حسين پاينده ادامهي «داستان كوتاه ايران» را مينويسد
تاريخ : سه شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۵۰
حسين پاينده به تدوين كتاب ديگري در بررسي داستان كوتاه ايران مشغول است.
به گزارش هنرنیوز به نقل از ايسنا، پاينده پس از انتشار دو كتاب در بررسي داستان كوتاه ايران، اين روزها به تدوين مجلد سوم اين مجموعه مشغول است كه به داستانهاي كوتاه پسامدرن ايران ميپردازد. او در اين مجلد، علاوه بر نقد و بررسي داستانهاي كوتاه پستمدرن، به معرفي نمونههاي موفق در اين حوزه ميپردازد، همچنين به آثار تأليفي در زمينهي داستان كوتاه پستمدرن نگاهي انتقادي دارد.
سال گذشته به قلم پاينده، كتابهاي «داستان کوتاه در ايران؛ داستانهاي رئاليستي و ناتوراليستي» و «داستان کوتاه در ايران؛ داستانهاي مدرن» از سوي انتشارات نيلوفر منتشر شد.
او كه مدتي پيش از ويراست ديگر «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران» خبر داده بود، گفت كه اين كتاب را اخير به انتشارات نيلوفر سپرده است. كتاب «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران» نخستينبار سال 82 از سوي نشر روزنگار منتشر شد و اكنون بعد از گذشت هفت سال، پاينده ويراستي ديگر از اين اثر به دست داده، كه به تعبير او، اصلا كتاب ديگري از آب درآمده است. او در ويراست جديد كتاب «گفتمان نقد؛ مقالاتي در نقد ادبي ايران»، چهار مقاله را حذف كرده و هشت مقالهي ديگر به آن اضافه كرده، همچنين مقالههاي ديگر را ويراستاري و بازنويسي كرده و مطالب ديگري را به آن اضافه كرده است.
پيشتر به قلم حسين پاينده، كتابهاي «رمان پسامدرن و فيلم»، «نقد ادبي و دموكراسي؛ جستارهايي در نظريه و نقد ادبي جديد»، «نقد ادبي و مطالعات فرهنگي؛ قرائتي نقادانه از آگهيهاي تجاري در تلويزيون ايران» و «درآمدي بر ادبيات» تأليف شده است. او همچنين كتابهاي «نظريههاي رمان؛ از رئاليسم تا پسامدرنيسم» اثر ايان وات و ديويد لاج، «مطالعات فرهنگي دربارهي فرهنگ عامه» اثر جان استوري، «انديشهي يونگ» نوشتهي ريچارد بيلسكر و «مدرنيسم و پسامدرنيسم در رمان» اثر براين مك هيل و ليندا هاچن را ترجمه كرده است.