به گزارش هنرنیوز، فراخوان نخستین دوره جشنواره ملی تصویر سازی «ایام» در موضوعات مختلف از جمله پیشرفتهای علمی، پیشرفتهای نظامی، وقایع انقلاب، سبک زندگی، مساجد و مناسبتهای مذهبی، سریالها و فیلمهای انقلابی و ماندگار، معرفی نمادهای اقلیم فرهنگی، جهان اسلام، هلوکاست، حزبالله لبنان و اسلام در غرب منتشر شد.
بنابر این گزارش در زیر مجموعه «پیشرفتهای علمی» به «دستاوردهای پژوهشگاه رویان: حیوانات تراریخته، داروهای نو ترکیب»، «انرژی هسته ای و فرایند غنیسازی اورانیوم»، «پیشرفتهای مربوط به عرصه هوافضا: ماهوارهها، ارسال موجودات زنده به فضا، موشک های ماهواره بر، هواپیماها و ...»، «پیشرفتهای پزشکی: داروها و تجهیزات نوین پزشکی و عرصه مربوط به سلامت»، «صنایع زیربنایی: کارخانجات، تجهیزات اکتشاف و استخراج نفت و ساخت نفتکش» و «پیشرفتهای مربوط به عرصه روباتیک و مسابقات روبوکاپ» اشاره شده است.
در بخش «پیشرفتهای نظامی» نیز «موشکهای بومی : شهاب و...»، «بالگرد بومی : طوفان ، شاهد»، «هواپیمای بومی: آذرخش، تندر، قاهر»، «زیردریاییهای بومی: نهنگ، طارق و ...»، »ناوشکن جماران ۱ و ۲»، «نفربر و تانک بومی»، «سامانههای پدافندی: سامانه مصباح»، «رادارهای بومی»، «ساخت پهپاد»، « موشک دوش پرتاب ضد زره میثاق»، «رهگیری پهپادهای رادارگریز دشمن: پهپاد rq۱۷۰ و ...» و «ارتش سایبری» اشاره شده است.
همچنین در زیر موضوع «وقایع انقلاب» به «حضور دانش آموزان و دانشجویان در جبههها»، «شهید حسین فهمیده»،«شهدای دانش آموز»، «زندگی خانواده شهدا و جانبازان»، «تسخیر لانه جاسوسی»، »واقعه طبس»، «عملیاتهای دوران دفاع مقدس»، «ساقط شدن هواپیمای مسافربری ایرانی با موشک ناو آمریکایی»، «انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت شهید رجایی و باهنر»، «انفجار دفتر حزب جمهور اسلامی و شهادت شهید بهشتی»، «وقایع فتنه ۸۸» و « مشارکت سیاسی مردم: انتخابات، راهپیمایی ۲۲ بهمن و ...» اشاره شده است.
بنابر این گزارش در بخش «سبک زندگی»، به «استفاده از کالاهای ساخت ایران»، « ترویج کتابخوانی»، « مقابله با تحریمها» و «قانون گرایی»اشاره شده و همچنین در موضوع «مساجد و مناسبتهای مذهبی» دو زیر مجموعه « مساجد معروف: مسجد الاقصی، مسجد جامع خرمشهر» و «شب قدر ، عاشورا و ...» ذکر شده است.
مهمترین «سریالها و فیلمهای انقلابی و ماندگار» نیز که مورد نظر قرار گرفته سریالها و فیلمهایی چون امام علی(ع)، مختارنامه، آژانس شیشهای و قلادههای طلا است.
در بخش «معرفی نمادهای اقلیم فرهنگی» نیز به گلزار شهدا، مرقد امام خمینی(ره)، شهدای گمنام، بارگاه امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) و مراسمات ملی و منطقهای چون جشن گلاب گیری، نوروز، نخل گردانی و ... اشاره شده است.
در بخش جهان اسلام نیز به بیداری اسلامی، آرمان فلسطین، از نیل تا فرات، تخریب مسجد الاقصی، شهرک سازی رژیم صهیونیستی، یهودی سازی قدس، ترور چهرههای مقاومت چون فتحی شقاقی، سیدعباس موسوی، عماد مغنیه، احمد یاسین رمضان، شهید شاطری و...، جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه و ۸ روزه، عقبنشینی اسرائیل از لبنان و غزه، روز قدس و... اشاره شده است.
در زیر مجموعه «اسلام در غرب» نیز به «ممنوعیت تحصیل و اشتغال زنان محجبه در اروپا» و اسلام هراسی از جمله قرانسوزی، اهانت به مقدسات مسلمین، ترسیم چهره خشن و تروریستی از مسلمین در رسانهها و سینما اشاره شده است.
بنابر این گزارش، شرایط این مسابقه که در دو گرایش تصویرگری کودک و نوجوان و تصویرگری بزرگسال برگزار میشود به شرح زیر است:
۱. آثار باید حد اقل با ابعاد ۲۵*۳۵ و به صورت عمودی باشد؛
۲. تکنیک آزاد
۳. آثار به صورت دیجیتال بر روی cd با رزولوشن ۳۰۰ dpi و یا ارسال اصل اثر میباشد
۴. تصویرسازی پیش از این در جای دیگر چاپ و ارائه نشده باشد
جوایز این مسابقه نیز برای نفر اول، بیست میلیون ریال، نفر دوم، ده میلیون ریال و نفر سوم تا دهم هفت میلیون ریال اعلام شده و سایر آثار که دارای موضوع جذاب و کیفیت اجرای قابل قبول باشند خریداری می شود
تاریخ ارسال آثار تا نیمه خرداد ماه سال ۹۲، اعلام شده و آثار پذیرفته شده در قالب نمایشگاه به نمایش در خواهد آمد و آثار خریداری شده نیز به عنوان طرح جلد دفاتر تحریر ایام منتشر خواهد شد.