم خوب وجود دارد. همچنان که ما پلیس فاسد هم داریم . پس به نظرم باید به فیلمنامه نویسان اجازه نوشتن این گونه مشکلات داده شود.
وی افزود: نباید همه چیز را ماست مالی کرد و انتظار داشت که مخاطب هم تحت تاثیرقرار گیرد و با دیدن این گونه آثار متحول شود . باید دست کارگردان و فیلمنامه نویسان ما در سینما برای خلق فیلم های خوب ، متفاوت و فاخر باز باشد تا آنها بتوانند آثاری را بسازند که بتواند باعث رونق سینما شود و تاثیرگذاری لازم را هم روی مخاطب داشته باشد.

کد خبر: 48731
Share/Save/Bookmark