می خواستیم «رنجرو» واقعاً نامه را به ژنو ببرد
گزارش هنرنیوز از نمایش و نقد فیلم سینمایی «تنهای تنهای تن‌ها»؛
می خواستیم «رنجرو» واقعاً نامه را به ژنو ببرد
نشست خبری فیلم سینمای «تنهای تنهای تن‌ها» با حضور احسان عبدی‌پور، سعید قطبی زاده، نیما حسنی نسب و حبیب احمد‌زاده شب گذشته در سینما فلسطین برگزار شد.
 
تاريخ : چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۴۰
در ابتدا سعید قطبی‌زاده که در این جلسه نه به عنوان کار‌شناس و منتقد بلکه به عنوان مجری در این برنامه حضور داشت و سوال خود را از احسان عبدی‌پور این گونه پرسید، که در آن شرایط خراب سینما چگونه توانستید فیلم بسازید، گفت: از آنجایی که ما نگاه‌مان ساخت تله فیلم بود در نتیجه خیلی به مشکل برنخوردیم اما  توانستم صدا و سیمای بوشهر را متقاعد کنم که به ما برای ساخت این فیلم نگاتیو بدهند تا در ‌‌نهایت کار خودشان بهتر شود و خوشبختانه آن‌ها هم قبول کردند.

وی در ادامه گفت: به نظرم این‌که می‌‌گویید این فیلم یک پدیده است من این را قبول ندارم. چون فکر می‌کنم در سال قبل خیلی فیلم‌های خوبی هم وجود نداشت. فیلم من اگر راست می‌گوید امسال در جشنواره حضور پیدا می‌کرد و آن وقت اگر‌‌ همان بازتاب را داشت می‌شود حرف شما را قبول کرد، اما این را بگویم که من سایر فیلم‌هایم خیلی از این فیلمی که شما دیده‌اید در مرتبه پایین تری قرار ندارند.

احمدزادا در ارتباط با قصه فیلم گفت: من دوست داشتم این نامه به دست گروه۱+ ۵ برسد. صحبت‌هایی با کارگردان کردیم و در این راستا تلاشی انجام شد و حتی فیلم را نیز به دست گروه مشاوره رساندیم تا در آنجا این فیلم را به طرف مذاکره کننده بدهند اما جواب دوستان این بود که چون اسم فیلم «تنهای تنهای تنها» بود قبول نکردند و گفتند اگر ما این فیلم را برای آن‌ها نمایش بدهیم ممکن است آن‌ها فکر کنند که منظورما این است که ما تنها هستیم و کمک مان کنید. این برداشتی بود که دوستان کردند که بسیار تعجب آور است. البته باید بگویم که خود آقای جلیلی می‌خواست که این کار را کند اما مشاوران خوبی نداشت و آن‌ها نگذاشتند.

وی در ادامه گفت: حرف این فیلم حرف یک قشر یا کشور نیست حرفی که فیلم می‌خواهد بزند خواسته همه مردم جهان و کودکانشان است. این فیلم می‌گوید که ما ایرانیان جنگ طلب نیستیم. مخاطبان این فیلم فقط مردم عادی نیستند مخاطبان این فیلم سیاسیون و افراطیون جنگ طلب  هم می توانندباشند. علاوه بر اینکه فیلم جنبه سرگرمی و زیبایی خود را دارد.

نیما حسنی نسب در این راستا گفت: توضیحاتی که در ارتباط با این فیلم داده شد درست است، اما این فیلم خوب با انتخاب یک اسم بد لطمه دیده است. کارگردان این فیلم علاوه بر اینکه ساختار را رعایت کرده نسبت به محیط وفضا شناخت بسیار عالی داشته است که این خیلی به موفقیت فیلم کمک کرده است.

وی در ادامه گفت: این فیلم تعادل را نگه داشته است. فیلمی است که در اصطلاح نه BBC و نه کیهان پسند است یعنی تعادل را نگه داشته است. همین حرف کوچکش را خوب زده و به دنبال زدن حرف‌های بزرگ نیست.

احسان عبدی‌پور در پاسخ به سوال خبرنگار هنرنیوز مبنی بر اینکه برای بازی گرفتن از بچه‌ها چه مواردی را رعایت کردید تا آن‌ها آن چیزی را که شما به دنبالش بودید را به درستی اجرا کنند؛ گفت: باید ببینید که آن بچه‌ای که تجربه‌ای هم در این ضمینه ندارد چگونه در صحنه راحت تر است. ممکن است از چیزی بترسد مانند اینکه بگویید صدا- دوربین- حرکت باید با او دوست شوید و هر کودکی قلق خودش را دارد که باید آن را پیدا کرد.
کد خبر: 66336
Share/Save/Bookmark