موسیقی انقلاب اسلامی در جشنواره امسال ابتکار ویژه ای است
سید رضا اکرمی:
موسیقی انقلاب اسلامی در جشنواره امسال ابتکار ویژه ای است
ورود به حوزه موسیقی انقلاب اسلامی و دستاورهای آن به دلیل نو و جدید بودن موضوع جاذبه های زیادی خواهد داشت که به تعمیق جایگاه دستاوردهای انقلاب می انجامد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۴۳


به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبری بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، سید رضا اکرمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شوراي اسلامي در خصوص بخش ویژه جشنواره موسیقی فجر امسال که به دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخته ، تصریح کرد: قانون اساسی که پس از انقلاب تدوین شد جنبه اسلامی بودن کشور را در اولویت قرار داده زیرا اکثریت مردم ما مسلمان هستند و این اسلامی بودن از نظر فکر و فرهنگ و محتوا همراه با مردمی و ایرانی بودن می تواند تلفیق شود و این بخش جدید برای خود یک ابتکار ویژه در جشنواره امسال محسوب می شود.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیرات حضور بخش ویژه امسال جشنواره موسیقی ادامه داد: چنین برنامه هایی موجب تعمیق و رشد موسیقی هایی می شود که به معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی می پردازند.
وی گفت: اگر موسیقی، هنر و نمایش تلفیقی از ایرانی، اسلامی و انقلابی بودن را به نمایش بگذارد، این هنر نو بوده و می تواند مانند شعارهایی که با تکرار های زیاد وارد ادبیات سیاسی کشور شده و جایگاه خود را پیدا کرده و تثبت شود. به نظر من اگر ما در بخش موسیقی انقلاب اسلامی و امثال این ها وارد شویم به دلیل اینکه موضوع نو و جدیدی است، برای خود جاذبه های زیادی خواهد داشت.
اکرمی با اشاره به اینکه جشنواره های موسیقی، شعر، سینما و تئاتر هریک سه حرف همراه خود دارند،گفت: این که افراد در هر بخش از این رشته ها آثار خود را ارائه کرده و به معرض نمایش بگذارند اولین گام و نکته است، اما نکته دوم و البته مهمتر داورانی هستند که این جشنواره ها را ارزیابی می کنند و به آن ها نمره داده و لوح تقدیر،جایزه و امثال این ها را بین داوطلبان تقسیم می کنند.
وی ادامه داد: در این گام باید بررسی شود که در این موسیقی ها به چه میزان به مسائل و نیازهای روزمره، تفریحات، ذوق ها و نیازهای مردم توجه شده است و این موسیقی ها تا چه اندازه قادرند مردم را با خود هماهنگ و همراه کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص ضعف های متعدد و ریشه دار درزمینه کمبود بودجه جشنواره های موسیقی فجر و تاثیر گذاری ویژه آن در کندی حرکت جشنواره که موجب استفاده بیش از اندازه از گروه ها و چهره های جوان تر می شود، گفت: کشور درحال پیاده سازی اصل ۴۴ درمسائل اقتصادی است وکوشش می کند کارها را به مردم واگذار کند.
وی با اشاره به اینکه باید بخش خصوصی و تعاونی به این مسیر وارد شده و درآن سرمایه گذاری و سپس از آن بهره برداری کنند،افزود: همان طورکه در میادین ورزشی، مراکز و باشگاه هایی داریم که هزینه های خود را به صورت شخصی تامین می کنند در بخش گرافیک ، موسیقی و فیلم نیز باید بخش خصوصی و تعاونی سرمایه گذاری کنند تا دستاوردهای این مساله مربوط به خودشان باشد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد گروه های موسیقی نیز مانند دیگر هنرمندان و نخبگان به خوبی می توانند فعال شوند. هر چند که همه هزینه نخبگان را نیز دولت نمی دهد بلکه بخشی از این هزینه ها بر عهده دولت و بخش عمده آن نیز بر عهده خودشان است .

کد خبر: 35835
Share/Save/Bookmark