صالحی: بدون آگاهی حرف نمی زنم، وعده بیجا نمی دهم
گزارش هنرنیوز از نشت رسانه ای معاون فرهنگی وزیر ارشاد؛
صالحی: بدون آگاهی حرف نمی زنم، وعده بیجا نمی دهم
اولین نشست رسانه ای سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه در سالن اجتماعات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.
 
تاريخ : دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۴۵

در آغاز این نشست ضمن پوزش از تاخیر در برگزاری نشست خبری گفت: خبرنگاران مکمل اضلاع مدیریتی کشور هستند و من با مطبوعات بیگانه نیستم و دغدغه های خبرنگاران را خوب درک می کنم. 

وی با بیان این مطلب افزود: در آیات و روایات مانکته ای بسیار مورد نهی قرار گرفته است بیان نظر بدون آگاهی است اما متاسفانه در جامعه ما همه خود را با ولایت مطلقه صاحب نظر می دانند و این یک اپیدمی نادرست است. 

صالحی اظهار داشت: از آنجا که انسان از چیزی که اطلاع کافی ندارد نباید از آن حرف بزند، ارتباط چهره به چهره ما با اهالی رسانه به تاخیر افتاد زیرا که این امر برای مسئولین و مدیران اجتماعی یک نهی مضاعف است که بدون دانش درباب موضوعات به سخن بپردازند

وی در تشریح وقفه ارتباطی بین معاونت فرهنگی و خبرنگاران گفت: دلیل دوم این بود که از بن دندان معتقدم وعده دادن و عمل نکردن هم ناهی است و هم حرام است که متاسفانه این نیز به یک اپیدمی اجتماعی تبدیل شده در حالیکه در ادبیات دینی ما تاکید شده است که شما به بچه خود هم نباید وعده دروغ بدهید چه برسد به مردم جامعه. 

صالحی در ادامه نشست با اشاره به فعالیت های یکماهه حضور خود در سازمان گفت: در این مدت ما با اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران، انجمن ناشران کتاب کودک و نوجوان، مجمع ناشران الکترونیک، مجمع ناشران انقلاب اسلامی و چندین انجمن دیگر جلسات و نشست داشتم. 

وی افزود: در این مدت در حوزه چاپ هم جلساتی را با انجمن پیشکسوتان صنعت چاپ، اتحادیه لیتوگرافان، اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ، اتحادیه چاپخانه داران، تعاونی چاپخانه داران، انجمن علمی صنعت چاپ و اتحادیه صحافان داشتیم و به نحو نسبتا مطلوبی با فضای حوزه چاپ هم به شکل مدیریتی و میدانی واقف شدم. 

وی به بزرگترین آسیب حوزه مدیریتی در ایران اشاره نمود و گفت: متاسفانه گسست تجارب مدیریتی در کشور از مهمتعرین آسیب های این حوزه است؛ به واقع تجارب اتصالات لازم را با یکدیگر ندارند و این به دلیل دوری معاونان است در حالی که این ها باید به هم پیوسته باشند کما اینکه تجارب افرادی همچون دکتر خاتمی و دیگر معاونان ارشاد در دوره های قبلی ارزنده است هرچند ممکن است صورت مسئله امروز تغییر کرده باشد اما این تجارب می تواند منفعت زیادی در افزایش بصیرت مدیر جدید داشته باشد

وی با تاکید بر بررسی تحلیلی اسناد در این مدت یکماهه گفت: در این مدت با صدها نفر از شخصیت های حقیقی و حقوقی دیدارهایی در خصوص برنامه های معاونت فرهنگی داشته ام. علاوه بر تحلیل اسناد بالادستی و اسناد وزارتخانه بخش دیگری از فعالیت های بنده بوده است. 

وی در خاتمه تصریح کرد: بخشی از کارهای ما نیز در حوزه بررسی قراردادهایی مانند قراردادهای خرید کتاب از ناشران در چهار یا هشت سال گذشته بود و بررسی این که با چه کسانی قرارداد بسته شده، با چه شرایطی بسته شده و سرانجام آن ها چگونه بوده است و بودجه های وابسته به آنها نیز بررسی شد. 

معاون فرهنگی وزیر ارشاد در خاتمه به پاسخگویی پرسش های خبرنگاران از رسانه های مختلف پرداخت.

کد خبر: 65977
Share/Save/Bookmark