حامد عنقا فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز اظهار داشت: فیلمنامه فیلم سینمایی «زندگی با شیطان» برای «محمدرضا شفیعی» و بنیاد سینمایی فارابی به عنوان تهیه کننده سینما نوشتهام که این روزها در حال مذاکرات لازم برای ساخت است.
وی افزود: فیلمنامه این فیلم سینمایی یک کار عاشقانه، معمایی جاسوسی است و که یک تریلر پرتعلیق و کاملا ایرانیزه در سینمای ایران به حساب میآید و شخصیتهای آن هم ایرانی هستند و فکر میکنم اگر شرایط ساخت آن فراهم شود میتواند اثری خوش ساخت و مخاطب پسند باشد.
عنقا در خصوص دیگر فعالیتهای سینمایی خود در مقام فیلمنانویسی هم تصریح کرد: چندین طرح وایده مختلف برای نگار وجود دارد اما چون دریگر نگارش مجموعه تلویزیونی «دستی بر ثریا» با موضوع زندگی «خواجه نصیرالدین طوسی» هستم کمتر توانسته آنها را برای سینما به نگارش در بیاورم، اما در عین حال بیسار دوست دارم که بتوانم در سینمای ایران کار کنم.
وی خاطرنشان کرد: در کنار این سریال فیلمنامه فیلم تلویزیونی «پوست انداختن» با نام قبلی «کلینیک» به تهیه کنندگی آقای «محمدرضا شفیعی» نوشتهام که در روزهای آینده ساخت آن آغاز خواهد شد. این فیلم تلویزیونی حدود یک دهه پیش قرار بود به عنوان اولین کار بلند سینمایی خودم ساخته شود، که متاسفانه شرایط ساخت آن مهیا نشد و ما امسال آن را قرار است درشبکه چهارم سیما بسازیم.
نویسنده مجموعه اول «قلب یخی» در خصوص داستان این تله فیلم هم عنوان داشت: فیلم تلویزیونی «پوست انداختن» به کارگردانی «سیامک صرافت» ساخته میشود که وی چندی قبل برنده جایزه از بخش مسابقه فیلمهای تلویزیونی جشنواره جام جم شدند. ضمن اینکه این تلهفیلم خاص و پرتعلیقی است و شش شخصیت اصلی دارد و روایت داستان زندگی دکتری متخصصی است که به کشف عجیبی رسیده و یکروز متوجه میشود که همسرش دیگر نیست و حتی نشانهای وجود ندارد که انگار او روزی با زنش زندگی کرده است. بنابراین تعلیق این فیلم از همین جا شروع میشود ومخاطب تا به انتها پیگیر داستان میشود که چه اتفاقی برای زن این دکتر افتاده است.
وی اضافه کرد: من اصولانویسندهای نیستم که به نوشتن تله فیلمها علاقه داشته باشم وتله فیلم «پوست انداختن» به دلیل ویژگیهایی که داشته، باعث شده که من آن را بنویسم. چرا که اعتقادی به نگارش یا ساخت تلهفیلم ندارم و همیشه معتقدم بودم که باید یک اتفاق خیلی ویژهای بیفتد تا من درگیر چنین کارهایی شوم که درباره «پوست انداختن» این اتفاق افتاده است. هر چند تولید این تله فیلم با توجه به موضوع و ساختاری که دارد سخت است و نیاز به زمان و صرف انرژی فراوان است. اما در کل به دلیل نامساعد بودن وضعیت تله فیلم سازی در کشورمان معتقدم که خیلی با احتیاط باید در این عرصه قلم زده شود.