به گزارش هنرنیوز به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، سازمان اسرا ( ESRA)، رده بندی سنی بازیها را با توجه به محتواهای آسیب زایی که در بازی وجود دارد، از سه دیدگاه روانشناسی، جامعه شناسی و علوم و معارف اسلامی، انجام می دهد. این سازمان در یک ماه اخیر (بهمن ماه) تعداد ۵۹ عنوان بازی را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است که از این تعداد ۴۹ درصد تا رده سنی ۳ سال، ۳۵ درصد تا ۷ سال، ۷ درصد تا ۱۲ سال، ۷ درصد تا ۱۵ سال و دو درصد تا ۱۸ سال بوده است.
برگزیدگان جشنواره بازی نامه نویسی با مضامین قرآنی معرفی شدند
برگزیدگان نخستین جشنواره بازی نامه نویسی با مضامین قرآنی که با مشارکت بنیاد ملی بازیهای رایانهای برپا شده ،معرفی شدند.
این جشنواره به همت نشر شهر برگزار شده و داوری آثار بر عهده بنیاد ملی بازی های رایانه ای بود.
بر این اساس ، ۴۲اثر، ایده ها و بازی نامه های قرآنی به جشنواره بازی نامه نویسی با مضامین قرآنی رسیده که از این تعداد ۲۹اثر در بخش نهایی ،۸بازی نامه و ۲۱ایده مورد داوری قرار گرفت.
این جشنواره در سه بخش ˈبازینامه نویسیˈ،ˈپیش تولیدˈ وˈایدهپردازیˈ برگزار شد که در بخش بازینامهنویسی، رتبه اول و دوم به هیچ یک از آثار اختصاص نیافت و بازی نامه ˈ او ˈ نوشته بهنام رضی پور رتبه سوم را در این بخش به خود اختصاص داد.
همچنین بازی نامه های فتح خرمشهر ( رسانه گستر بنیسی ) و شهید گمنام ( حمیدرضا عباسی ) شایسته تقدیر شد.
در بخش ایده هیچ یک از آثار حائز رتبه اول نبوده و ایده پرونده تهران ( امیر سلمانی ) حائز رتبه دوم شد و (حسن متقی گلشن) به خاطر ایده های ( چرا فیلها پرواز نمی کنند و ریباکس ) حائز رتبه سوم شد.
همچنین آرمان بلالیمقدم و امیرحسین قبالی به عنوان آثار شایسته تقدیرشدند.
مصطفی رحماندوست ،بابک نمازیان ،متین ایزدی،حجت الاسلام افتخاریان،مهابادی و مهدی زنگنه از داوران نخستین جشنواره بازی نامه نویسی هستند.