به گزارش هنرنیوز در این کنسرت طی ۳ شب بالغ بر ۱۹۰۰ نفر حضور داشتند و هنرمندانی چون سیاوش ایمانی (تارو بم تار)، گهرناز مسائلی (تنبك)، آرش فلاح صفا(نی) ، ماهان نه رودی (سنتور) ، علیرضا دریایی (كمانچه) و سالار عقیلی به عنوان خواننده ایفای نقش کردند.
این کنسرت با اجرای تصنیف «پرتو حسن» در دستگاه راست پنجگاه و با استفاده از شعر حافظ بخش نخست كنسرت آغاز شد ، گروه نوروز با رعایت دینامیك و هماهنگی در اجرای این قطعه موفق عمل كرد كه سبب استقبال حاضران در سالن شد.
تكنوازی ارشد طهماسبی در دستگاه راست پنجگاه بخش دیگر این كنسرت بود ، پس از تكنوازی طهماسبی در گوشه های مربوط ، تنبك نیز اضافه شد ، دو نوازی این دو نوازنده از فرم چهارمضراب مرسوم در موسیقی ردیف دستگاهی تبعیت می كرد با این تفاوت كه از كیفیت اجرایی مطلوبی برخوردار بود.
تصنیف «آرام جان» از دیگر ساخته های ارشد طهماسبی با شعری از سعدی در بخش دیگر كنسرت اجرا شد، آهنگسازی این اثر همانطور كه انتظار می رفت با نگاهی هوشمندانه انجام شده بود، از نكات قابل توجه این قطعه می توان به نامطلوب بودن صدای نی در وسعت بم و صدای نتهای زیر كمانچه در پوزسیون اشاره كرد.
تكنوازی ساز سنتور در فضای گوشه روح افزا در بخش دیگر كنسرت اجرا شد ، این بخش با برداشتی مستقیم از فضای موسیقی دستگاهی و حتی بدون كوچكترین تغییری اجرا شد كه البته با تكنیك بالای اجرایی نوازنده سنتور همراه بود ، مطلوب نبودن تحریرهای خواننده در بخشی از این اجرا را می توان به عنوان نكته قابل توجه این قسمت برشمرد.
قطعه «عراق» بخش دیگر اجرای گروه نوروز در قسمت نخست كنسرت بود ، اورتور این اثر دوری پنج ضربی داشت كه با رعایت دینامیك از سوی اركستر به خوبی اجرا شد ، با اینكه این گروه از پنج نفر نوازنده سازهای ملودیك بهره می برد اما حجم اجرایی مطلوبی از سوی اركستر به گوش می رسید.
آواز «عراق» با توجه به مطلوب بودن گام اجرایی این گوشه بر روی ساز كمانچه ازسوی این نوازنده به خوبی اجرا شد، با صرف نظر كردن از تحریرها ، خواننده تمام فواصل آوازی و به خصوص مدلاسیون فضای شوشتری را مطلوب اجرا كرد.
تصنیف «صبح امید» با شعری از حافظ در بخش دیگر این كنسرت اجرا شد ، این اثر اورتوری دوضربی داشت كه به فضایی آرام ختم می شد ، گروه نوروز اجرایی مطلوب از این قطعه را به نمایش گذاشت.
اجرای آواز شوشتری را ساز نی بر عهده داشت ، جمله بندی اجرایی این قسمت از كیفیت بالایی برخورد دار بود اما همچنان وجود صدای اضافه در قسمت بم ساز به گوش می رسید ، خواننده فواصل و به خصوص مدلاسیون راست پنجگاه را به خوبی اجرا كرد و در ادامه ساز سنتور فضا تازه را تثبیت كرد.
«تصنیف آشفته زلف» در دستگاه راست پنجگاه به عنوان خاتمه بخش نخست كنسرت اجرا شد ، این اثر رنگ و بوی كاملا ایرانی داشت كه با اجرای موفق از سوی اركستر همراه بود ، نامطلوب بودن تحریرهای خواننده در بخش كوتاهی از قطعه و فواصل ساز كمانچه در پوزسیون زیر را می توان به عنوان نكته قابل توجه این قطعه برشمرد.
تصنیف «زمستان» با شعری از مهدی اخوان ثالث به عنوان قطعه نخست بخش دوم در دستگاه همایون اجرا شد ، صدای سازهای ملودیك اركستر در این قسمت افت داشت و در بخش كوتاهی دور ریتمیك از سوی نوازنده تنبك به خوبی بیان نشد.
پس از اجرای تكنوازی نی در دستگاه همایون ضربی چكاوك توسط اركستر اجرا شد ، رعایت نوآنس ودینامیك از سوی نوازندگان گروه اجرایی مطلوبی را به همراه داشت ، در ادامه اركستر با نگاه داشتن پایه فضا را برای تكنوازی تار ارشد طهماسبی فراهم كرد ، نكته قابل توجه این بخش افت انرژی اجرایی گروه در طول قطعه بود.
با تكنوازی موفق نوازنده تار در فضای گوشه بیداد اجرا ادامه پیدا كرد ، نوع نواختن مضراب و جمله بندی ها حكایت از آن داشت كه این نوازنده از تكنیك بالای اجرای بهره برده است ، سالار عقیلی نیز در اجرای فواصل به خوبی عمل كرد و با نگاه تازه وی به مدلاسیون آواز دشتی تثبیت شد.
فواصل مطلوب و هماهنگی میان اعضای اركستر اجرای خوبی از چهارمضراب را در بخش دیگر كنسرت به همراه داشت، خواننده نیز در ادای فواصل بالا موفق عمل كرد.
تكنوازی ساز كمانچه در دستگاه شور در بخش دیگر این كنسرت اجرا شد ، نوازنده در بیان جملات در پوزسیون بم به خوبی عمل كرد اما در بخش كوتاهی فواصل صدای زیر آنطور كه باید مطلوب به گوش نمی رسید ، خواننده همچون دفعات گذشته به خوبی از پس مدلاسیون فضا به دستگاه نوا برآمد.
تصنیف ' خنیاگر' با شعری از احمد شاملو قطعه دیگر گروه نوروز در بخش دوم بود ، تلفیق شعر و موسیقی این اثر از كیفیت پاینی برخوردار بود و رعایت نكردن نوآنس از سوی نوازنده تنبك سبب شد این گروه اجرای متوسطی از این قطعه را بیان كند.
فضای آواز 'بین النهرین' با برداشتی تازه از سوی گروه نوروز اجرا شد ، اعضای گروه با نگاه داشتن پایه در دستگاه نوا خواننده را همراهی می كردند ، در ادامه خواننده با اجرا مطلوب خود به همراه اركستر فضا را برای ورود به آواز بیات اصفهان آماده كرد.
تصنیف ' عشق ماند ' با شعری از حافظ در پایان این كنسرت از سوی گروه نوروز اجرا شد، اجرای اورتور قطعه با هماهنگی كامل از سوی گروه همراه بود، رعایت نوآنس و دینامیك در طول قطعه انرژی بالای اجرایی گروه را در بر داشت كه با استقبال حاضران سالن نیز همراه بود.