بیش از ۶۰ کشور جهان در جشنواره حضرت علی اکبر (ع) ثبت نام کرده اند
علی شعبانی خبرداد؛
بیش از ۶۰ کشور جهان در جشنواره حضرت علی اکبر (ع) ثبت نام کرده اند
علی شعبانی گفت: بخش جوان برتر خارج از کشور جشنواره حضرت علی اکبر(ع) در ۸ بخش برگزارمی شود و خوشبختانه تا به امروز بیش از ۶۰ کشور جهان ثبت نام کرده اند .
 
تاريخ : يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۶

به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ نشست خبری جمعی از دبیران بخش‌های مختلف جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) صبح امروز با حضور«محمد حسین انصاری فرد» مدیر کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، «مصطفی امیدی» دبیر بخش جوان و ادبیات، «پیمان فلسفی» دبیر بخش کشاورز و روستایی جوان، « محمدامین زارعی » دبیر بخش جوان کار آفرین ،«محمد بارانی» دبیر اجرایی بخش جوان و فعالیت اجتماعی ،«شهرام نوشیر» دبیر بخش قرآن و جوان، «سعید فلاح فر» دبیر بخش هنرهای تجسمی ،«علی شعبانی» دبیر بخش جوان برتر خارج از کشور، «صدیقه اکبری» دبیر بخش جوان با توانمندیهای خاص ، «جهانگیر سعیدزاده» دبیر عالی بخش سرباز و«هاشم میرزاخانی» دبیر بخش فیلم این جشنواره در ساختمان شماره دو وزارت ورزش وجوانان برگزار شد.
دراین نشست خبری «محمد بارانی» دبیر اجرایی بخش جوان و فعالیت اجتماعی جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) اظهارداشت: تاریخ ثبت نام جوانان در بخش فعالیت اجتماعی به پایان رسیده و در مرحله داوری این بخش در سازمان ها با تشکیل ۱۰ کمیته داوری مقدماتی آغازشده است.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای هماهنگی بخش جوان و فعالیت اجتماعی، هر سازمان از بین نفرات برگزیده استانی و ملی، باید ۲۰ نفر برتر محور اختصاصی خود را انتخاب کنند و به همراه مستندات به ستاد جشنواره ارسال نماید. بعد کمیته داوری نهایی ستاد جشنواره از بین افراد معرفی شده توسط سازمان ها، ۱۰ نفر را به عنوان نفرات برتر انتخاب می کند.
دبیر اجرایی بخش جوان و فعالیت اجتماعی جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) تصریح کرد: از بین این ۱۰ نفر ۳ نفر اول که دارای بیشترین امتیاز می باشند، و در مراسم اختتامیه این بخش از جشنواره با اهدای جوایز ارزشمندی با حضور مقامات کشوری تقدیر خواهند شد.
درادامه این نشست خبری «شهرام نوشیر» دبیر بخش قرآن و جوان هم در توضیح این بخش ابرازداشت: بخش قرآن به دلیل شرایط اختصاصی و آیین نامه تدوین شده ای که بر اساس سیاستگذاری‌های دبیرخانه مرکزی دست به معرفی جوانان برتر به صورت اولیه می زند که این انتخاب در ارگان ها، نهاد ها، سازمان ها و مراکز قرآنی انجام شده و افراد اعلام شده در دبیرخانه بخش قرآنی جشنواره توسط هیات داوران مورد ارزیابی نهایی قرار می گیرند
نوشیر افزود: ارگان ها ، نهاد ها ، سازمان ها و یا مراکز قرآنی می بایست منتخبین خود را به صورت رسمی به دبیرخانه بخش قرآنی معرفی و سن معرفی شدگان باید بین ۱۴تا۲۹ سال باشد و هر فرد حداکثر در ۲ بخش می تواند معرفی شود.
وی در مورد ملاک ارزیابی هر فرد هم تاکید کرد: ارزیابی هر فرد براساس فعالیت های انجام داده در سال ۹۰ خواهد بود و روش انتخاب نهایی صرفا از طریق بررسی مستندات ارائه شده توسط ارگان ها ، نهادها، سازمان ها و یا مراکز قرآنی خواهد بود ودر صورت لزوم به صورت حضوری مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: کسب مقام برتر در مسابقات، آزمون ها و جشنواره‌های ملی و بین المللی خواهد بود وما ۱۰ موضوع شامل : حفظ قرآن با رویکرد حفظ ۱۰جزء، حفظ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم، قرائت قرآن با رویکردهای تحقیق و ترتیل، حفظ نهج البلاغه با رویکردهای حفظ خطبه ها، حفظ نامه ها، حفظ حکمت ها و حفظ کل نهج البللاغه، اذان، تواشیح، تفسیر موضوعی قرآن، ترجمه و مفاهیم قرآنی، پژوهش های قرآنی، مدیریت امور قرآنی و هنرهای قرآنی بخشی دیگر از ملاک انتخاب ما در این بخش خواهد بود.
در ادامه این نشست طولانی «سعید فلاح فر» دبیر بخش هنرهای تجسمی هم گفت: مردم ما متاسفانه نسبت به جوانان حوزه هنرهای تجسمی ‌شناخت کافی ندارند و امیدواریم با برگزاری این جشنواره در جوامع فرهنگی و عمومی این هنرمندان دیده شوند.
فلاح فر ادامه داد: در بخش هنرهای تجسمی ۴۵۰اثر در بخش‌های طراحی، نقاشی، گرافیک، حجم و غیره رسیده است که متاسفانه ایده آل ما نیستند.
در ادامه نشست«جهانگیر سعیدزاده» دبیر بخش سربازهم عنوان داشت: داوری نهایی بخش سرباز در اوایل هفته جاری انجام شده و ما آیین پایانی این بخش را در تاریخ ۲۸ خردادماه در مجموعه ورزشی امام علی(ع) برگزار خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۰۲ نفر به مرحله داوری نهایی این بخش راه یافته اند که از این میان از ۳۴ نفر منتخب تقدیر می شود و از تعداد ۴ نفر نیز در جشنواره نهایی معرفی و جایزه های خود را دریافت می کنند.
دبیربخش سربازاضافه کرد: امروز خوشحالیم که ما توانسته ایم از میان تمامی لایه های سازمانی سربازان منتخب را انتخاب و معرفی کنیم و بتوانیم توانایی های این قشر پرتوان و زحمت کش را به مردم کشورمان معرفی کنیم.
در پایان این نشست «علی شعبانی» دبیر بخش جوان برتر خارج از کشور هم در سخنانی یادآورشد: این بخش ویژه جوانان خارج از کشور بوده و در ۸ بخش فرهنگ و هنر، اقتصاد، فناوری و اطلاعات، اجتماعی و غیره برگزارمی شود و خوشبختانه تا به امروز بیش از ۶۰ کشور جهان ثبت نام کرده اند که از مجموع شرکت کنندگان ۲۰۰مورد محور ارزیابی قرار گرفته است.

کد خبر: 42062
Share/Save/Bookmark