به گزارش هنرنیوز، نشست «شهر ایرانی؛ از سودای الگوی بومی تا معضلات فرهنگی ـ اجتماعی و زیست محیطی» فردا(یکشنبه) ۲۷ بهمن، با حضور اساتیدی چون «مصطفی پودراتچی»، «محمود شیخی» و «عبدالحسین کلانتری» برگزار میشود.
نشست «شهر ایرانی؛ از سودای الگوی بومی تا معضلات فرهنگی ـ اجتماعی و زیست محیطی» توسط «پایگاه علوم اجتماعی اسلامیایرانی» و با همکاری «انجمن علمی برنامهریزی اجتماعی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی(ره)» و «گروه فرهنگی کمان»، بهبهانه نمایش فیلم «زاویه» در دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی(ره) برگزار میشود.
«زاویه»، یکی از فیلمهای بخش مسابقه چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار است که به موضوع «توسعه نامتوازن شیراز» پرداخته است.
محمدرضا حقنگهدار، کارگردان این مستند، در گفتوگو با چند تن از استادان علوم اجتماعی و برنامهریزی اجتماعی، شهردار شیراز و نیز چند تن از کارشناسان حوزه شهری، به بررسی توسعه این شهر از گذشته تاکنون پرداخته است؛ او همچنین از اماکن مختلف شهر تصویربرداری کرده تا بتواند با به تصویر کشیدن مصداقهایی برای روند نامطلوب توسعه در این شهر، مخاطب را با خود همراه کند.
«مصطفی پودراتچی»، عضو گروه برنامهریزی اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، «محمد شیخی»، معاون پژوهش دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی(ره) و عضو گروه برنامهریزی اجتماعی این دانشگاه و «عبدالحسین کلانتری»، مدیر گروه جامعهشناسی دانشگاه تهران، در این نشست بعد از نمایش فیلم «زاویه»، از الگوی بومی شهر ایرانی و معضلات فرهنگی ـ اجتماعی و زیست محیطی در این حوزه صحبت میکنند.
«فقدان الگوی بومی و بحران شهرنشینی»، «آسیبهای معضلات فرهنگی ـ اجتماعی حاصل از فقدان الگوی بومی» و «آسیبهای زیست محیطی حاصل از این فقدان»، سرفصلهای اصلی این نشست را تشکیل میدهد؛ آسیبشناسی رویکرد نظری مستند «زاویه» نیز از دیگر بخشهای این برنامه است.
علاقهمندان میتوانند برای شرکت در این نشست، فردا(یکشنبه) ۲۷ بهمن ۱۳۹۲، ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۵ به سالن ارشاد دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی(ره) مراجعه کنند.