سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سبب تبادل تجربیات بین هنرمندان می‌شود
محسن سرخو، عضو شورای اسلامی شهر تهران
سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی سبب تبادل تجربیات بین هنرمندان می‌شود
 
تاريخ : دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۶
محسن سرخو، عضو شورای اسلامی شهر تهران معتقد است؛ سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی علاوه بر کمک به زیباسازی سیمای شهری، می‌تواند سبب تبادل تجربیات بین هنرمندان ایرانی و خارجی شود.
به گزارش هنرنیوز، محسن سرخو، با بیان این مطلب گفت: به طور کلی کارهای حجمی که در سطح شهر انجام می‌شود یکی از فعالیت‌های خوب فرهنگی است که می‌توان در زمینه زیباسازی سیما و منظر شهری آن را حائز اهمیت دانست.
وی عنوان کرد: اما مهمتر از بهره‌گیری از این المان‌ها در زیباسازی شهری، این است که ما از این المان‌ها در چه فضاهایی استفاده می‌کنیم؟ چرا که اگر قرار باشد در مکان‌های تردد خودروها و انبوه خودروها استفاده شود نه تنها کارساز نخواهد بود بلکه مضر هم هست.
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: استفاده از این المان‌های هنری در بوستان‌ها و پارک‌ها و پیاده‌روها بسیار زیبا خواهد بود و می‌تواند یکی از بسترهای مناسب گردشگری و جذب توریست در شهرهای مختلف باشد.
سرخو عنوان کرد: چنانچه المان‌ها متناسب با هر منطقه و کاربری آنها یا در هر بوستان همخوان با عناوین آنها انتخاب شود و المان‌ها و مجسمه‌های مختلفی که در این سمپوزیوم ساخته می‌شود جهت‌دار بوده و فرهنگ هر نقطه از شهر را بازگو کند کار دلپذیری برای مردم خواهد بود.
وی به حضور هنرمندان بین‌المللی در هفتمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران اشاره کرد و افزود: بهره‌گیری از تجربیات دیگران مهم و مفید است و می‌تواند در ارتقای سبک هنری تاثیرگذار باشد اما توجه به اینکه که باید در بحث‌های هنری به ویژه المان‌ها و نمادهای شهری، به موضوعات ملی و مذهبی و ویژگی‌های فرهنگ و هنر اسلامی مد نظر قرار گیرد، اهمیت بیشتری دارد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: باید با استفاده از تجربیات هنرمندان بین‌المللی و ظرفیت هنرمندان داخلی، هنر ایرانی و اسلامی و هنرمندان جوان خودمان را در ساخت مجسمه‌ها و المان‌های شهری که در زیباسازی منظر شهر به کار گرفته می‌شوند، تقویت کنیم.
سرخو ابراز کرد: نکته دیگری که باید در سمپوزیوم های مجسمه سازی تهران مد نظر قرار گیرد این است که المان حجمی باید متناسب با درک عمومی ساخته شود و نه آنقدر پیچیده باشد که تنها مخاطبان خاصی آن را بفهمند و یا اینکه خود هنرمند بخواهد در خصوص اثرش توضیح دهد بلکه باید به گونه‌ای ساخته شود که به نماد تبدیل شده و مردم با دیدن آن به تفکر و عمق خلاقیت هنرمند و برنامه‌ای که این المان به آن منظور ساخته شده است، پی ببرند.
وی افزود: سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران در برج میلاد یک حرکت فرهنگی خوب است که می تواند به ارائه آثار ارزنده کمک کند.
لازم به یادآوری است نمایشگاه آثار خلق شده در هفتمین سمپوزیوم مجسمه سازی تهران تا پایان آبان ماه در محوطه برج میلاد برپاست و عموم علاقمندان می‌تواند به صورت رایگان همه روزه با حضور در سایت سمپوزیوم از این مجسمه‌ها دیدن کنند.
کد خبر: 83750
Share/Save/Bookmark