کیانوش بیات کارشناس کتابخانه نمایندگان کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کتابخانه نمایندگان سال ۸۵ در آستانه یکصدمین سالگرد تاسیس مجلس شورا با نظارت ریاست کتابخانه مجلس شورای اسلامی تاسیس شد که نمایندگان مجلس از اعضا دائمی این کتابخانه هستند.
وی ادامه داد: فضای این کتابخانه بزرگ نیست و در آن حدود ۵ هزار جلد کتاب جای گرفته است که بیشتر آنها در حوزه قوانین، حقوق، تاریخ و کتابهای مرجع فارسی و غیر فارسی هستند. فرهنگهای لغت، شرححالها و تعدادی منابع سیاسی، حقوقی و قوانین نیز در این کتابخانه وجود دارند. سالانه کتابها را به روز میکنیم و در سال جاری ۲۰۰ عنوان کتاب جدید به این کتابخانه اضافه شده است.
کارشناس کتابخانه نمایندگان درباره کتابهای مورد نیاز نمایندگان که در این مرکز وجود ندارند، توضیح داد: اگر کتابهای مورد نیاز نمایندهها در این مرکز وجود نداشته باشد، مسئول بخش آن کتابها را از کتابخانه اصلی مجلس شورای اسلامی امانت میگیرد و به نمایندگان تحویل میدهد.
بیاتی با بیان اینکه فعالیت کتابخانه نمایندگان تنها ارائه خدمات کتاب نیست، گفت: یکی از مهمترین اقدامات این مرکز جمعآوری اطلاعات در زمینههای مختلف برای نمایندگان است. در بسیاری موارد نمایندگان از صحن علنی تماس میگیرند و آمار و ارقام یا اطلاعات مشخصی را درخواست میکنند که ما به سرعت برای آنها جمعآوری میکنیم.
وی درباره تعداد مراجعاتی که به کتابخانه نمایندگان صورت میگیرد، گفت: در سال به طور متوسط بین ۸۰۰تا ۱۲۰۰ مراجعه داریم و در بسیاری موارد از مراکز و نهادهای دیگر هم برای جمعآوری اطلاعات به این کتابخانه مراجعه میشود.