به گزارش هنرنیوز به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،«سیدمحمد حسینی»روز سه شنبه در مراسم جشن بزرگ ایثارگران و رونمایی از کتاب " میراث فاطمی " در سالن سینمایی این وزارتخانه با تبریک و تهنیت اعیاد شعبانیه حضور خود در این مراسم را عرض ارادت به خانواده بزرگ ایثارگران و جانبازان عنوان کرد.
حسینی گفت: ایثارگران در طول هشت سال دفاع مقدس با جانفشانی، تلاش و روحیه جهادی و شهادت طلبی خود ثابت کردند که از منتظران واقعی ظهور منجی عالم بشریت هستند.
وی در بخش اول از سخنان خود با اشاره به شهادت ۴ نفر از شیعیان مصر در روز گذشته، گفت: متاسفانه افرادی متحجر و بی ایمان و جدان وجود دارند که موجب سلب امنیت و آرامش شیعیان در پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه ،مصر و سایر کشورهای اسلامی شدهاند.
حسینی گفت: از دولت مصر که بر مبنای تحولات این کشور بر روی کار آمده و گرایش اسلامی دارند انتظار است بیشتر به بحث وحدت اسلامی توجه داشته و اجازه ندهند تفرقه میان وحدت و سنی ایجاد شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به رونمایی کتاب ارزنده و فاخر "میراث فاطمی" اشاره کرد و گفت: این کتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در باره انتظار و مقام و منزلت حضرت ولیعصر(عج) است که دستهبندی خوبی دارد و به عنوان یک منبع باید مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
به گفته وی در این اثر سخنان مقام معظم رهبری درباره اتفاق نظر بشریت به ایمان به منجی، ترویج فرهنگ انتظار، درسها و آثار ایمان به مهدویت، اهداف حضور و ظهور، توجه داشتن به امام زمان (عج) و حاضر و ناظر داشتن ایشان بر اعمال انسان مباحثی بیان شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: این وظیفه خطیری است که مسلمانان و به ویژه شیعیان برعهده دارند و آن انتظار فرج امام زمان (عج) است.
حسینی یادآور شد: در آیات مختلف قرآن بیان شده که بندگان و صالحان روزی در زمین مستقر شده و با ظهور منجی حکومت عصر فراگیر میشود.
وی به روایاتی از حضرت موسی (ع) نیز با توصیه به پیروان خود برای پیروزی بر ظلم اشاره کرد و گفت:آن حضرت سه نکته کلیدی استعانت، صبر و تقوا را در این میان بیان میکند که در قرآن به این سه نکته اشاره شده است.
حسینی با اشاره به باور شیعیان ایران به منجی عالم بشریت، گفت: در ایران با مجاهدتها و مبارزاتیکه انجام شده توانستهایم گوشهای از زمین را از مستبدان و خودکامگان دربار ظلم و ستم پاک کرده و شخصیتی مانند امام را که یک عارف بود و همچنین مقام معظم رهبری را حاکم کنیم.
وی در ادامه با استناد به روایتی از امام سجاد (ع)، گفت: آن امام همام میفرمایند:" کسانی که در دوران غیبت زندگی میکنند و قائل به امامت حضرت حجت هستند از مردمان هر زمانی فضیلت بیشتری دارند چون از یک عقل، خرد، فهم و معرفتی والا برخوردار هستند که غیبت را عین شهود تلقی میکنند".
به گفته وی این افراد آنقدر رشد و آگاهی و فهم و بصیرت دارند که در زمان غیبت در حکم مجاهدانی هستند که در رکاب پیامبر و امام زمان خود شمشیر میزنند. این انتظار یعنی ایثار، یعنی امید، یعنی ایمان و انگیزه.
وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مسئله انتظار هم، اظهار داشت" انتظار یک مسئله عادی نیست اگر چنین بود به عنوان یک عبادت افضل شناخته نمیشد، منتظر واقعی انسان صالح است، یعنی انسانیکه با فساد مبارزه میکند و پاکی را ترویج میدهد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور در پایان سخنان خود از تصویب نامگذاری پنجم تا پانزدهم شعبان به عنوان دهه شعبانیه ازسوی این شورا خبر داد و گفت: در سالهای آینده در این ایام اقدامات متعدد مذهبی و فرهنگی با نام گذاری روزهای دهه صورت خواهد گرفت.