این مدرسه نیازمند حامیان مالی است
در نشست « مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف» اعلام شد:
این مدرسه نیازمند حامیان مالی است
موسس مدرسه کسب و کار شریف تاکید کرد: مدرسه تابستانی کسب و کار شریف همانند بسیاری از فعالیتهای مشابه در دنیا نیاز به جذب حامیان مالی دارد
 
تاريخ : جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۰
به گزارش هنرنیوز، نشست خبری «مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف» عصر روز گذشته در این دانشگاه برگزار گردید که در این نشست خبری، دکتر « سید علیرضا فیض بخش» عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و موسس مدرسه کسب و کار شریف با اشاره به پیشینه این مدرسه س گفت: ۱۴ سال قبل ، دانشگاه صنعتی شریف ، اولین مرکز کارآفرینی را در کشور و در دانشگاه صنعتی شریف تاسیس کرد و امروز خوشحالیم که بیش از هزار مرکز کارآفرینی از همین الگو پیروی می کنند.

وی با بیان اینکه اولین درس کار آفرینی به عنوان یک درس رسمی دانشگاهی ثبت شده است ادامه داد: امروزه هزاران درس رسمی و غیررسمی از این مدرسه نشات گرفته و چندین استاد و مدرس دانشگاه نیز آن درسها را تدریس و آموزش می دهند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد:سرمایه های بالقوه انسانی و نیروهای کار آینده کشور ، دانش آموزان و دانش جویان امروز هستند. این جوانان به دلیل کاستی های موجود در سیستم آموزشی کشور بدون یادگیری موثر توانمندی های اجتماعی ، مهارت های ارتباطی ، رویکردهای نوآورانه ، خلاقیت و آشنا شدن با بازارهای کسب و کار و کار تیمی وارد دانشگاه می شوند و متاسفانه در آن جا نیز فرصتی برای چنین آموزش هایی پیدا نکرده و پس از دانش آموختگی از دانشگاه ، بازهم از این نقیصه رنج می برند.

دکتر سید علیرضا فیض بخش با بیان اینکه مدرسه کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف در نظر دارد جمعی از دانش آموزان و دانش جویان جوان را به سمت و سویی ترغیب کند تا ذهن خود را به صورت منسجم در جهت ساخت آینده ای موفق تر سوق دهند اظهار داشت: در باشگاه کار آفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف افرادی تربیت خواهند شد که بتوانند در آینده به سمت تبدیل شدن به موفق ترین کار آفرینان و دارندگان کسب و کارهای نوآور و خلاق شتاب بگیرند.

موسس مدرسه کسب و کار شریف گفت : در مرداد ۹۳ دوره تابستانی مدرسه کسب و کار شریف توسط دفتر خلاقیت و گسترش کارآفرینی به عنوان پایلوت اولیه با جمعی کمتر از ۱۰۰ نفره از دانش آموزان و دانشجویانی که چندین مرحله مصاحبه را پشت سرگذاشته بودند آغاز به کار کرد.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف ، دوره بعدی مدرسه حدود ۲۵۰ ساعت آموزشی است که در دو فاز تابستانی و فاز سال تحصیلی تا پایان سال ۱۳۹۴ اجرا می گردد.

دکتر فیض بخش با اشاره به فاز تابستانی که شامل یک دوره ۱۵ روزه خواهد بود برخی از مباحث آن را خلاقیت و نوآوری ، کار تیمی ، رهبری و تاثیرگذاری ، فضای کسب و کار اکترونیک ، مذاکره و مباحث مالی و حسابداری ذکر کرد که تا نیمه تابستان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: فاز سال تحصیلی متشکل از ۱۰ رویداد است که هر سه الی چهار هفته یک بار به صورت کارگاه های آموزشی ، گردهمایی ، بازیهای تیمی، خلاقیت و بازدیدها برای اعضای مدرسه و باشگاه تدارک دیده می شود تا ضمن آموزش مطالب مکمل، ارتباطات ایجاد شده در فاز تابستانی مستحکم تر شود و ایده های فردی به مرور تکمیل و پخته شوند.

موسس مدرسه کسب و کار شریف تاکید کرد: مدرسه تابستانی کسب و کار شریف همانند بسیاری از فعالیتهای مشابه در دنیا نیاز به جذب حامیان مالی دارد که به عنوان یک وظیفه ای اجتماعی امکان مشارکت به فرزندانی که احتیاج به همراهی بزرگان و خیرخواهان دارد بدهد تا بتوانند در این فعالیتها مشارکت کنند.

وی اظهار داشت: بسیاری از فارغ التحصیلان با وجودی که توانمندی خوبی در حل مسائل مهندسی و ریاضی دارند اما هنگامیکه وارد اجتماع می شوند از حل جزئی ترین مسائل کاری و زندگی ناتوانند و این مشکل به این دلیل است که آنان سعی کردند از دوره نوجوانی به امید وارد شدن به دانشگاه فقط مشغول درس خواندن و تست زدن بودندو فرصت اینکه در محیط اجتماعی و رابطه خانوادگی پرورش پیدا کنند را نداشتند و این افراد هنگامی که وارد دانشگاه می شوند همان بچه های ۱۴ الی ۱۵ ساله هستند لذا مدرسه کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف می خواهد این خلاء را پر کند.

لازم به ذکر است که دانش آموزان و دانشجویان هم اکنون می توانند با ورود به سایت دانشگاه صنعتی شریف و مدرسه کسب و کار شریف به آدرسwww.sharifsummerschool.ir نسبت به ثبت نام اولیه و تعیین وقت مصاحبه اقدام کنند.
کد خبر: 81357
Share/Save/Bookmark