در نشست رسانهای فارغ التحصیلان هنرستان هنرهای زیبا که صبح امروز با حضورعبدالرضا علیپناه، احسان آقایی سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران و احمد رویایی مدیر هنرستان هنرهای زیبا حضور داشتند برگزار شد؛ احمد رویایی مدیر هنرستان هنرهای زیبای تهران، درباره جشن شصت سالگی هنرستان هنرهای زیبا توضیحاتی داد.
رویایی درباره این نمایشگاه گفت: هرسال تابستان برنامه کارورزی برای هنرجویان سال سوم برگزار می کنیم؛ پیشنهاد کردم با توجه به این که در آستانه شصتمین سالگرد تأسیس این هنرستان هستیم دانش آموزان برای موضوع پوستر، شصتمکین سال تاسیسس هنرستان را موضوع کار خود قرار دهند و در نتیجه آنها پذیرفتند که با این موضوع به خلق اثر بپردازند در نتیجه ۲۰ پوستر با همین موضوع طراحی و چاپ شد.
مدیر هنرستان هنرهای زیبا اضافه کرد: سال گذشته نیز در آستانه شصتمین سالگرد تأسیس این هنرستان، برای اولین بار نمایشگاهی از آثار گنجینه هنرستان هنرهای زیبا را برپا کردیم ؛ برخی از این آثار هم برای اولین بار شناسایی شد. پس از آن در قالب یک نمایشگاه بزرگ در مجموعه فرهنگی و هنری صبا به نمایش درآمد که مورد استقبال خوب مخاطبان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به گستردگی آثار این گنجینه به این فکر افتادیم که بخش دیگری از آثار دیده نشده این گنجینه را به همراه آثار هنرجویان دیگر، در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش بگذاریم و به این وسیله سیر هنر معاصر ایران را پیش روی مخاطبان بگذاریم که بر همین اساس شورای سیاستگذاری و هیئت انتخاب آثار تشکیل شد. شورای سیاست گذاری این قاضی زاده، نیری، و علیپناه و همچنین امدادیان تشکیل میدهند و مهدی حسینی، خورشیدی، و ابراهیم جعفری در این راه ما را کمک کردند.
رویایی ادامه داد: قرار بود این نمایشگاه مهرماه برگزار شود که با وجود موافقت آقای شالویی مدیر وقت موزه، به دلیل جابه جایی که در مدیریت ها رخ داد؛ این زمان به تعویق افتاد و به همین دلیل برخی از این آثار که مربوط به هنرجویان دهه ۶۰ بود در خانه هنرمندان ایران به نمایش درآمد؛ پس از آن بار دیگر با موزه وارد مذاکره شدیم که این نمایشگاه را برگزار کنیم که آقای آقایی هم با ما موافقت کردند ولی چون برگزاری این نمایشگاه با ماه محرم و صفر برخورد کرد باز هم به تعویق افتاد.
وی درباره علت تعویق دوباره گفت: بعد از آن نیز جشنوارههای مختلفی وجود داشت تصمیم بر آن شد تا بعد از جشنواره هنرهای تجسمی فجر این نمایشگاه را برپا کنند ولی این بار به جای دو هفته، دو ماه آثار روی دیوار موزه باقی بماند.
رؤیایی با بیان این که بخشی از این آثار به هنرمندان جوان دانش آموخته این هنرستان اختصاص دارد گفت: با اعلام فراخوان حدود ۴۰۰ اثر برای ما ارسال شد و چون با توجه به فضای موزه و استانداردهای آن امکان نمایش همه آثار فراهم نیست؛ بخشی از این آثار را هیئت انتخاب آثار برای راه یابی به نمایشگاه انتخاب کردند که در کنار آثار استادان و گنجینه هنرستان روی دیوار میرود.