فیلم «آئینه شمعدون» مشکل تغییر صد درصدی فیلمنامه دارد
مهدی عظیمی میرآبادی؛
فیلم «آئینه شمعدون» مشکل تغییر صد درصدی فیلمنامه دارد
مهدی عظیمی میرآبادی مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی در خصوص مشکلات فیلم «آئینه شمعدون » گفت: برای ما مسجل بوده که تغییر صد درصدی در فیلمنامه این فیلم صورت گرفته است پس ما هم باید این مسئله را بررسی می کردیم و طبق قانون باید به وظیفه خود عمل کنیم.
 
تاريخ : شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۱۵

به گزارش هنرنیوز؛ برنامه «هفت» سینمایی شب گذشته روی آنتن رفت. در ابتدای این برنامه محمود گبرلو مجری و سردبیر برنامه با بیان اینکه این روزها سینمای ایران دستخوش اتفاقات ناخوشایندی است عنوان کرد: باید دید واقعا ما از سینمای ایران چه می خواهیم. باید به این سوال پاسخ درستی داده شود. یکی از راه های پاسخ به این سوال کنار هم نشستن و گفتگو کردن مدیران و اهالی سینما است.
وی ادامه داد: بحث و جدل خوب است اما نباید به درگیری منجر شود. خوب است همه دست به دست هم دهیم و برای رسیدن بهسینمای متعالی و نیروی انسانی تلاش کنیم. امیدوارم که همه ما انتقاد پذیر باشیم. پخش صحنه هایی از هنرنمایی فهیمه راستگار در فیلم ها و سریال های مختلف به مناسبت درگذشت این بانوی هنرمند بخش بعدی برنامه بود.
درادامه بهرام بهرامیان مهمان تلفنی برنامه شد و درباره مشکلات پیش آمده برای فیلم «آینه شمعدون» توضیح داد: قصه این فیلم درباره مردی است که عاشق خرش است. ما هم با همین فیلمنامه به اتحادیه برای تصویب مراجعه کردیم که در آنجا ایراداتی به فیلمنامه وارد شد که آنها را اصلاح کردیم.
بهرامیان ادامه داد: هیچ فیلمنامه دیگری به غیر از فیلمنامه ارائه شده به شورای نظارت وجود نداشته وهمین فیلمنامه اولیه مجوز گرفته است. فیلمنامه «آئینه شمعدون» طنز خانوادگی است و متاسفانه به دلیل اینکه یکی از خبرنگاران به فیلمنامه اولیه دست پیدا کرده بود این مشکلات و حواشی برای فیلم به وجود آمد.
وی افزود: در نامه ای که سازمان سینمایی به ما ارسال کرده توضیح داده که فیلمنامه در حال ساخت مغایرت کامل با فیلمنامه پروانه ساخت گرفته دارد. اما زمانی هم که معلوم شد فیلمنامه هیچ تغییری نکرده و همان فیلمنامه در حال ساخت است نه تنها مجوز فیلمبرداری به ما داده نشد بلکه به ما اعلام کردند که فیلم باید دوباره مجوز ساخت بگیرد.
بهرامیان ادامه داد: نمی دانم این اتفاق یک بدعت است یا قانون. من نه به دنبال ساخت فیلمی سمبلیک هستم و نه سیاسی بلکه تنها به جنبه سرگرمی فیلم توجه دارم. از مسئولان تقاضا دارم که نگذارند یکی از تولیدات سینمای ایران که انرژی و زحمات زیادی صرف آن شده به این شکل عقیم باقی بماند.
در ادامه جواد نوروز بیگی تهیه کننده فیلم سینمایی «من و زیبا» پشت خط آمد و درباره اکران نشدن این فیلم در ایام محرم گفت: تنها حامی ما برای ساخت این فیلم پرویز پرستویی و بانک کشاورزی بوده است ما در شرایط سختی این فیلم را در شمال تولید کردیم اما متاسفانه دوستانی که باید از این فیلم حمایت کنند و در ایام محرم شرایط نمایش آنرا فراهم کنند با ما همکاری نکردند.
در بخش دیگری از این بحث مهدی عظیمی میرآبادی مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی پشت خط آمد و درباره این که چرا فیلم «خرس» در ایران اجازه اکران ندارد ولی در خارج از کشور می تواند نمایش داده شود گفت: شورای نظارت و ارزشیابی برای نمایش این فیلم در ایران ایراداتی را عنوان کرده که باید برطرف شود پس اگر دوستان زودتر اصلاحات فیلم را اعمال کنند شرایط اکران «خرس» فراهم می شود.
وی درباره مشکلات پیش آمده برای فیلم «آئینه شمعدون» نیز گفت: ما طبق قانون باید به وظیفه خود عمل کنیم اما در برخی مواقع با وجودی که تلاش می کنیم ممکن است خسارت و ناراحتی برای برخی دوستان بوجود بیاید اما اگر جلوی این اتفاقات گرفته نشود ممکن است خسارات جبران ناپذیری در آینده وارد شود. برای ما مسجل بود که تغییر صد درصدی در فیلمنامه صورت گرفته است پس ما هم باید این مسئله را بررسی می کردیم.
وی عنوان کرد: نام فیلمنامه اولیه «به جهنم خوش آمدید» بود که موضوعش به شیطان پرستی ارتباط دارد اما بعدا در یک مراوده این اتفاق به فیلمنامه دیگر تبدیل شد که شورا به آن مجوز نداد. پیگیری های ما قبل اشاره آن رسانه وجود داشته است.
بهرامیان در این زمینه گفت: فیلمنامه «به جهنم خوش آمدید» به نام جواد افشار صادر شده و معاونت وقت از ساخت فیلم به دلیل حساسیت موضوع صرف نظر کرده است. پروانه ساخت به نام من برای فیلم «آینه شمعدون» صادر شده بود.
دیدار با محمدعلی کشاورز هنرمند پیشکسوت سینما و تئاتر در منزل وی بخش بعدی برنامه بود. میزگرد هفته نیز به بررسی بحران تعطیلی سینما با حضور سید هادی منبتی مدیرعامل موسسه تصویر شهر و محمدرضا صابری دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران اختصاص داشت.
از هفت تا ۷ و بخش چهره‌ها که به معرفی فعالیت‌های حسین علیزاده، جمشید مشایخی، عباس کیارستمی، ابراهیم حاتمی کیا، مسعود رایگان، پروانه معصومی و فرج‌الله سلحشور می‌پرداخت بخش‌های دیگر برنامه شب گشته بود.

کد خبر: 50199
Share/Save/Bookmark