به گزارش هنرنیوز، تقی رستموندی گفت: حجم بسیار زیادی از برنامههای تولیدی در شبکههای مختلف در ژانر گفتوگو محور ترکیبی است که تنوع بسیاری هم دارد.
وی افزود: بعد از انتخاب اولیه آثار، بیش از ۱۰۰ برنامه برای داوری برگزیده شده که این آثار در پنج گروه ورزشی، فرهنگی هنری، علمی اقتصادی، معارفی و اجتماعی داوری خواهد شد.
رستموندی توضیح داد: برنامههای گفتوگو محور در هر بخش به صورت جداگانه داوری میشود و در همه بخشها هم به تفکیک برگزیدگان انتخاب و معرفی خواهد شد.
وی در تشریح شاخصهای داوری برنامههای گفتوگو محور ترکیبی گفت: طراحی محتوا و پژوهش، طراحی سوال هدفمند، پژوهش مکتوب، بهره برداری از پژوهشها و عوامل شکلی همچون دکور، گرافیک و وُله، اجرای صحیح متناسب با مولفه های اجرای تلویزیونی از جمله شاخص های داوری این بخش خواهد بود.
دبیر بخش برنامه های گفت و گو محور ترکیبی همچنین توانایی کلامی و استفاده از ادبیات صحیح را به عنوان دو شاخص مهم در ارزیابی کار مجری برنامه ها ذکر کرد.
رستموندی در پاسخ به این سوال که در برنامههای گفتوگو محور ترکیبی بخشهای غیر گفتوگویی هم وجود دارد، این بخش ها چه تاثیری در ارزیابی آثار دارد اظهار داشت: در این برنامه ها وجه قالب گفت و گوهای استودیویی است هرچند گزارش و وُلههای تولیدی هم موثر خواهد بود.
برنامههای گفتوگو محور ترکیبی برای نخستین بار در جشنواره تلویزیونی جام جم سیما به رقابت خواهند پرداخت.
آثار راه یافته به بخش داوری این جشنواره در ۶ بخش فیلم تلویزیونی، مجموعه نمایشی، پویانمایی، مستند، گفتوگو محور ترکیبی و بین الملل در هیئت داوران هر بخش در حال ارزیابیهای کارشناسی است.