حق نداریم در آثارمان به مخاطب دروغ بگوییم
دانش‌ اقباشاوی :
حق نداریم در آثارمان به مخاطب دروغ بگوییم
کارگردان فیلم «تاج‌محل» با اشاره به اینکه اگر فیلم آن آقا یا خانم سیاه‌نمایی تلقی می‌شود علتش عمق نداشتن است گفت: نباید ملت را ناامید کنیم و حق نداریم در آثارمان به مخاطب دروغ بگوییم. چرا که نشان دادن چیزی غیر از واقعیت گناه کبیره است.
 
تاريخ : جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۹
به گزارش هنرنیوز ، دانش اقباشاوی کارگردان جوان سینمای کشورمان گفت: می‌توان درباره ارزش‌های انقلاب فیلم ساخت چون این انقلاب متعلق به مردم است و دارای ارزش‌های مشخصی است که برپایه استقلال،‌آزادی، عدالت اجتماعی وعدم وابستگی به بیگانه بنا شده است.حال این انقلابی که ارزش‌هایش بازگشت به دین و اصول شرعی ماست چرا درباره این فیلم نمی‌سازیم.

اقباشاوی افزود:‌ حقیقت این است که نظام جمهوری اسلامی ایران آمده تا استقلال، آزادی، عدالت و اسلامیت‌ما را در دنیا و آخرت بسازد اما هنوز در واقعیت تحقق پیدا نکرده است و آیا ما درباره این حقیقت‌ها تا به حال فیلم ساخته‌ایم.(بله ساخته ایم ولی باید بیشتر ساخت)

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم نگاهی که باعث سوءتفاهم در جامعه می‌شود نگاهی است که ژرف‌نگرانه نیست. فیلم آن آقا یا خانم اینکه سیاه‌نمایی تلقی می‌شود علتش این است که عمق ندارد و باعث سوءتفاهم شده است.همانگونه که سفید نمائی غیر ژرف نگرانه هم باعث سو تفاهم می‌شود.

وی با اشاره به سخنان شهید بهشتی در دروس اخلاقی خود گفت: شهید بهشتی در گفتارهای خود می‌گویند که ما واقع‌بین هستیم ولی واقع‌گرا نیستیم که این موضوع صحت دارد. ما اگر در زمینه فیلم‌سازی حقیقت ماجرا را ببینم به عمق آن پی خواهیم برد.

کارگران «تاج‌محل» تصریح کرد: پیشنهاد من به عنوان یک دانش‌آموز در سینما این است که وقتی فیلم می‌سازیم حقیقت حرف را ببینیم و پیشنهاد سازنده داشته باشیم چون نباید ملت را نا امید کنیم و از طرفی هم حق نداریم در آثارمان به مخاطب دروغ بگوییم. چرا که نشان دادن چیزی غیر از واقعیت گناه کبیره است.

این کارگردان جوان سینمای ایران در ادامه درباره عدم ورود فیلمسازان به عرصه سینمای دینی گفت: دلیل عدم ورود برخی از فیلمسازان به عرصه فیلمسازی درباره سینمای دینی حرف آنها است چرا که به طور مثال مدرن‌ترین و اخلاقی‌ترین مفاهیم ما در قیام عاشورا واقع شده است و ما چرا به سراغ مفاهیم عاشورا نمی‌رویم.

اقباشاوی تاکید کرد: فضای مسلط بر فرهنگ ایران فضای مرعوب از فرهنگ غرب است یعنی فکر می شود فلسفه‌ای که در غرب از آن دم زده می‌شود درست است.در حالی که آزادی، عدالت و استقلال درست است.

کد خبر: 76317
Share/Save/Bookmark