طالب زاده: متاسفانه هنوز نیروی تربیت‌شده ای در سینمای انقلابی نداریم
گزارش آغاز به کار سومین جشنواره فیلم عمار/۱/؛
طالب زاده: متاسفانه هنوز نیروی تربیت‌شده ای در سینمای انقلابی نداریم
نادر طالب زاده دبیر سومین جشنواره فیلم عمار گفت: به نظرم ما امروز هنوز نیروی تربیت‌شده ای در سینمای بلند داستانی و سینمای انقلابی نداریم وکارگردان‌ و نویسنده درام‌‌پرداز و داستان‌گو پرورش ندادیم.
 
تاريخ : دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۶

به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ آیین آغاز به کار سومین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور «نادر طالب زاده» دبیر جشنواره ، «حجت السلام علیرضا پناهیان»، خانواده های شهدا و هنرمندان و اندیشمندان جبهه فرهنگی انقلاب و خبرنگاران حوزه سینما در سینما فلسطین تهران برگزار شد.
در این مراسم «نادر طالب زاده» دبیر سومین جشنواره فیلم عمارطی سخنانی اظهارداشت: جشنواره فیلم مردمی عمار عقبه خوبی دارد و خوشبختانه از ۲ سال پیش تاکنون در حال آموزش کارگردان در عرصه فیلمسازی انقلاب اسلامی است و در این زمینه در حوزه مستندسازی فعالیت‌های خوبی انجام شده است .
وی افزود: به نظرم ما امروز در سینمای بلند داستانی هنوز نیروی تربیت‌شده ای در عرصه سینمای انقلابی نداریم وکارگردان‌ و نویسنده درام‌‌پرداز و داستان‌گو پرورش ندادیم. به عنوان مثال در ماه مبارک رمضان وقتی به ویترین صدا وسیما نگاه می‌کنیم می بینیم که در میان انواع و اقسام مجموعه های تلویزیونی که روی آنتن می‌روند تنها ۱۰ درصد از برنامه‌سازان تفکر انقلابی دارند و متاسفانه در این زمینه دچار خلاء شدیدهستیم.
طالب زاده اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان معتقدند که تربیت نیرو در حوزه سینما در دانشگاه‌ها شکل می گیرد اما من با این نگاه مخالف هستم چون تجربه نشان داده دانشگاه غالبا نیروی انقلابی از نوع درام‌نویس و داستان‌پرداز که دغدغه انقلاب اسلامی داشته باشد، تربیت نمی کنند. چرا که اصولا از دانشگاه کسی هنرمند بیرون نمی آید و به اعتقاد من ۵۰ درصد از نیروهای خروجی تربیت‌شده دانشگاه‌ها فیلمسازان سکورال هستند و تنها ۲۰ درصد از فیلمسازان انگیزه‌های انقلابی دارند.
وی ادامه داد: باید بپذیریم که در این زمینه ها کم‌کاری کردیم و با این اوصاف وقتی نیروی مناسب در این موضوع تربیت نکردیم نباید انتظار داشته باشیم تا آثار شاخص در حوزه افکار ایدئولوژیک انقلاب تولید و اشاعه داده شود و بدون پرورش نیروی انسانی کارآمد نمی توان توقع تولید آثار انقلابی داشت و باید به این مهم بیش از پیش توجه شود.
دبیر سومین دوره جشنواره مردمی عمارتصریح کرد: آیا شورای عالی انقلاب فرهنگی در طول ۳۰ سال گذشته آیا یک جلسه برای تربیت نیروها در عرصه دراماتیک گذاشته است؟ که این کار را انجام نداده است. خوشبختانه مجموعه مستند «آخرین روزهای زمستان» یک کار عالی مستند عالی بود و کسی نمی‌داند این مستند جذاب از کجا درآمده است اما به واقع دارای پشتوانه مدیریتی و آموزشی از آقای والی‌نژاد و سیدمحمد آوینی بوده است.
وی در پایان سخنان خود ابرازداشت: به نظرم ضرورت استعدادیابی برای تولیدات داستانی، امروز احساس می شود و امروز انقلاب اسلامی در برابر هجمه شدید رسانه‌ای قرار دارد. بنابراین معتقدم ایران و انقلاب اسلامی امروز یک الگوی جهانی است و انقلاب به یک مسئله بین‌المللی تبدیل شده و این بین‌المللی شدن باید در عرصه هنر نیز دیده شود. به هرحال امیدوارم جشنواره عمار که جشنواره ای متعلق به حزب‌اللهی‌ها است، در سال های آینده بین‌المللی شود.

بنابراین گزارش : سومین جشنواره مردمی فیلم عمار از سوم تا نهم دی‌ماه با بیش از ۲۵۰ اکران کننده همزمان با تهران در سراسر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر: 51495
Share/Save/Bookmark