حمید بهمنی در گفتگو با هنرنیوز:
نباید مدیریت سینما را بر اساس چند فیلم مساله دار مورد قضاوت قرار داد
کارگردان فیلم « گلوگاه شیطان» معتقد است بعد از انحلال خانه سینما این گروه بیکار ننشستند و از زمان جشنواره سال گذشته شروع به سنگ اندازی برعلیه معاونت سینمایی کردند تا کارهای ارزشمند ایشان را به زیر سوال ببرند.
تاريخ : پنجشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۹
حمید بهمنی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنر نیوز در مورد هجمه هایی که هر از گاهی از گوشه و کنار و به شیوه های مختلف علیه رییس سازمان سینمایی می شود گفت: هر چند که ممکن ایشان در مدیریت خود ضعف هایی داشته باشد اما انصافا در زمان ایشان ما شاهد کارهای بسیار ارزشمندی در حوزه سینما بودیم، امری که خیلی ها چشم دیدن آن را ندارند.
وی افزود: آقای شمقدری شبانه روز در تلاش است تا در زمان مدیریت خود، فضای سینمای ایران را به سمت سینمای انقلاب و ولایتمدار هدایت کند به همین منظور از زمانی که وی وارد معاونت سینمایی شد به نظر من، زمین سوخته ای را تحویل گرفت.
” وقتی در کشوری سالی حدود ۱۰۰ فیلم تولید می شود باید بپذیریم که از این تعداد، چند فیلم هم ضعفهایی داشته باشند، این یک امر طبیعی است و نیاز به هیاهو و اقدامات ضد قانونی ندارد “
زمین سوخته ای که قریب ۱۵ سال در دستان جریان انحرافی و تفکر سکولار بود. لذا اصلاح این سینما، زمانبر خواهد بود و ۴ سال مدیریت ایشان کفایت اصلاح این مسیر سخت را نخواهد کرد.
کارگردان فیلم سینمایی «آن مرد آمد» ادامه داد: آقای شمقدری تا الان؛ کارهای خوب و مثبتی در پرونده مدیریتی خود دارد که نوید بخش یک سینمای پویا و اندیشمند در آینده نزدیک است. بنابراین خیلی ها که مخالف اینگونه سینما هستند مسلم است که بیکار نمی مانند و به همین دلیل، خانه سینما به خاکریزی علیه نظام تبدیل شد و حالا هم بعد از انحلال خانه سینما، باید بپذیریم که این گروه بیکار ننشستند و از زمان جشنواره فیلم فجر گذشته؛ شروع به سنگ اندازی علیه ایشان کردند. هر چند که ممکن است ایشان در مدیریت خود ضعف هایی داشته باشد اما در زمان ایشان ما شاهد کارهای بسیار ارزشمندی در حوزه سینما بودیم که شکل گیری شورای عالی سینما و تاسیس سازمان سینمایی کشور از جمله این کارهاست لذا این کارها اتفاقات کمی نیست و همین موفقیتها کافی است تا برخی ها به دنبال تضعیف مدیریت سینمایی کشور باشند تا با ایجاد چالشهای کاذب در جامعه، مدیریت سازمان سینمایی کشور را تضعیف کنند.
این سینماگر کشورمان تصریح کرد: وقتی در کشوری سالی حدود ۱۰۰ فیلم تولید می شود باید بپذیریم که از این تعداد، چند فیلم هم ضعفهایی داشته باشند، این یک امر طبیعی است و نیاز به هیاهو و اقدامات
” تاوان عدم حمایت از فیلمهای فرهنگی باعث شده که گروهی به برخی از فیلمها اعتراض کنند و فیلمهای خوب را نادیده بگیرند “
ضد قانونی ندارد چرا که این فیلمها به گونه ای نبوده که حیثیت نظام را بر باد داده باشند فقط ممکن است چند صحنه ای که به مذاق برخی ها خوشایند نبوده وجود داشته باشد.
حمید بهمنی با اشاره به دوران اصلاحات اظهار داشت: اگر قدری دقت کنیم متاسفانه اندیشه ای که در زمان اصلاحات در بخش تولید فیلم شکل گرفته بود هنوز هم رخت برنبسته و همچنان در بدنه مخاطب و گیشه وجود دارد و برخی از فیلمهای مساله دار، وام دار آن دوران است و تغییر این نوع نگرشها توسط فیلمساز؛ نیازمند زمان است و لازم است با مدیریت نرم از این نوع سینما فاصله گرفت.
وی با بیان اینکه تاوان عدم حمایت از فیلمهای فرهنگی باعث شده که گروهی به برخی از فیلمها اعتراض کنند و فیلمهای خوب را نادیده بگیرند گفت: اگر فیلمهای فرهنگی و ارزشی در زمان اکران از حمایت بیشتری برخوردار می شد به طور قطع، بیشتر هم در جامعه دیده می شدند و اگر تعداد قلیلی از فیلمها هم مورد اعتراض برخی از اهالی جامعه - که شاید گروهی از آنها وابسته به گروه یا نهاد خاصی باشند - قرار می گرفت می شد به آنها توضییح داد که ما اکران فیلمهای خوب و فرهنگی هم داشتیم و نباید سینما را بر اساس چند فیلم مساله دار قضاوت کرد.