به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی رادیو فرهنگ، معاون صدا در گفتگو با برنامه صدای کتاب درباره اهمیت حضور رسانه ملی در بیست و ششمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: رسانه ملی در مناسبت های گوناگون چون نمایشگاه کتاب و قرآن و سایر مناسبت ها سعی کرده در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و ایجاد زمینه برای رشد و بالندگی و پویایی جامعه حرکت کند.
وی افزود: یکی از فعال ترین رسانه ها در۲۶ نمایشگاه کتاب برگزار شده، رسانه ملی بوده است که دربخش های مختلف در موضوعات مختلف برنامه سازی کرده است.«صدا» به جهت سرعت انعطاف پذیری، سرعت حضور، حجم برنامه ها و کمیت برنامه ها حضور فعال تری در نمایشگاه کتاب داشته است. به خصوص امسال با حضور رادیو کتاب به عنوان یک رادیوی تخصصی کتاب در این حوزه توفیقات بیشتری داشته ایم.
معاون صدا با اشاره به اینکه« کتاب» محصول فکر و اندیشه ناب یک جامعه است، گفت: هر چه تعداد چاپ کتاب و تعداد کتابخوان بیشتر شود، نشان از فرهیختگی و بالندگی آن جامعه است، به همین جهت رسانه ملی تصمیم گرفت در کنار توسعه شبکه های مختلف رادیویی در سال ۱۳۹۱ اقدام به راه اندازی شبکه تخصصی رادیو کتاب گرفت.
صوفی تاکید کرد: رادیو کتاب در کنار سایر شبکه های رادیویی اولین بار است که پا به عرصه رسانه ای گذاشته و توانسته است ارتباط خوبی با مولفین، ناشران و دست اندار کاران چاپ و نشر برقرار کند.
وی در پاسخ به این سوال که تعدد شبکه های رادیویی موجب هم پوشانی موضوعات است گفت: مخاطب است که انتخاب می کند، مخاطب علاقه مند است که موضوعات مورد توجه خود را ریشه ای تر،عمیق تر و مفصل تر بشنود که این عمق و جزییات در شبکه های تخصصی تجلی پیدا می کند. در مورد رادیو کتاب نیز چنین است مردم موضوعات حوزه کتاب را ریشه ای تر و دقیق تر از این شبکه پیگیری می کنند.
معاون صدا درادامه افزود: شبکه فرهنگ شبکه تخصصی است که به طور خاص به موضوعات فرهنگی و فرهنگی می پردازد که هم ازیک طرف نخبگان می توانند از مباحث فرهنگی و هنری استفاده کنند و هم عامه مردم از محتوای برنامه ای این شبکه سود ببرند.
وی در پایان درباره اهمیت پراختن رادیو فرهنگ به مباحث فرهنگی و هنری گفت: رادیو فرهنگ، رادیوی مادر است در عرصه های فرهنگی و هنری کشور.