سیستم تلفنی رسیدگی به شکایات سازمان میراث به نهاد ریاست جمهوری متصل است
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان میراث:
سیستم تلفنی رسیدگی به شکایات سازمان میراث به نهاد ریاست جمهوری متصل است
مشاور رئيس سازمان و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد،بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت آموزش نیروهای انسانی اظهار کرد: منابع انسانی در سراسر کشور می‌توانند شکایات خود را مستقیماً با سازمان مرکزی در میان بگذارند.
 
تاريخ : جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۱

مشاور رئيس سازمان و مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد،بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان میراث فرهنگی با حضور در غرفه هنرنیوز در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، در پاسخ به این پرسش که تا کنون چند پرونده شکایت از مدیران تا کنون ارسال شده است؛ گفت: حدود ۴ پرونده که بیشتر از تبعیض معیشتی یا سیستمی گلایه‌مند بودند که ما رسیدگی کردیم. بیشتر اختلاف سلیقه مدیریتی بوده که برای برخی قابل تحمل نبوده و شکایت شده و ما هم رسیدگی کردیم. و آنچه مشمول غرض ورزی بوده به بخش تخلفات اداری فرستاده‌ایم.

سيد رحمت اله رئوف حنان درباره چگونگی ارتباط پرسنل سازمان میراث فرهنگی در سراسر کشور با این بخش اظهار کرد: نیروهای ما به راحتی می‌توانند انتقادات و شکایات خود را به شکل مستقیم با ما از طریق سیستم‌های پاسخگو در میان بگذارند. ما به شکل مستقیم به سیستم آنلاین در نهاد ریاست جمهوری متصل هستیم و کسی اگر از طریق سیستم سامد به ارائه گزارش تخلف و شکوائیه ارباب رجوع از طریق شماره ۱۱۱ بپردازد، باز هم مستقیماً این شکواییه از نهاد ریاست جمهور به دست ما می‌رسد.

او ادامه داد: به محض دریافت گزارش ما پیگیری می‌کنیم و به فرد شاکی پاسخگو هستیم.

هنرنیوز این موضوع را مطرح کرد که شخصی موردی را به شکل گزارش از تخلف مدیری به شما منتقل کرده و این موضوع در جلسه مدیران مطرح شده و حتا رییس سازمان میراث فرهنگی هم دستور پیگیری دادند اما چند روز بعد نویسنده این نامه دو شب به دلیل افشا شدن نامش با شکایت مدیر مربوطه در همان استان در بازدداشت به سر برده است. پس این نشان می‌دهد که لایه‌های پنهانی در سازمان مرکزی وجود دارند که بخواهند از مواردی حمایت کنند بدون آن که حتا سازمان مرکزی مطلع شود. در این هنگام رئوف حنان خواستار شنیدن نام استان مذکور شد و سپس اظهار کرد: نمی‌توانیم بگوییم همان نامه منجر به بازدداشت شده است. شکایاتی که به ما منتقل می‌شود مخصوصاً آنهایی را که رییس دستگاه منعکس می‌کند ما به هیئت منتقل می‌کنیم و آنها مسئول رسیدگی هستند.

وی ادامه داد: هیئت رسیدگی و بازرسی به همه استان‌ها ارسال می‌شود، گزارش هیئت به رییس دستگاه منتقل می‌شود، در مورد این استان هم ما گزارش دادیم که به معاونت پارلمانی و حقوقی ارجاع دادند و آقای درویش امیری شخصاً به آنجا رفتند و رسیدگی کردند. اگر کسی خودش را در آن گزارش سهیم می‌داند اما جایی دیگر به خاطر موضوع دیگری احضارش کردند ربطی به گزارش ندارد.

رئوف در مورد بازرسی‌های استانی گفت: بازرسی کار روتینی است. حداقل ۶ گروه بازرسی تا آخر سال هر ۲ ماه یکبار به استان‌ها اعزام می‌شوند و ضوابط را براساس چک لیست‌ها و مانیفست‌ها چک می‌کنند و در صورت مشاهده هر تخلفی آن را گزارش می‌کنند. همچنین دستگاه‌های نظارتی خارج از سازمان از ما گزارشاتی درباره موضوعاتی که منعکس شده خواستارند. به آنها نیز موردی رسیدگی می‌شود.

وی با تأکید بر حساسیت موضوع آموزش پرسنل گفت: این کار سبب می‌شود تا منابع انسانی آگاه شود که اگر چه کاری را در کجا انجام دهد یا کدام مورد را احصا نکند تخلف محسوب می‌شود. ما برای این که پرسنل‌مان به خطا نروند باید ابتدا آموزش ببینند. برنامه‌های آموزشی حسب درخواست ما در بخش مربوطه ( معاونت توسعه) پیگیری و انجام می‌شود.
او درباره آمار تخلفات نیز اظهار کرد: این کار بخش معاونت امور مجلس، حقوقي و استان‌ها و بخش حراست رسیدگی‌می‌شود.
کد خبر: 76326
Share/Save/Bookmark