گشت و گذار در دنیای خبر
تشویق جوان ها به اجرای نمایش های زیرزمینی
 
تاريخ : سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۷:۵۱
پیشنهاد تبدیل کلیسا ها به رستوران، بازی کامپیوتری اخراجی ها می آید، هدف کیانوش عیاری از ساخت روزگار غریب، اتحادیه رادیوهای اسلامی در غربت، تصویر شهیدان بر در و دیوار پایتخت، فیلم های شاخص جشنواره امسال، تشویق به نمایش های زیرزمینی و... اخبار کوتاه امروزند...

• پیشنهاد تبدیل کلیساها به رستوران
در پی کاهش انگیزه شهروندان انگلیسی به حضور در کلیساهای این کشور، وزیر فرهنگ، رسانه و ورزش بریتانیا پیشنهاد کرد کلیساهایی که تعداد شرکت کنندگان آن معدود است، به باشگاههای ورزش و رستوران تبدیل شوند در انگلستان حدود 47 هزار کلیسا برای 42 میلیون بریتانیایی وجود دارد و این در حالی است که 70 درصد مردم این کشور خود را مسیحی می دانند. چند سال پیش هم برخی مدیران فرهنگی کشور خودمان پیشنهاد کرده بودند سینماهای ایران بدلیل عدم استقبال مردم از فیلم ها به پاساژ و مجموعه های تجاری تبدیل شود، ظاهراً مدیران در همه جای دنیا علاقه دارند برای حل کردن مسایل، صورت مسئله را پاک کنند.

• بازی های رایانه ای شب های برره و اخراجی ها
بازی رایانه ای شب های برره و اخراجی ها هم به زودی به علاقمندان بازی های رایانه ای تقدیم می شود. با حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای معاونت سینمایی وزارت ارشاد تا 6 ماه آینده، 8 بازی رایانه ای به بازار عرضه خواهد شد که بازی سرزمین گمشده بر اساس سریال طنز شب های برره و بازی اخراجی ها بر اساس قصه و شخصیت های فیلم کمدی اخراجی های ده نمکی در بین آنها خواهد بود.
البته جنبه های آموزش بازی های رایانه ای شب های برره و اخراجی ها برای کودکان و نوجوانان هنوز اعلام نشده است.

• هدف کیانوش عیاری از ساخت روزگار غریب
کیانوش عیاری در مراسم تقدیر از عوامل تولید سریال روزگار غریب که با حضور لنکرانی وزیر بهداشت و درمان برگزار شد هدف خود را از ساخت این سریال تزریق روحیه اعتماد به نفس به جوانان عنوان کرد و با بیان اینکه از برگزاری این مراسم ابتدا غافلگیر و سپس خوشحال شده گفت: دیده شدن برای ما بهترین قدردانی است.
جالب توجه است که روزگار غریب از معدود سریال های تولید سالهای اخیر است که با استقبال گسترده شبکه های ماهواره ای و تلویزیونی لس آنجلسی نیز رو به رو شده است و برخی از این تلویزیون ها به پخش غیرقانونی سریال اقدام کردند.

• اتحادیه رادیوهای اسلامی و اطلاع رسانی ضعیف
هفته گذشته اولین کنفرانس جهانی رادیوهای قرآنی و اسلامی به میزبانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی و با حضور میهمانان خارجی که مدیران برخی رادیوهای کشورهای اسلامی بودند در تهران برگزار شد و علیرغم اینکه یک اقدام بالقوه مهم و استراتژیک در جهت همگرایی کشورهای اسلامی می توانست باشد، کمتر مورد بهره برداری از سوی کشور میزبان قرار گرفت و اعلام پیشنهاد ایران برای تأسیس اتحادیه رادیوهای قرآنی و اسلامی حتی توسط رسانه های داخلی و رادیوهای خودمان نیز انعکاس مناسب و فراگیری نداشت.

• تصویر شهدا بر در و دیوار پایتخت
اعلام شده است 200 نقاشی دیواری با مضمون شهید و شهادت تا پایان امسال بر دیوارهای پایتخت ترسیم می شوند و فضای شهر تهران را معنوی می کنند. این اقدام ارزشمند به همت بنیاد شهید و سازمان زیباسازی شهرداری تهران صورت می گیرد. البته این کار باید به نحوی انجام شود که تأثیر منفی بر جای نگذارد.

• جشنواره و پنج داور از پنج نقطه دنیا
اسامی داوران جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد و در بین آن پنج نفر فقط یک ایرانی حضور داشت. رسول صدرعامل (از ایران)، یانگیل کیم (از کره)، عباس ارناوط (از اردن)، کریشتف گیرات (از لهستان)، یورگن کیتل (از آلمان)، 29 اثر بخش بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران را داوری می کنند.
نکته اینجاست که به توافق رسیدن چنین هیأت داورانی با این جمع متنوع در جشنواره، کار آسانی نخواهد بود، مگر اینکه از زبان مشترک استفاده کنند.

• فیلم ها و فیلمسازان شاخص جشنواره امسال
با توجه به سپری شدن روزهای آخر مهلت ارسال فیلم ها به جشنواره فجر، بحث ها درباره جشنواره امسال آغاز شده است. هر چند اعلام اینکه 30 مهرماه آخرین فرصت ارسال آثار به جشنواره است با عتراض فیلمسازان مواجه شد و فارابی چند روزی نیز این مهلت را تمدید کرد اما باز احتمال می رود خیلی ها نتوانند فیلم خود را به جشنواره برسانند. اما بهرام بیضایی با "وقتی همه خوابیم" ، تهمینه میلانی با دو فیلم "تسویه حساب" و "سوپر استار"، بهروز افخمی با "فرزند صبح" ، پرویز شهبازی با "عیار 14" ، حمید نعمت الله با "بی پولی" ، محمد مهدی عسگرپور با "هفت و پنج دقیقه" ، ابوالحسن داودی با "لاک پشت ها" ، اصغر فرهادی با "درباره الی" ، کمال تبریزی با "پاداش" ، منیژه حکمت با "لالایی" واروژ کریم مسیحی با "تردید" و چند فیلم دیگر احتمالاً فیلمسازان و فیلم های قابل تأمل جشنواره امسال خواهند بود.

• تشویق جوان ها به اجرای نمایش های زیرزمینی
بابک محمدی هنرمند تئاتر با انتقاد از وضعیت بد تئاتر کشور گفت: شرایط فعلی تئاتر بزودی بسیاری از گروه های جوان را به اجرای نمایش های زیرزمینی سوق می دهد. وی افزود: در همه کشورها سایت هایی برای اطلاع رسانی در مورد بودجه بندی تئاتر وجود دارد ولی در کشور ما همه چیز پشت درهای بسته اتفاق می افتد.
البته این هنرمند تئاتر در مورد نمایش های زیرزمینی توضیح بیشتری نداد و شاید منظور محمدی چیزی شبیه موسیقی زیرزمینی بوده است ولی باید ایشان متوجه باشد بسیاری از نمایش هایی که اکنون در روی زمین و در سالن های نمایش تهران اجرا می شوند از نظر مضمون و محتوا و حتی از نظر شکل و ساختار چیزی از نمایش های زیرزمینی کم ندارند.
کد خبر: 3261
Share/Save/Bookmark