آتش تقیپور در گفتگو با هنرنیوز:
برنامههای تلویزیون را دنبال نمیکنم
آتش تقی پور گفت: به همین راحتیها نمیشود درباره افراد قضاوت کرد و اگر کسی خودش را بالاتر از دیگران ببیند خودش کافر است.
تاريخ : يکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۷
آتش تقیپور در باره وضعیت تلویزیون در این سالها گفت: در این سالها وضعیت تلویزیون اصلاً مناسب نیست. به نظرم دو مشکل وجود دارد یکی کمبود منابع مالی است و دیگری بحث خودی و غیر خودی که در تلویزیون مطرح شده است. بیشتر سعی میشود که از آشنایانشان در کارها استفاده کنند.
وی درارتباط با روابط نسل قدیم و نسل جدید این گونه اظهار نظر کرد: گذشت زمان باعث شده است که خیلی از چیزها تغییر کند. خیلی از معیارهای ما به هم خورده است. برخی از جوانها دیگر بزرگی و کوچکی سرشان نمیشود. در ارتباط با پیشکسوت خود از کلماتی مانند فسیل و از رده خارج استفاده میکنند. اگر قرار باشد نگاه ها این گونه باشد باید بگوییم که خیلی از مسئولین ما پیر هستند و از رده خارج اما همان طور که میبینید در حال کار کردن هستند و دارند به زندگی ادامه میدهند.
تقیپور با انتقاد از اینکه دست مزد عده معدودی از بازیگران شاید زیاد باشد گفت: در ارتباط با دستمزدها باید بگویم که در بسیاری از موارد عدالت رعایت نمیشود. شاید عدهای باشند که خوب دست مزد بگیرند اما آنها در اقلیت هستند و نباید تو بوق و کرنا کنیم که بازیگران دستمزدهای آن چنانی میگیرند چون این گونه حق افراد زیادی که در این حرفه مشغول به کار هستند ضایع میشود. البته این را باید بگویم که جوانها هم اگر میتوانند دستمزدهای خوبی را بگیرند باید این کار را انجام دهند چون آنها هم روزی از این سن عبور میکنند و این چند صباح جوانی است که میتوانند خوب کار کنند و در آمد داشته باشند باید استفاده کنند. چون مردم آنها را دوست دارند ولی این را باید بگویم که اگر قرار بود به کاربلدها میدان داده شود قطعاً برای آنها جای کمتری در این حرفه پیدا میشد. وقتی ما خودمان از آدمهایی که کارشان را بلد هستند استفاده نمیکنیم کم کم جای آن ها را افرادی که کارشان را بلد نیستند میگیرند. من خودم خیلی بر سر دستمزد چانه زنی نمیکنم و حوصله این کار را هم ندارم.
بازیگر مجموعه «سربداران» در پاسخ به این سوال که آیا مردم به تلویزیون و اعتماد دارند یا خیر، گفت: در حال حاضر مردم به رسانهای همانند تلویزیون اعتماد ندارند. اعتماد چیزی است که به آسانی به دست نمیآید بنابراین تلویزیون به گونهای باید حرف مردم را بزند که مردم متوجه بشوند تلویزیون آنها را درک میکند و با آنها همرا است مخاطب باید به این باور برسد که تلویزیون و اصحاب رسانه در کنارشان هستند نه در مقابلشان این نکته بسیار مهم است. تلویزیون به عنوان یک عنصر سرگرم کننده هم موفق نبوده است و مردم سرگرمی رسانهای خود را در شبکههای ماهوارهای پیدا میکنند. مسئولین باید توجه کنند که ما در یک دهکده جهانی هستیم. همراه با شبکههای متعدد و متنوع که با فرهنگ ما همخوانی ندارد. من برنامههای تلویزیون را دنبال نمیکنم چون برای من سرگرمی ندارد. شاید خانوادهام سریالهایی را دنبال کنند ممکن است من هم به اجبار بنشینم و با آنها آن برنامه یا سریال را نگاه کنم.
وی در ادامه افزود: برخی از ما با اینکه در تهران زندگی میکنیم اما به گونهای رفتار میکنیم که گویی در زمان چوپانی هستیم هنوز رفتارها و آداب شهری را یاد نگرفیم و فرهنگ مان در نقطهای ساکن مانده است در صورتی که در دیگر کشورها زمان به سرعت میگذرد و مردمانشان خودشان را خیلی سریع با شرایط وفق می دهند این رفتارها میتواند از تاثیر گذاریهای رسانه باشد.
تقیپور در ادامه نسبت به رفتار برخی که در این عرصه فعالیت دارند این گونه انتقاد کرد: سلحشور و امثال آن فکر میکنند که خدا و پیغمبر فقط مال آنها است و دیگران حقی در این مسئله ندارند. همان طور که میدانید در اسلام هر کسی که خودش را از دیگران برتر بداند خودش کافر است. باید یاد بگیریم که قضاوت در مورد انسانها به همین راحتی نیست که فلان یارو بگوید که فلانیها این گونه هستند و آن گونه هستند باید شاهد آورد آن فرد چرا باید این گونه حرف بزند خوب او که خودش کافر است متاسفانه ما از این آدمها کم نداریم که به راحتی در مورد افراد قضاوت میکنند.