«مرد نقره‌اي» با گذشته‌ای مه آلود!
نگاهی به یک مجموعه تلویزیونی؛
«مرد نقره‌اي» با گذشته‌ای مه آلود!
«مرد نقره‌ای» داستان زندگی هادی رادمنش (نیکپور) شخص متمول ساکن اصفهان را روایت می‌کرد که صاحب یک کارخانه فرش در اصفهان بود. رادمنش در انتخابات صنفی کاندیدا می‌شود تا ریاست صنف را برعهده بگیرد و در همین حین تلفن ناشناسی او را تهدید می‌کند تا از کاندیداتوری صنف انصراف بدهد. اتفاقاتی در ادامه داستان برای او رخ می‌دهد که دانیال پسرش (شاهرخ شاهی) نیز نسبت به پدر بدبین می‌شود.
 
تاريخ : چهارشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۱


به تعبیر دیگر می‌توان گفت مرد نقره ای، داستان سفید و خاکستری زندگی یک انسان پر تلاش است که با گذشت مدت‌های طولانی و چه بسا سال‌ها از اتفاقاتی پنهان و ناخوشایند، به طور ناخواسته در دام‌ هایی می ‌افتد که ردپایی از گذشته خودش در آن بود. داستانی که ویژگی اصلی آن باورپذیری یک زندگی که در قالب درام، افت و خیز و تحول شخصیت های درگیر در آن را حکایت و با گره گذاری و گره گشایی های بجا، جاذبه و کشش مطلوبی را برای همراه کردن مخاطب با خود ایجاد کرده بود.
همچنین برخی معتقد بودند جسارت بزرگي بود كه چنين اثري براي تلويزيون توليد شود. ما در قصه «مرد نقره‌اي» مردي را مي‌بينيم كه به ظاهر آدم معتمد و باايماني است كه قصد دارد رئيس اصناف شهر شود. اين در حالي است كه كسي از گذشته او مطلع نيست و اين‌كه در قتلي شركت داشته و دستش به خون آلوده است. گرچه او ثروتمند است، اما مالش را از راه نامشروع و سرقت از يك جواهرفروشي به دست آورده است. در این سریال یک نکته متفاوت هم دیده شد و آن هم اینکه عرف بود تا قبل از این که در سریال‌های مختلف، همیشه نقش انسان‌های بد را افرادی با چهره‌ها و ظاهر بد بازی می‌کردند ولی در این سریال بر عکس بود. هادی رادمنش شخصیتی است که خیلی در جامعه موجه است و خیال دارد نماینده‌ اصناف شهر شود که کاندیدای اول است و همه طرفدار او هستند؛ اما بر خلاف انتظار و بر خلاف ظاهرش عدم صلاحیتش اعلام می‌شود و این زندگی‌اش را برهم می‌ریزد؛ چرا که بخشی از زندگی‌اش ناپیداست. در واقع از سال ۶۹ به بعد معلوم نیست کجا بوده و اسمش حتی چه بوده است.
این مجموعه تلویزیونی، واگویه داستان زندگی آدم های اطراف ما در تمام روزهای زندگیشان است. آدم هایی که روزی¬خوار تجربه‌های درست و نادرست خود در زندگی‌شان هستند و شنوای بازگشت ندایی که در کوهستان زندگی سر می دهند.
اما در مورد «مرد نقره ای» باید گفت که این سریال قطعا سریالی خاص و ناب نبود، بلکه به تعبیری می‌توان گفت که نسبت به سریال‌های در حال پخش در ماه مبارک رمضان یک سر و گردن بالاتر بود. به ویژه اینکه در سیمای استانی اصفهان ساخته شده که معمولا شبکه‌های استانی آثار در خور توجهی ارائه نمی کنند.
این سریال حداقل در خانواده‌هایی که از دستگاه گیرنده دیجیتال استفاده می‌کردند، جای خود را باز کرد و داستان معمایی آن توانست مخاطبانش را حفظ کند. هر چند اگر این سریال از یکی از شبکه‌های ملی و سراسری که پوشش گسترده‌تری را از مخاطبین دارند پخش می‌شد به مراتب از استقبال بیشتری برخوردار می شد و حتی در رقابت برای کسب پربیننده‌ترین سریال هم قرار می گرفت.
اما «مرد نقره ای» خبر از تولد یک سالگی شبکه نوپای «شما» را می‌داد که با اهداف والایی در عرصه تامین نیاز و پاسخگویی به ذائقه مخاطب پای به عرصه سیما گذاشته است و به نظر می‌رسد که تا کنون در حد دریافت بین مردم خوب هم جا افتاده است. این سریال نشان داد که روز های نوید بخش و آینده درخشانی در انتظار این شبکه خواهد بود و علاقه‌مندان و منتقدان می‌توانند به تحولی بزرگ در این میدان امیدوار باشند.
سریال جذاب و دیدنی «مرد نقره‌ای» یک تم حاد، تند و دراماتیک دارد و خیلی متفاوت نسبت به سریال‌های دیگر که در ماه مبارک رمضان پخش شدند است.
پوریا پورسرخ، سعید نیکپور، نیما شاهرخ‌شاهی، بهاره افشاری، فریدون سورانی، سارا ناز پرور صوفیانی و ۲۵ هنرمند بومی استان اصفهان بازیگرانی هستند که در مجموعه تلویزیونی «مرد نقره‌ای» به تهیه‌کنندگی امیرحسین شریفی و کارگردانی کاظم معصومی ایفای نقش کرده‌اند.


مریم کبیریان دهکردی

کد خبر: 46086
Share/Save/Bookmark