بهرام جمالی درباره بحث بسته شدن و تعطیلی کارگاه دکور بنیاد رودکی گفت: چون گروههای تئاتری برای تمرین آثار خود و همچنین اجرای آنها با مشکلات متعدد و کمبود فضاهای هنری مواجه هستند، صحبتهای اولیه برای تبدیل کارگاه دکور رودکی به پلاتوی تمرین و سالن اجرای تئاتر با ادارهکل هنرهای نمایشی انجام شدهاند.
وی تأکید کرد: این طرح در دست بررسی است و کارشناسان در حال بررسی شرایط هستند تا تصمیمی که اتخاذ میشود، کارشناسانه باشد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی با اشاره به بررسیهای انجام شده از سوی این بنیاد، یادآور شد: در بررسیهای مدنظر مشخص شد که مطالبات گروههای نمایشی برای فضای تمرین و سالن اجرا بسیار زیاد است و اگر بتوانیم سالن اجرایی دیگری را برای تمرین و اجرای تئاتر تجهیز کنیم، به نفع تئاتر و فضای هنری خواهد بود.
جمالی همچنین درباره وضعیت اجرای آثار نمایشی و کنسرتهای موسیقی در تالار وحدت و گلایههای پیشآمده از سوی هنرمندان موسیقی درباره ساعت نامناسب برگزاری کنسرتها به دلیل اجرای آثار نمایشی در این سالن هنری، تصریح کرد: هنرمندان موسیقی معترض هستند که رسمیترین فضای اجرایی موسیقی به دلیل توجه به حوزه تئاتر، عملکرد رضایتبخشی ندارد. تلاش ما این است که فضا و امکان موجود برای هنرمندان موسیقی و هنرمندان تئاتر به صورت عادلانه و برابر فعالیت کند.
این مدیر فرهنگی درباره برنامهریزیهای مدنظر برای تالار وحدت گفت: باید تئاترهایی در تالار وحدت اجرا شوند که موزیکال باشند. باید روال برگزاری برنامههای هنری در زمینه تئاتر و موسیقی در تالار وحدت منطقی باشد. دورهای با حجم بالای اجرای آثار نمایشی در تالار وحدت مواجه بودیم و گروههای موسیقی از امکان کمتری برای اجرا در تالار وحدت برخوردار بودند. طبق آمار طی یک سال گذشته از زمان ۶۸ درصد آثار اجرا شده در تالار وحدت اختصاص به آثار نمایشی و ۳۲ درصد به برگزاری کنسرتهای موسیقی اختصاص داشت.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی در پایان تأکید کرد: ما باید پاسخگوی تقاضای هنرمندان موسیقی نیز برای در اختیار داشتن تالار رودکی و تالار وحدت باشیم. اینکه هنرمندان موسیقی گلایه میکنند که بهترین ساعات اجرا در تالار وحدت به اجرای نمایش اختصاص پیدا کرده، گلایهای منطقی است و ما باید به گونهای برنامه ریزی کنیم که شرایط و امکانات تالار وحدت به شکل درست و منطقی به هنرمندان تئاتر و هنرمندان موسیقی اختصاص پیدا کند.