داستانهای کریستین بوبن با ترجمهی فرزانه مهری به چاپ دوم رسید
داستانهای کریستین بوبن با ترجمهی فرزانه مهری به چاپ دوم رسید
پس از سه داستان «بخش گمشده»، «انسان شادکام» و «قاتلی به پاکی برف» کریستین بوین، دو اثر دیگر از این نویسنده نیز با ترجمهی فرزانه مهری به کتابفروشیها میرسد.
تاريخ : سه شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۵
به گزارش هنرنیوز؛فرزانه مهری (مترجم) با اعلام این خبر گفت: «همه گرفتارند» و «قدیس فرودستان» از کریستین بوبن نیز بالاخره مجوز چاپ دریافت کردهاند و به گفتهی نشر ثالث هفتهی آینده منتشر میشود. این دو کتاب با وجود اینکه ترجمههایی از آنها قبلا منتشر شده؛ بنا به درخواست ناشر ترجمه شده و به زیر چاپ رفتهاند.
مترجم آثار بوین سپس داستان «همه گرفتارند» را یک داستان فانتزی دربارهی زنی رها از دغدغههای همیشگی زندگی دانست و ادامه داد: کاراکتر اصلی «همه گرفتارند» زنی است که با همان دیدگاه بوینی زندگی میکند و وارد درگیریهای ذهنی و روانی روزمره عمومی نمیشود. نگرش کاراکتر اصلی داستان به عشق و روابط عاطفی هم نگاهی فرازمینی و فراتر از زندگی است. او خیلی آسمانی به این مقولات نگاه میکند. درواقع «همه گرفتارند» هم داستانی فانتزی است و هم مستندی از واقعیتهای ناب زندگی.
او همچنین برای معرفی داستان «قدیس فرودستان» هم تاکید کرد: این داستان روایتی از زندگی فرانچسکو قدیس به زبان بوبن است. تاکنون داستانها و روایتها متعددی دربارهی فرانچسکو نوشته شده است و حتی چند فیلم از زندگی این قدیس ساختهاند. بوبن اما تنها به تعریف زندگی رومزه فرانچسکو نپرداخته و از زاویه دیدی متفاوت به کل حیات و معنویت این فرد توجه کرده است. بوین اصلا با همین کتاب به شهرت رسید و معروف شد. البته این داستانها نیز مثل دیگر آثار بوبن همچون زنجیر به هم پیوستهاند، هریک تصویر دیگری را روشن ساخته و در کنار هم، تابلوی زندگی و افکار نویسنده را شکل میدهند.
به گفتهی مهری همزمان با چاپ دو ترجمهی جدید از «همه گرفتارند» و «قدیس فرودستان» کریستین بوبن، سه ترجمهی قبلی او از کارهای این نویسنده، یعنی «بخش گمشده»، «انسان شادکام» و «قاتلی به پاکی برف» نیز به چاپ دوم رسیدهاند که در هفتههای آتی روی پیشخوان کتابفروشیها قرار میگیرند.
ایلنا نوشت:کریستین بوبن به اعتقاد مهری نویسندهای است که نگاه خاصی به دنیا دارد و از دریچه امید به زندگی نگاه میکند، در آثارش حتی جزئیات ریز و خوشیهای کوچک زندگی را هم توصیف میکند. میتوان گفت بوبن خودش را از جامعه جدا کرده و از چند پله بالاتر به زندگی نگاه میکند و درگیر جزئیات زندگی نمیشود. اساسا این نویسنده زندگی را عاری از تمام حواشیهای شاد و غمگین میبیند و خود زندگی را لمس میکند