سحرگاه پیروزی روی آنتن شبکه چهار
فیلم سینمایی«سحرگاه پیروزی» به کارگردانی حسین بلنده، فردا سه شنبه ساعت 11 صبح روی آنتن جشنواره فیلم های تابستانی می رود. این فیلم محصول سال 1377 سینمای ایران است.
تاريخ : دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۲۹
به گزارش هنرنیوز ، در فیلم سینمایی «سحرگاه پیروزی» سینمایی دفاع مقدسی، جعفر دهقان، رضا صفایی پور، کاظم افرندنیا، رامبد شکرآبی، خشایار، حبیب اله الهیاری، میترا خواجه نیان، رحیم طالب پور، سپیده حسینی، فاطمه جعفری، حسین تبریزی، شهرزاد صفوی، عباس مختاری ،سید محسن خرم دره و رضا غفوری ایفای نقش می کنند.
در خلاصه داستان سحرگاه پیروز آمده است: رسول که به اتفاق همسرش زینب و پسر کوچکش محسن در دزفول زندگی می کند، در تدارک جشن تولد پسرش است که ...
همچنین در شبکه چهار می توانید برنامه
شاهنامه خوانی با چراغ و آینه را ببینید.
برنامه «با چراغ و آینه»با حضور کارشناسان حوزه شعر و ادبیات، برای بررسی ابیات شاعران نامدار ایران از جمله حافظ، سعدی و ادبیات معاصر، با اجرای رشید کاکاوند روی آنتن می رود.
این برنامه روزهای دوشنبه ساعت ۲۳:۲۰ به بحث شاهنامه شناسی می پردازد و دکتر قدمعلی سرامی شاهنامه می خواند.
با"چراغ آینه"همچنین تجلی ادبیات در زندگی را با امید مجد بررسی می کند و درآیتمی دیگر دکتر آبان به نقد شعر و ادبیات معاصر می پردازد.
برنامه با چراغ و آینه سعی دارد با حضور کارشناسان ادبیات و ادبیات معاصر موضوعاتی چون حافظشناسی، سعدیشناسی، ادبیات تطبیقی، تجلی زندگی در ادبیات فارسی، ادبیات عرفانی و آثار شعرای معاصر را طرح و بررسی کند.
پخش آثار استاد حنانه از شبکه فرهیختگان برنامه موسیقایی«نغمه ها» که با هدف بررسی نحوه تولید آثار فاخر موسیقی اصیل ایرانی روی آنتن می رود، امشب ساعت ۲۲:۴۰، میزبان دکتر امیر علی حنانه فرزند استاد مرتضی حنانه"موسیقی دان و آهنگساز" است.
به گزارش روابط عمومی شبکه چهار، در این برنامه امیر علی حنانه درباره قطعاتی از پدرش همچون: هزاردستان، کاپریس، بر فراز قله و ... گفتگو می کند.
یادآوری می شود استاد مرتضی حنانه پس از فارغ التحصیلی در انستیتوی موسیقی واتیکان در سال ۱۳۴۰ به ایران بازگشت. او از آن پس در ایران به عنوان پرکارترین موسیقیدان پیشرو به شمار رفت. حنانه ارکستر بزرگی را به نام فارابی تاسیس کرد و آفریده های خود و دیگران را به اجرا درآورد. ارکستر فارابی در طول ۷ سال زندگی خود، نزدیک به ۸۰ قطعه از آفریده های آهنگسازان ایرانی را به پای اجرا و ضبط در رادیو رساند.
او علاوه بر تدریس سازبندی (ارکستراسیون) و اداره کلاس هورن در هنرستان عالی موسیقی، به عضویت شورای عالی موسیقی رادیو ایران در آمد و ارکستر سمفونیک رادیو ایران را به نام ارکستر فارابی پایهگذاری کرد.