به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی انجم سینمای جوانان ایران؛ دكتر عليرضا گلپايگاني كارشناس و عضو هيات علمي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار جشنواره دنا در مورد تاثيرات برگزاري جشنواره هاي منطقه اي بر فيلم سازان جوان گفت : جشنواره هاي منطقه اي با رويكرد بومي گرايانه اين فرصت را به جوان ها يي كه امكانات محدودي دارند مي دهد كه با دوري از مركز مجال چنداني براي حضور و نشان دادن توانايي فيلم سازي شان ندارند. اين حضور در صورت توانايي فيلمساز در حكم يك سكوي پرتاب خواهد بود .
اين عضو هيات علمي گروه انيميشن دانشگاه هنر درباره كاركردهاي برگزاري كلاس هاي آموزشي در طول برگزاري جشنواره عنوان كرد: حتي ديدن فيلم در اين جشنواره ها در حكم يک كلاس درس است . اگر در كنار نمايش مجال استفاده از تجربيات و دانش اساتيد فيلم ساز در جشنواره به وجود بيايد واقعا به جوان ها كمك مي كند كه در كارشان پيشرفت كنند. چاپ كتاب هاي تخصصي در حوزه هاي تخصصي هم مي تواند يك راهكار مناسب براي استفاده جوانها از تجربيات اساتيد باشد .معتقدم در هنر تقليد امر پسنديده اي است و فيلم سازان جوان بايد كار بزرگان را مورد الگو قرار بدهند .
اين مدرس با تاكيد بر مكتوب كردن كامل و با جزئيات هر دوره برگزاري جشنواره هاي منطقه اي تاكيد كرد : اغلب جوانها و پژوهشگران علاقه دارند براي پيشرفت در كارشان به دوره هاي گذشته اين جشنواره رجوعي داشته باشند .مكتوب كردن اطلاعات بزرگترين كمك به ارتقا هر هنري است . تصويربرداري از كلاس هاي برگزاري شده در هر دوره جشنواره مي تواند در دورهاي آموزشي دفاتر انجمن به عنوان يك واحد درسي مورد استفاده قرار بگيرد .
چهل و هشتمين جشنواره منطقه اي سينماي جوان با نام دنا با حضور ۱۲ استان البرز، تهران، قزوين، قم، بوشهر، سمنان، مازندران، فارس، كهكيلويه و بويراحمد، چهارمحال و بختياري ، اصفهان و همچنين يزد توسط اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كهكيلويه و بويراحمد و انجمن سينماي جوانان ايران از ۱۹ تا ۲۲ تير در ياسوج برگزار خواهد شد.