شفاف سازی شد؛ بودجه جشنواره در تهران ۲ میلیارد تومان
گزارش هنرنیوز از نشست خبری «بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان»؛
شفاف سازی شد؛ بودجه جشنواره در تهران ۲ میلیارد تومان
نشست خبری «بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان» با حضور مهدی مسعودشاهی دبیر این جشنواره جمعی از مدیران و اصحاب رسانه صبح امروز دوشنبه ۹ تیر ماه در سالن اجتماعات بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد.
 
تاريخ : دوشنبه ۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۵
مهدی مسعودشاهی در ابتدای نشست ضمن تبریک برای پیریوزی تیم ملی والیببال تاکید کرد: ما باید از الگوهای موفق مدیریتی نیز بهره کافی را ببریم و همچنین یادمان نرود پیروزی والیبالیست‌ها به دلیل مدیرتی خوبی بود که شاید یک دهه پیش پایه‌های آن را بنا نهادند و امروز مزد زحمات خودشان را می‌گیرند. امیدوارم از این الگوی مناسب برای بهبود وضعیت سینما و مخصوصاً سینمای کودک و نوجوان استفاده کنیم.

وی در ادامه گفت: برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره کودک و نوجوان طبق روال سال‌های گذشته انجام شده است. و تلاش داشته‌ایم که مقررات را تغییر ندهیم چرا که اگر با هر تغییر مدیریتی ساختار تغییر کند لطمه می‌خوریم. باید راه حل‌هایی را برای حل مشکلات سینمای کودک بیابیم البته بنیاد سینمایی فارابی در این راه تلاش دارد گام‌های مثبتی بردارد.

دبیر «جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان» گفت: یکی از این گام‌ها و برنامه‌ها برنامه جشنواره تا جشنواره است یعنی تا دوره بعد کار‌های مرتبط با جشنواره کودک صورت بگیرد همچنین ما اختتامیه به این معنی نداریم که با آن جشنواره تمام شود چرا که فعالیت ما تا جشنواره بعدی سینمای کودک ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: همچنین قرار است نشستی با عنوان «هم اندیشی سینمای کودک» انجام شود. در این نشست صاحب نظران اندیشمندان در این حوزه در زمینه تولید و اکران و نمایش فیلم‌ها و موارد دیگر با هم گفتگو می‌کنند. دبیر این نشست هم اسدالله علایی خواهد بود. امیدواریم در این نشست‌ها تصمیمات خوبی برای سینمای کودک و نوجوان گرفنه شود. در ادامه در باره بخش‌های جنبی باید بگویم فقط بخش‌هایی که برای ما مفید و جذاب است و به رشد سینما کمک می‌کند انجام می‌شود و از بخش‌های اضافی جلوگیری خواهد شد.

مسعود شاهی در ادامه افزود: در دهه‌های اخیر جایگاه سینمای کودک به دلیل فناوری و تکنولوژی تغییر کرده است و ما باید توجه ویژای به این تغییرات داشته باشیم. کودک امروز و نسل آینده دچار سردرگمی است چرا که با ابزار و وسایلی در ارتباط است و کار می‌کند که با فرهنگ ما در تناقض است. ما باید نظارت داشته باشیم تا متوجه بشویم که چگونه کودکان و نوجوانان ما از این ابزار استفاده می‌کنند. کارگروه‌هایی که قرار است تشکیل شود در بخش نظریه‌پردازی حتماً به ما کمک می‌کند. باید توجه داشته باشیم که دنیا در استفاده از تکنولوژی موفق عمل کرده است و فرهنگش را به خوبی انتقال می‌دهد و تاثیر گذار می‌باشد.

دبیر جشنواره کودک و نوجوان گفت: همیشه مبحث پیش گیری و آموزش بهتر از درمان است باید دقت کرد که اگر این مسیر را طی نماییم حتماً کمتر محمل ضرر خواهیم بود. باید همانند مدیران والیبال برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم تا از بحران جلوگیری کنیم.

وی در ارتباط با ظرفیت های آموزش و پرورش گفت: باید از ظرفیت‌های آموزش و پرورش نیر استفاده کرد آن‌ها حدود ۴ تا ۵ میلیون مخاطب کودک و نوجوان را در اختیار دارند و ظرفیت‌های بالقوه‌ای در بین آنها وجود دارد. در مبحث انیمیشن و مستند و فیلم کوتاه می‌تان کار‌های خوبی را انجام داد.

مسعود شاهی این چنین ادامه داد: برنامه امسال در دو سطح قصه‌نویسی برای کودکان و یکی دیگر ایجاد کارگاه‌های قصه‌نویسی برای علاقمندان به این حوزه و بزرگسالان است. بخش دیگری هم در جشنواره امسال وجود دارد که مسابقه فیلم‌سازی درباره محیط و زندگی کودکان که در جریان آن قرار است فیلم‌های کوتاه ساخته شود و کارگاه‌های تولید فیلم ساخته شود. این نکته را باید بگویم که برنامه‌های جنبی کاملاً در راستای اهداف جشنواره هستند و نمی‌خواهند فضای شاد جشنواره را بر هم بزنند.

وی در ادامه گفت: ما به هیچ فیلمی در بنیاد سینمای فارابی سفارش نداده‌ایم و قرار است که مشارکت داشته باشیم و با دادن وام به چند فیلم کمک کنیم. مشارکت‌ها حده اکثر ۵۰ درصدی بوده ایت و به ۱۲ فیلم هم وام داده‌ایم و این گونه از آن‌ها حمایت کرده‌ایم تا در زمینه سینمای کودک فعالیت داشته باشند.

دبیر «یست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان» گفت:وضعیت سالن‌های سینما برای کودکان مناسب نیست اگر کودکی در یک صندلی که برای بزرگ سالان طراحی شده است بنشیند قطعاً اذیت می‌شود باید به سمتی حرکت کرد که چند سالن مناسب به همراه فضای مناسب برای اکران فیلم‌های کودک و نوجوان در سینما‌ها داشته باشیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار سینمایی هنرنیوز مبنی بر اینکه در نشست قبلی که رئیس سازمان سینمایی با اصحاب رسانه داشتند قول دادند با شفاف سازی نگرانی‌ها را کم کنند اما شما در پاسخ به اینکه میزان بودجه جشنواره چقدر است مبلغی را به طور مشخص اعلام نکردید این مبلغ به طور دقیق به چه میزان است گفت: ۲ میلیارد تومان بودجه برگزاری این جشنواره در تهران است که قطعا در اصفهان هزینه‌هایی برای پذیرایی، رفت‌و آمد و غیره خواهد شد که به احتمال زیاد این هزینه‌ها بیشتر از بودجه تهران است.

مسعود شاهی این چنین ادامه داد: 2.5 میلیارد تومان جدای از بودجه تهران در سال گذشته در اصفهان هزینه شده که البته برای جشنواره‌ای که به مبانی و زیرساخت می‌پردازد رقم حیلی مناسبی نیست اما به هر صورت این جشنواره نباید تعطیل شود و موضوع کودک باید جدی گرفته شود.
کد خبر: 73021
Share/Save/Bookmark