آلبومی با تلفیقی از موسیقی بوشهر و موسیقی ملل روانه بازار می شود
آلبومی با تلفیقی از موسیقی بوشهر و موسیقی ملل روانه بازار می شود
محسن شریفیان به زودی آلبوم جدید خود با عنوان «دینگو مارو» را به بازار موسیقی عرضه خواهد کرد.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : چهارشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۳۷
به گزارش هنرنیوز، آلبوم «دینگومارو» که اولین آلبوم مستقل محسن شریفیان در سبک فیوژن (تلفیقی) است با همراهی گروه «لیان» به سرپرستی این هنرمند و بهنام شهرکی تولید شده است.
شریفیان در آلبوم «دینگو مارو» اثری را با تلفیق موسیقی بوشهر و موسیقی نقاط مختلف دنیا خلق کرده است.
به گفته روابط‌ عمومی شرکت «ترانه شرقی»، در این آلبوم، موسیقی شاد و گرم جنوب، موسیقی دریانوردان خلیج فارس، موسیقی بکر و شنیدنی عشایر بوشهر، خیام‌خوانی ویژه بوشهر، موسیقی زار بوشهر و موسیقی غمگین توام با نی انبان با موسیقی‌های نقاط مختلف دنیا نظیر اسپانیا، هند، افریقا، استرالیا و... و همچنین ریتم های فانک، ترنس و هاوس تلفیق شده و شنونده را به دنیای دیگری می‌برد.
این اثر که توسط شرکت «جمی موزیک رکوردز» دارای رایت بین‌المللی است به زودی در سراسر ایران توسط هنر شهر (شرکت ایرانگام ) توزیع خواهد شد و پخش بین‌المللی آن نیز بعهده شرکت لبینا رکوردز امریکا است.

کد خبر: 63609
Share/Save/Bookmark