در ابوظبی،
نمایشگاه «جایگاه قرآن کریم در هنر ایران» برگزار می شود
نمایشگاه جایگاه قرآن کریم در هنر ایران شامل آثار هنرهای سنتی و صنایع دستی ایران ۶ بهمنماه در ابوظبی برگزار میشود.
تاريخ : چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۰۲
به گزارش هنرنیوز،نمایشگاهی از آثار هنرهای سنتی و صنایع دستی هنرمندان ایران از ۶ بهمن ماه به مدت ۱۰ روز در شهر ابوظبی امارات متحده عربی برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه هنری با عنوان نمایشگاه جایگاه قرآن کریم در هنر ایران به بررسی تجلی آموزهها و انگارههای قرآن کریم در آثار هنری هنرمندان تراز اول کشور خواهد پرداخت.پیام آریایی، دبیر اجرایی این نمایشگاه با اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه به عنوان بخشی از پروژه جهانی جایگاه قرآن کریم در هنر ایران و به عنوان اولین گام این طرح بینالمللی به همت بخش خصوصی و با همکاری و همراهی دستگاههای متولی امور فرهنگی و قرآنی کشور برگزار خواهد شد.
وی در مورد پروژه جهانی جایگاه قرآن کریم در هنر ایران افزود : این طرح دارای دو بخش اصلی شامل بخش اول فعالیتهای داخل ایران و بخش دوم فعالیتهای خارج ایران است. بخش فعالیتهای داخل ایران این پروژه شامل برگزاری نشستهای تخصصی کارشناسی، برگزاری کنفرانس بینالمللی علمی قرآن و هنر ایران، برگزاری نمایشگاه و اکسپوی بزرگ آثار فاخر هنر قرآنی، ایجاد پرتال جامع هنر و هنرمندان قرآنی و انتشار مستندات مرتبط با هنر قرآنی است. بخش فعالیتهای خارج ایران نیز از سه برنامه اصلی شامل برگزاری کارگاههای عملی آموزش هنرهای قرآنی، برگزاری نشست علمی و فرهنگی و برپایی نمایشگاه آثار فاخر هنر قرآنی در سطح بینالمللی است که در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران به اجرا در میآید.
پیام آریایی در مورد نمایشگاه جایگاه قرآن کریم در هنر ایران گفت: این نمایشگاه به مدت ده روز در شهر ابوظبی کشور امارات برگزار می شود و آثار هنرمندان تراز اول کشور در یکی از بهترین گالری های هنری امارات به نمایش در خواهد آمد.
در مدت برگزاری این نمایشگاه تعدادی از هنرمندان نیز در محل نمایشگاه حضور داشته و نشستهای تخصصی در حاشیه این رویداد فرهنگی برگزار خواهد شد.
به گفته آریایی، این نمایشگاه به همت موسسه فرهنگی آراد با حمایت شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی و همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در امارات عربی متحده برگزار میشود و هدف از برگزاری این نمایشگاه، ارائه درک نوینی از تعالیم ناب و متعالی دین مبین اسلام در جهان مدرن امروز، با نگاهی نو و زبان روزآمد هنر اصیل ایرانی به عنوان بستری مشترک میان تمام فرهنگها، اعم از مسلمان یا غیرمسلمان در قالب فعالیتی فرهنگی هنری عنوان شده است.